Eşim ailesiyle ilgili problemleri benden saklıyor

Yo kvdem cok iyidir ben zaten ondan saklamam esimde anlatsa olay haline getirmem annelerimiz yabanci degil bizim icin oyle en azindan sizin gibi bakmiyoruz duruma
Hiç burda okumadık zaten kocam kayınvalideme onu söylemiş bunu söylemiş konularını. Takalım pembiş gözlüklerimizi “imi hirkis innisine inlitir” diye güzelleyelim hemen. Siz tek basınıza bütün foruma hatta ülkeye örneksiniz zaten.

Ben oyle bisey demedim ama siz oyle gorduyseniz sizin teveccühünüz

Konu sahibi gitmiş ama bence bu görümce evden kaçmamış, düpedüz evini ayırmış, kendi hayatını yaşıyor. İpsiz sapsız olsa ev tutamazdı ve konu sahibi de bunları kısıtlı da olsa söylerdi. Aile nasıl bir keneyse kızın bağımsızlığını ilan etmesini sindiremiyor. Bu yüzden de sır gibi saklıyor. Bazı insanlar böyledir, öyle çok dedikodu yapıp laf söylerler ki kendi başlarına geldiğinde nasıl saklayacaklarını bilenezler. Ben bunu konu sahibinin annesiyle konuşmasını da yadırgamadım, gayet normal. 5 ay nasıl saklanır böyle bir şey yaaaaa. Sinsi ve içten pazarlıklı bir aile. Ben de eşimin ailesiyle ne konuştuğunu bilmem çoğu zaman ama böyle bir şey olsa mutlaka duyarım, duymadıysam da evet gayet kızarım.

Aaaa kocaya kaçmamış mı? Niye konu sahibi kaçmış kaçmış diyip durmuş o zaman?
Aha burda. Kadın sadece ayrı evde yaşamak istemiş. Ahahah sinirim bozuldu. İsteyemez mi ya? Herkes koca bulup mu ayrılacak anasının dizinin dibinden? Tutturmuşlar bi kaçtı da kaçtı. Hey Allah 'ım.

Aha burda. Kadın sadece ayrı evde yaşamak istemiş. Ahahah sinirim bozuldu. İsteyemez mi ya? Herkes koca bulup mu ayrılacak anasının dizinin dibinden? Tutturmuşlar bi kaçtı da kaçtı. Hey Allah 'ım.
Konu sahibi buraya bile kaçtı diye anlatmış. Kız evini ayırdı deseler kim bilir neler söyleyecekmiş. Bilmişler de saklamışlar sanki.

Konu sahibi buraya bile kaçtı diye anlatmış. Kız evini ayırdı deseler kim bilir neler söyleyecekmiş. Bilmişler de saklamışlar sanki.
Kaçtı deyince aklımda neler neler canlandı. Konudaki en normal kişinin görümce olduğu ortaya çıktı şuvan.

Belki de hemen annenize anlatacak olduğunuzdan ötürü saklamışlardır hiç böyle düşündünüz mü kaldı ki eşiniz size söylemeden sadece tahmin ettiğiniz durumu annenize gayet anlatmışsınız

Ben farklı konumu okudum diye merak ediyorum yorumları okuyunca :/ kocası fîsır fısır anasıyla konuşuyormuş eve gidince görümce ortada yokmuş anasına bu kızı göremiyorum acaba evdenmi kaçmıs demis bu konuşmanın üzerine aylar geçmiş gercekten kaçtığını öğrenmiş. Kızda ben onun öz nikahlı karısıyım benden neden saklıyor diye zoruna gitmiş. Kaynanasıda oğluna senin kaynanan etrafa kaçtığini diyor olabilir demiş ama öyle birsey yokmuş adamda kadınla kavga ediyormuş yani koca hatalı o kardesinin evde olmadigi hicmi bilinmeyecekti kız annesine sadece tahminini demiş kim annesiyle konuşmuyorki goren sanir konu sahibi herkese yayın etti

Kedi mi bu görümce ya, insan evden niye kaçar? Hadi kaçtı, niye döner? Sonra bir daha. Çok saçma. Kimse sormamış mı neden kaçıyor bu kız? Nereye gidiyor, nereye sığınıyor?
En çok bu kısmı merak ettim.
Eşim ailesi ile ilgili her şeyi benden gizlerse memnun olurum ayrıca.

Kaçmamış kız ya, ben de yeni öğrendim aile evinden ayrılmış. Gitmiş kendine ev falan tutmuş hayatını kurmuş. Muhtemelen baskıyla zorla geri getirmişler. Sonra yine gitmiş. Konu sahibinin nasıl bir zihniyeti varsa bunları kaçmak olarak yorumlamış.

Ay üşenmedim, ileri sara sara da olsa mesajları okumaya çalıştım sonuna kadar:)
Ben şuna takıldım aslında.
Konu sahibi diyor ki, ben dedikodu yapmadım, annemle dertleştim.
Dertleşme konusu küçük görümce.. Küçük görümce ile ilgili yazdıkları da şunlar:
"Küçük görümcem evde baya sıkıntılar çıkartıyor ve bu hem eşimi hem ailesini çok kötü etkiliyor. Eşim şu an kız kardeşiyle hiç görüşmüyor ve hayatından tamamen çıkardı."
Kıza dair üzüldüğü, endişe ettiği ya da dert ettiği tek bir mesaj yok. Zaten ayrı eve çıkma sebebiyle giden birinden evden kaçmış diye söz ediyorsa, ohooo.
Düpedüz dedikodu bu.
Hepimiz annemizle dertleşiyormuşuz. Yoo ben anneme o kadar az şey anlatıyorum ki.
Derdim olursa anlatırım ama benle ilgili olur.
Velhasıl herkes küçük görümceye haksızlık etmiş. İnşallah kız kendini bunların arasından kurtarmıştır.

Annene söyleyerek hem eşinin kalbini kurdun hem de anneni zan altında bıraktın. Belki başkası söyledi ama haklı olarak annenin söylediğini düşünmüşlerdir

Derler ya Allahım sen beni dostlarımdan koru dusmanlarim zaten belli diye. Evin içine bir insanı alıyorsun o senin sürekli açığını arıyor . Sonra da vay benden gizlediler. Kızın arkasindan konuşacak birşey bulmak için çıldırıyor. Surda yorumlarda ailecek rezilsiniz de diyen yorumu beğenmiş . Fikri belli zaten

Büyük ihtimalle insanlar arasında laf taşıyan, sır tutamayan, çenesini tutamayan biri olduğunuzu düşünüyorlar eşiniz ve kayınvalideniz. O yüzden size ve annenize anlatmak istemiyorlardır. İlla öğreneceğim diye çırpınmak neyin nesi hiç anlamadım.

gerçi konu sahibi de gitmiş...

Yanlışın var, kadınlar herşeyi anneye anlatabilir ama erkekler asla anlatamaz. Hatta erkekler anneyle dertleşemez bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…