- 26 Eylül 2010
- 17.482
- 32.655
- 798
- Konu Sahibi bahargunesi
-
Hanımlar Biraz anlamaya çalışsak nolur sankii olumlu fikirler versek kırıcı eleştiriler yerine
Hanımlar Biraz anlamaya çalışsak nolur sankii olumlu fikirler versek kırıcı eleştiriler yerine
çok geçmiş olsun haklısın ama verilen sözlerin tutulmaması çok kırıyor
olumlu olumsuz bütün yorumlara teşekkür ederim arkadaşlar. Bütün bu yorumlar sonrasında çıkardığım ders; Birilerinden birşeyler beklemenin yanlış olduğunu daha iyi anladım, kimseye bir şey söylemem yanlış olur. o nedenle susmak erdemini tercih edeceğim. Her ne kadar verilen sözlere insan güvense de. çok şükür benim ailem imkanları dahilinde beni mağdur etmedi, yeri geldi eşimin de harçlığını cebine koydu. Allah'a şükür ki harcayacak paramız vardı ve harcadık. Ha Ama evlenme ve çocuk konusunda hiç pişman değilim iyi ki çocuğum oldu ilerde hiç olmama ihtimalindense... Bu arada bazı merak eden arkadaşlar var çocuğunuzun olmayacağını nasıl anladınız vs. diye soruyorlar evlenmeden kısa bir süre önce dr.a gittiğimde yapılan tetkikler sonucu PKO'lu olduğumu öğrendim Çocuğumun olup olmayacağı kesin değil denildi... Çok merak eden arkadaşlar için bilgi vermek istedim!!!
Bu konuyu buraya fikir almak için açmıştım iyi ve kötü tüm yorumlarınıza teşekkür ederim. Bana gerçekten yol gösterici oldu:114:
Katılıyorum herkes bayana yüklenmiş ne bu.. ya evet aileden yardım beklemek pek doğru değil belki. ama o aile değil mi ki ben herşeye karışam herşeyiniz benim istediğim gibi olsun diyen. işlerine gelince ataerkil aile gelenek görenek. mevzuu paraya gelince siz kendinize yetin. meddi yardım yapmayacaklarsa o zaman ihtiyacınız var mı diye niye yalandan soruyorlar. oğulları askerde bizim toplumumuzda gelenektir askere gidenin cebine herkes para koyar. bir baba olarak oğluna para göndermesi gerekmez mi. nbence gerekir ayda 100-200 yollasa bile asker o adam ihtiyacı görülür. ve torununa insan para veya kıyafet mama şu bu göndermez mi ya. benim halamın torunu mama ile besleniyordu ve kıznın durumu çok iyi değildi etraf komşu herkes eve hediye olarak paket paket mama taşırdı. bizim toplumumuz bunu gerektiri. yok biz modern aileyiz oğlumuza karışmayız diyorlarsa o zamanda hiç birşeye karışmayacaklar.
konu sahibi arkadaşım ben seni anlıyorum ve haklı buluyorum. hali ile ana baba olarak onlarında desteğini görmek istiyorsun biraz... ama laf sokma falan hoş olmaz. senin para mevzunu yapmam kesinlikle olmaz. bu konuda eşin söyleyecek ailesine ihtiyacımız var diye. ama tavrını şöyle nelli edersin biraz mesafe koyarsın araya sık aramazsın sık görüşmezsin falan. tek öneri bu olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?