- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 323
- Konu Sahibi bahargunesi
-
O kadar yorum yaptım sadece hesap konusuna takılman şaşırtıcı doğrusu. Kendin söyledin 17 aylık evliyim 8 aylık kızım var diye bunu özel bir hesaplama ile bulmadım herşey ortada.
gecmıste yasananları bosver demıyorum ama bu saatten sonra kendıne yenı bı sayfa ac kayınpeder kaynana sunu soyledı boyle yaptı dıye dusunursen hasta olursun bacım
bu ısler boyledır ıste soz verır verır yapmazlar bn hastalandım kayınpeder ser..szının yanında boguluyodum konusurken degıl hastaneye goturmek nasılsın neden boyle oldun bıle demedı allah sorsun ne dıyım
çok geçmiş olsun haklısın ama verilen sözlerin tutulmaması çok kırıyor
sözlerin tutulmaması diyorsun ama sonuçta sen kendi ailenin yanındasın büyük ihtimal ondan yardım etmiyorlar.
sözlerin tutulmaması diyorsun ama sonuçta sen kendi ailenin yanındasın büyük ihtimal ondan yardım etmiyorlar.
Elden gelenden öğün olmaz, o da gününde bulunmaz. Başkalarından beklenti içerisinde olmak hoş değil bence.
Ben alan el olmaktansa yapabildiğim ölçüde veren el olma taraftarıyım. Benimde eşim asker yolcusu şartlarımızı ayarlamaya çalışıyoruz Allah kula muhtaç etmesin.
askere gitmeden evlilik yapılması hata evlenir evlenmez çocuk yapmak hata ama şimdi burda bunların eleştirmenin arkadaşı daha da üzmenin bi manası yok o da kendince haklı ailesinin yanında kalsada araba paraları olsada erkek ailesininde az da olsa kendi durumuna göre torunlarının bazı ihtiyacları karşılansın diye para göndermeleri gerekirdi torunları olmasa göndermesinler önemli deil ama bebek var ortada bezi maması masraf torun sewmeyi bilen elini taşının altına koyacak hem arkadaş asker eşi normaldn duygusal olabilir....
anladım canım eşin için istiyosun boşver bu zamanlarda geçer bi şekilde araba parası içinde üzülme gideceği varmış allah belki yerine koymayı nasip eder....olumlu yorumun için teşekkür ederim ama şahsıma zaten göndermesinler kızıma da, eşime yollasınlar en azından sigara parası.bazen düşünmeden verilmiş kararlar yıpratıcı olabiliyor işte
tek ona takılırım çünkü bir tek siz ilk gecemi muhabbet konusu yaptınız siz ne ara sağlık sorunlarımı çözdüğümü ve ne zaman hamile kaldığıma niye takıldınız ben fikir almak için burda konu açtım arkadaşlarım olumlu veya olumsuz fikir veriyorlar ben de kendimce değerlendiriyorum yanlış düşüncelerim varsa düzeltebiliyorum. siz niye bu kadar hamileliğim sağlığım üzerine belden aşağı konuşuyorsunuz anlamadım. siz de yorumunuzu yaptınız ben de size teşekkür ettim
Siz niye laf sokasınız ki???
Böyle durumlarda eşin karısına ben gerekeni yaparım deyip ailesini uyarması gereken bir durum varsa uyarması gerekir diye düşünüyorum...
Sizi öne koyup kötü olmanıza zemin hazırlaması ne kadar doğru???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?