Eşim ailesine bayılıyor bana ve çocuklarına değer vermiyor

Oxxo26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
3
0
1
48
Ben 15 yillik evliyim.Ama evlilik rayına oturmadı bi türlü.iki çocuk var.Esim iki kardeşten küçüğü.Annesi kendini acaip saydirmis.Esim resmen kadından korkuyor.Babasi vefat etti.Annesi kızına babasının arabasını verdi.Sonra sattılar kocası sıfır araba aldı dediler.Esime bes milyar parayı allem kullem ede ede zorla verdiler.Kadin beni hiçbir zaman sevmedi ben de onu.Kiskanc,iğrenç insanlar.Evlerinde duş almak bile mesele ama senin evine gelince gitmek bilmiyor.Bi keresinde artık oğlunu parmağında oynatmasina tahammül edemedim.Esime söyledim yaptıklarını.Sagolsun adam o kadar iyi ki bi gün anneme yan baktın deyip:anne bu kadın seni istemiyor,gitsin diyor diye dünyanın kavgasını çıkardı.yuzsuz bunun üzerine bile bir hft fln daha kaldı. İkinci çocuk olunca annemler bakacak dedim.Esim bir yıllığına yakın bi ile tayin olmuştu.gelis gidiş yaptı.tamam dedi.Ama sürekli benim çocuğuma değil senin çocuğuna bakıyorlar deyip durdu.Hala sinir oluyorum.Ne kadar aptal bir adamla evliyim diye.Bu arada tabi ötekiler kıskançlıktan catladi. Sürekli kurcaladilar.Bu bi iki defa babamla karşı karşıya geldi.benim annem bu eve gelemiyo ....yüz kere aynı şey.sanki ambargo var.Kadinin kendi maaşı var kocasından kalan var .kiraları var.bize geliyor param yok diye agliyo.ben böyle bişey görmedim.Ona para Soran yok da bi yerde biktirana kadar kaliyorsan kardeşim sen de biseyler yapacaksın.sanki çiftlik.ye iç yat.onun bende kaldığı kadar ben onun evine gitmemisimdir toplasan.Ahlaksiz insanlar.Simdi onbeş sene olmuş.kadin ben yokken evime gelmiş.neymis sürprizmis. Eşim ,çocuğa bakmalarina rağmen burda annemlere selam vermedi.cantayi alıp alıp dışarda geceledi.yapmadigi saygısızlık kalmadı.ben annemleri gönderip ücretsiz izne ayrıldım.kadin hemen buraya damladi. Hangi yüzle ya bu ne terbiyesizlik.oglu evde yokken çocuğun yüzüne bakmıyor.oglu varken çocuğu sevmeye çalışıyor.cocuk bile git burdan diyor kadına.samimiyetsizligini hissediyor.yilan gibi.bi de hacca gitti bu sene.valla çok doluyum tansiyonum fırladı.masuzdan oğluna bana bilet al gitcem diyor.bi bakıyorum hala burda.nefret ediyorum kızlar.ama benim kocada iş yok.siz ne dersiniz.Adam annesinin yanında yaptığım yoğurdu beğenmiyor.yemege laf söylüyor.Kadin içinden guluyordur.Oh ne güzel yapiyo diye.benim iki erkek kardeşim var asla eşlerini anneme kotulemezler.boyle yanında madara etmezler.bosanip defetmek istiyorum.Bu pislikler başıma bela olur diye cesaret edemiyorum.

Canım Allah yardımcın olsun.
TAbı kı bosan def et demek hos degıl belkı ama cok sabır etmısın bellı kı sogumussun da sogumamak elde olmaz zaten sana bu adamın ve annesının katkısı yerıne zararı varsa varsın gıtsın herkes yoluna

biraz karışık olmuş, konunuzu düzenleyin isterseniz.
paragraflar falan koyun ne bileyim..

siz yazarken oradan, bana daral bastı taaa buralardan yemin ederim...

anasının ağzına bu kadar bakan adamdan bir cacık olmaz kusura bakmayın ama...
yani imkanınız varsa, boşandığınızda çocuklarınıza yetebilecekseniz, evet boşanın..
anneciği bir tanecik oğluşuna ensesine vurup ekmeğini alabileceği bir gelincik bulsun..
siz de kurtulun.

Bir çok evlilikler aileler yüzünden bitiyor artık, benim ailem aman rahatsız ederim düşüncesiyle akşamları acil bişey olmadıkça aramaz, hiç bir şeyimize karışmaz..aman anlaşsınlar der, eşimle annemin yanına gittiğimizde annem eşimin sevdiği yemekleri yapar, ben eşimin annesine gittiğimde eşimin sevdiği yemekler yapılır..
Malesef eşinizin annesi, kendinden başkasını sevmiyor, ben anne olunca evlat sevgisini tattım, kızımın bir damla gözyaşı için dünyaları yakarım, bu nasıl anne ki, oğlunun huzursuz olmasına sebep oluyor..
Ayrılmanıza sebep olursa allah muhafaza, hadi sizi geçtim de çocuğunuzun vebali onun üzerine, ahirette nasıl hesap vericekler bilmiyorum, o kuzucukları üzmesinler, bitmesin evlilikler, niye hep oğlan anneleri yapıyor bunu anlamıyorum, kız anneleri böyle değil, yada ben rast gelmedim. Aileler oğullarını evlendirdikten azıcık azıcık uzakta durmalılar, aile olduğunu hissetmeli eşlerimiz, ama malesef..
Bende zor günler geçiriyorum, Rabbim hidayet versin kayınvalidenize, yada eşinize akıl fikir versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…