Bir çok evlilikler aileler yüzünden bitiyor artık, benim ailem aman rahatsız ederim düşüncesiyle akşamları acil bişey olmadıkça aramaz, hiç bir şeyimize karışmaz..aman anlaşsınlar der, eşimle annemin yanına gittiğimizde annem eşimin sevdiği yemekleri yapar, ben eşimin annesine gittiğimde eşimin sevdiği yemekler yapılır..
Malesef eşinizin annesi, kendinden başkasını sevmiyor, ben anne olunca evlat sevgisini tattım, kızımın bir damla gözyaşı için dünyaları yakarım, bu nasıl anne ki, oğlunun huzursuz olmasına sebep oluyor..
Ayrılmanıza sebep olursa allah muhafaza, hadi sizi geçtim de çocuğunuzun vebali onun üzerine, ahirette nasıl hesap vericekler bilmiyorum, o kuzucukları üzmesinler, bitmesin evlilikler, niye hep oğlan anneleri yapıyor bunu anlamıyorum, kız anneleri böyle değil, yada ben rast gelmedim. Aileler oğullarını evlendirdikten azıcık azıcık uzakta durmalılar, aile olduğunu hissetmeli eşlerimiz, ama malesef..
Bende zor günler geçiriyorum, Rabbim hidayet versin kayınvalidenize, yada eşinize akıl fikir versin..