Ben 15 yillik evliyim.Ama evlilik rayına oturmadı bi türlü.iki çocuk var.Esim iki kardeşten küçüğü.Annesi kendini acaip saydirmis.Esim resmen kadından korkuyor.Babasi vefat etti.Annesi kızına babasının arabasını verdi.Sonra sattılar kocası sıfır araba aldı dediler.Esime bes milyar parayı allem kullem ede ede zorla verdiler.Kadin beni hiçbir zaman sevmedi ben de onu.Kiskanc,iğrenç insanlar.Evlerinde duş almak bile mesele ama senin evine gelince gitmek bilmiyor.Bi keresinde artık oğlunu parmağında oynatmasina tahammül edemedim.Esime söyledim yaptıklarını.Sagolsun adam o kadar iyi ki bi gün anneme yan baktın deyip:anne bu kadın seni istemiyor,gitsin diyor diye dünyanın kavgasını çıkardı.yuzsuz bunun üzerine bile bir hft fln daha kaldı. İkinci çocuk olunca annemler bakacak dedim.Esim bir yıllığına yakın bi ile tayin olmuştu.gelis gidiş yaptı.tamam dedi.Ama sürekli benim çocuğuma değil senin çocuğuna bakıyorlar deyip durdu.Hala sinir oluyorum.Ne kadar aptal bir adamla evliyim diye.Bu arada tabi ötekiler kıskançlıktan catladi. Sürekli kurcaladilar.Bu bi iki defa babamla karşı karşıya geldi.benim annem bu eve gelemiyo ....yüz kere aynı şey.sanki ambargo var.Kadinin kendi maaşı var kocasından kalan var .kiraları var.bize geliyor param yok diye agliyo.ben böyle bişey görmedim.Ona para Soran yok da bi yerde biktirana kadar kaliyorsan kardeşim sen de biseyler yapacaksın.sanki çiftlik.ye iç yat.onun bende kaldığı kadar ben onun evine gitmemisimdir toplasan.Ahlaksiz insanlar.Simdi onbeş sene olmuş.kadin ben yokken evime gelmiş.neymis sürprizmis. Eşim ,çocuğa bakmalarina rağmen burda annemlere selam vermedi.cantayi alıp alıp dışarda geceledi.yapmadigi saygısızlık kalmadı.ben annemleri gönderip ücretsiz izne ayrıldım.kadin hemen buraya damladi. Hangi yüzle ya bu ne terbiyesizlik.oglu evde yokken çocuğun yüzüne bakmıyor.oglu varken çocuğu sevmeye çalışıyor.cocuk bile git burdan diyor kadına.samimiyetsizligini hissediyor.yilan gibi.bi de hacca gitti bu sene.valla çok doluyum tansiyonum fırladı.masuzdan oğluna bana bilet al gitcem diyor.bi bakıyorum hala burda.nefret ediyorum kızlar.ama benim kocada iş yok.siz ne dersiniz.Adam annesinin yanında yaptığım yoğurdu beğenmiyor.yemege laf söylüyor.Kadin içinden guluyordur.Oh ne güzel yapiyo diye.benim iki erkek kardeşim var asla eşlerini anneme kotulemezler.boyle yanında madara etmezler.bosanip defetmek istiyorum.Bu pislikler başıma bela olur diye cesaret edemiyorum.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Eşim ailesine bayılıyor bana ve çocuklarına değer vermiyor
- Konu Sahibi Oxxo26
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- annesininkuzusu görümce kaynana kaynana gelin sorunları