eşim ailemin taktığı hediyeleri kredi için istiyor

yok zaten bende öyle düşünmüyorum. sadece ciddi olarak sorduğum şu; eşim ilk başlarda fikirlerime saygı duymadı, kendi bildiğini okudu.
fikrimi söylediğim içinde bana güvenerek hareket etmediğini söyledi. sonra da benden beklentileri oldu. çalışmak zorundaymışım gibi yani. tamam çalışıyorum zaten desteğimi de esirgemiyorum, sonuna kadar da esirgemem.. ama ailemin bana taktığı bileziği eşimin kafasına göre krediye yatırmak istemesine kızıyorum. biraz anlayışlı olmalı inşan, çekinmeli bunları söylerken. eşimin ailesinden hatıra kalsın demesi gerekmez mi. bende onun kazandığını alıyorum ve şahsıma harcamıyorum.

hmm yani mevzu kadının ekonomik özgürlüğü olup olmaması. Anladım teşekkürler.
Tahmin ettiğim gibiymiş.

Niye 2. üyelik aldınız tiger11?
Sizi ifşa ediyorum zira burda konu açıp açıp sonra siliyorsunuz, onca üye zahmet edip yorum yapıyor siz konularınızı silerek onların yorumlarını havada bırakıyorsunuz, ayrıca içerik sildiniz diye ceza alıyorsunuz ve banlıyken birde kalkıp 2. üyelik alıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…