eşim ağır küfürler ediyor. Bosanmalı mıyım ?

Ya dediğim geçenki üye bu eminim. Geçen gün karısını döven adamın terapiyle düzeleceğini iddia ediyordu. Bu yeni hesabı kesin. Terapistler bile terapiyi böyle ölümüne savunmuyor sjfjjdkskls
karısını döven varsa onu okumadım da bu sözel şiddeti durdurmak kişinin elinde ona eminim

Ya dediğim geçenki üye bu eminim. Geçen gün karısını döven adamın terapiyle düzeleceğini iddia ediyordu. Bu yeni hesabı kesin. Terapistler bile terapiyi böyle ölümüne savunmuyor sjfjjdkskls

Terapistler bu adamlari elektrikli sandalyaye baglasa anca duzelir ahshhs bizim bilmedigimiz baska bi yol mu var acaba

Neden birakamasin o...dememek ya da diğerlerini soylememk zor değil şizofrenler tedavi ediliyor iken

BirakamZ cunku bu adamlar kufru merhaba gibi kullaniyor. Araba surer kufreder, çayı bir damla yere döker kufreder, 2 damla yagmur sacini islatir kufreder. Normalde cumle "yüklem" ile bitiyor ya, kufurbazlar cumleyi kufurle bitiriyor

Benim anladığım ofkelendiginde küfür ediyir

Cukubikten dayiyosa kabloyu adam tobe ediyodur jxjxjx

Sözel şiddet zor değil çözülebilir şizofren olup çalışan kişiler var ki en zor hastaliktir
Benim yineleyen depresyonum ve biraz epilepsim varken hayatım kaydı, anamdan ölse de o da kurtulsa ben de lafını duydum siz ne anlatıyorsunuz ya, kolaysa siz gidin evlenin.
yuva yıkıcilar şaşkın
Ne şaşırıcam ibret aldım burda.

Benim yineleyen depresyonum ve biraz epilepsim varken hayatım kaydı, anamdan ölse de o da kurtulsa ben de lafını duydum siz ne anlatıyorsunuz ya, kolaysa siz gidin evlenin.

Ne şaşırıcam ibret aldım burda.
Üzüldüm senin adına..inşallah sağlığına kavuşursun..herşey bir yana kişi kendine ne iyi gelecekse mutlu olacak ise o şekilde yaşasın iyi akşamlar başka yorumlarda görüşürüz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…