• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ağır küfürler ediyor. Bosanmalı mıyım ?

Keşke bizim terapi merkezimize gelseydi
Derdiniz belli oldu, burda insanların sinirini zıplatmaya gerek yoktu ki. Konu sahibine özelden merkezinizin adres/iletişim bilgilerini atardınız ,olur biterdi. Gerçi çoktan yapmışsınızdır, o ışık var sizde 🤗

Üzüldüm senin adına..inşallah sağlığına kavuşursun..herşey bir yana kişi kendine ne iyi gelecekse mutlu olacak ise o şekilde yaşasın iyi akşamlar başka yorumlarda görüşürüz artik
O işler yiaa ne var şizofrenler bile tedavi oluyor demesi gibi değil yani. Yıllar sürüyor. Seni doğuran bile yaka silkiyor. Elin kızı/oğlundan çok şey beklememek lazım. Peki konu sahibinin çocuğu? Bu hıyara maruz kalacak yıllarca. Onu kim iyi edecek? Onun ömründen kaç yıl gidecek? O ne kadar kurtulabilecek? Gözünün önünde anasına o..deniyor vesikan eksik falan deniyor. O çocuk birkaç yıla bu herife dalacak. Bakalım kim kimin elinde kalacak? Elin delisi için bu kadar aksiyona gerek yok. Koca bu kadar değerli bişey değil. Çık dışarı üçünü yüz liraya bırakıyorlar böylelerinin. Hıyar eksikliğimiz yok çok şükür.

Keşke bizim terapi merkezimize gelseydi

Terapist psikolog danışman vs ismini verip reklamını yapacak heralde. En evlilik yanlısı boşanma düşmanı olan bile çocuğa acır, yararını hakkını gözetir.
Daha ilk yorumunuzda anlamıştım reklam peşinde olduğunuzu. Tıp etiğine uymayan davranışlar sergileyerek kazandığınız paralar haram olur umarım size. Doktor falan değilsiniz orası kesin, kapıdan geçeni kolundan tutup dükkana çeken komisyoncu falansınızdır en fazla.

Çoktan ayrılırdı dediğiniz, 4 aylık evliyken de boşanmak istemiş ama 1 yıl dolmadığı için hakim boşamamış. Her şey para mı sizce? Evde öz babasının ilgilenmediği, üvey babasının da ağır psikolojik şiddet uyguladığı bir çocuk var. Bari bu durumlarda gözünüzü para bürümesin de acıyın biraz çoluk çocuğa. Kadın gitmiş terapiste ve sağlıksız ilişki ayrılın demiş. Gerçek ve yemin etmiş bir doktor olduğu için kadının ve çocuğun sağlıklı yaşaması adına gerekeni söylemiş,

Tekrar ediyorum sizin gibilerin kazandığı para haram olsun.

esimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?
Tekrar yapacak. Affettikçe daha ağırı ile tekrar yapacak.

O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
Oğlunuz adına çok üzüldüm,bunları hiç unutmayacak ve sizi bu lağım çukuru ağızlı adamdan koruyamadigi için kendini yetersiz, güçsüz hissedecek, hep kendinden nefret edicek,onda açtığınız tahribatin farkında degilsiniz,3 yıl flört ederken nasıl tuttu kendini küfür etmeden illaki kavga etmissinizdir.Bence o zaman da bu problem vardi.Oglunuz adına çok üzüldüm 😞😞😞

Ruh hastası işte daha nasıl belli etsin??? Çevrenizde çok var galiba o yüzden hafife alıyor sürekli affediyorsunuz,normal adamlar eşlerine or....... demiyor.Benim eşim dese önce oğlum hesap sorar.Siz affettikce evladiniza da kötü örnek oluyorsunuz.İcinde bulunduğunuz durumu idrak edemiyorsunuz.
İnanın geçenlerde eşim şakayla sen kim oluyorsun benimle oğlum arasında dedi bana,oğlum 6 yaşında babasına öyle bir sert çıktı ki,annemle böyle konusamazsin aramizda bir sey varsa annemde olmalı aramızda dedi,ben çok şaşırdım,o da öz babasi yani ustelik.
Yazik değil mi oğlunuza,hangi çocuk özellikle ergen bir erkek çocuk bu lafları annesine soylenmesini ister,oglunuzun yaşında kaç çocuk anneme küfür etti diye birini yaralıyor ya da öldürüyor bundan da mı korkmuyorsunuz.

Hicbirseyi değilim veya bir yakıniyim aile bütünlüğü için hepiniz bosan bosan demekten başka birsey bilmiyorsunuz
Adam, kadına or..pu derken problem yok yani ?
Vesikalisin vs derken gayet gayet normal öyle mi ?
Karisi olması ; kocasinin her istediğini yapip söylemesi anlamına gelmez ki ?
Ayrıca 4 defa fırsat verilmiş,duzelmemis.

O halde yeni savim şu , terapist misiniz ?
Ajandanizda boş yer varda musteri mi kovaliyorsunuz 😀
Bunun bi tık ötesi özelden numara atıp beni ara demek zaten 🤣

Adam, kadına or..pu derken problem yok yani ?
Vesikalisin vs derken gayet gayet normal öyle mi ?
Karisi olması ; kocasinin her istediğini yapip söylemesi anlamına gelmez ki ?
Ayrıca 4 defa fırsat verilmiş,duzelmemis.

O halde yeni savim şu , terapist misiniz ?
Ajandanizda boş yer varda musteri mi kovaliyorsunuz 😀
Bunun bi tık ötesi özelden numara atıp beni ara demek zaten 🤣
Söyledi merak etmeyin, keşke bizim terapi merkezine gelseniz dedi. Getirdiği müşteri için komisyon alan, danışmada telefonlara bakan biridir belki.

kesınlıkle artık bu konuda duzeltmek ıcın bısıler yapmak ıstemıyorum . a bu arada soyle bısı de var esımın eskı esı de bana agır kufurler edıyor .onlara da maruz kalıyorum. artık hıcbırseyı ıstemıyorum . kendı evıme donup eskı duzemımı tekrardan kuracagım
Şanar oğlanına benzetmişler sizi ailece , bu kadar mı kendinizi ezik görüyorsunuz ya , ben sizin yerinizde olsam o çpcuğun geleceğini kurtarmak iyi okullarda okutmak için çabalardım bı koca meraklılığı eğitilmemiş insanlar için çok önemli oluyor sizi de anlıyorum bu döngüyü kırmazsanız çocuğunuzda o adam gibi küfürbaz ipsiz sapsız bşey olur çıkar , büyük düşünün lütfen her şey koca değil bu hayatta

Oğlunuz adına çok üzüldüm,bunları hiç unutmayacak ve sizi bu lağım çukuru ağızlı adamdan koruyamadigi için kendini yetersiz, güçsüz hissedecek, hep kendinden nefret edicek,onda açtığınız tahribatin farkında degilsiniz,3 yıl flört ederken nasıl tuttu kendini küfür etmeden illaki kavga etmissinizdir.Bence o zaman da bu problem vardi.Oglunuz adına çok üzüldüm 😞😞😞
bu problem ozamanda var gıbıydı ama tam kapsamlı kufur etmezdı . evlendıkten sonra dozaj artarak devam etmeye basladı .fızıksel sıddete dogru evrılmeye basladı

bu problem ozamanda var gıbıydı ama tam kapsamlı kufur etmezdı . evlendıkten sonra dozaj artarak devam etmeye basladı .fızıksel sıddete dogru evrılmeye basladı
Zaten her zaman küfürden sonraki aşama fiziksel şiddettir,umarım bu edepsiz adamdan kendinizi ve oglunuzu kurtarirsiniz

Hep derim sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli diye. 3 yıllık flört döneminde bu adamı tanıyamamış olmanız imkansız, 3 yıl saklayamaz kendini. Çocuğunuza yabancı birinin annesine ettiği küfürlerle yaşamaya mahkum etmeyin derim ben.
Evlilikle flört dönemi aynı olmuyor. Çünkü evlilik daha fazla sorumluluk gerektiriyor o yüzden farklı farklı özellikler çıkıyor ortaya aslında olan ama evlilikte ortaya çıkan

Benim öfke kontrol sorunum vardı ben uzun zaman terapi aldım kendime uzun bir iyileşme dönemi verdim.Tabiri caizse huyunu torpuledim üzerinde çok çalıştım.Kolay olmadı 5 senede ben sorunumun yüzde 80 ini çözdüm.Ve ikinci evliliğimi öyle yaptım.İnsan önce kendi sorunun farkında olacak yardım alacak üzerinde çalışacak öyle iki söz vermekle halleden birini görmedim.Bunlarin altında psikolojik etmenler var.iki söz iki hapla iki terapi ile çözülmüyor

Küfürbaz biride normal iletişim kuramıyor.Kendini sinirlenmeden ifade edemiyor.Ofkesi aklının önüne geçiyor demektir.Bu öfke kontrol sorununu bu iletişim sorununu gerçekten çözmek istiyorsa bunun için cabalamali kendi başına kurtulması mümkün değil.Olmuyor öyle sakın kalacagim yapmayacağım vs vs vs

Back
X