• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ağır küfürler ediyor. Bosanmalı mıyım ?

esimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?

Arkana bakmadan boşanmalısın.

once ben yardım aldım terapıstten snra yıne aynı terapıste gıttık beraber . o da ayrılmamızı onerdı saglıksız bır ılıskı oldugunu onerdı
Hayır küfür ederek belki de rahatlıyor ancak iletişimi düzeltebilir yeni bor terapist denemelisiniz

Hayır küfür ederek belki de rahatlıyor ancak iletişimi düzeltebilir yeni bor terapist denemelisiniz
Gitsin mahallede esnafa küfür etsin, patrona etsin iyi bi rahatlatırlar onu. Ama yemez. Evdeki kadın nasılsa onun ağzını yüzünü kıramaz, kolay kolay gidemez.

Gitsin mahallede esnafa küfür etsin, patrona etsin iyi bi rahatlatırlar onu. Ama yemez. Evdeki kadın nasılsa onun ağzını yüzünü kıramaz, kolay kolay gidemez.
Bana kalırsa yeni bir terapist ile katarsis konusunda konuşarak çözülür bu sorun

esimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?
Sizce ne yapmalıyım ? "Boşanmalı"mıyım? Sorunun içinde cevap çok net belli
Kendinize eziyet etmeyin

Olabilir ama kendi yapsın artık, elalemin delisine hemşirelik yapmak istemeyebilir konu sahibi bu da onun hakkı.
kesınlıkle artık bu konuda duzeltmek ıcın bısıler yapmak ıstemıyorum . a bu arada soyle bısı de var esımın eskı esı de bana agır kufurler edıyor .onlara da maruz kalıyorum. artık hıcbırseyı ıstemıyorum . kendı evıme donup eskı duzemımı tekrardan kuracagım

kesınlıkle artık bu konuda duzeltmek ıcın bısıler yapmak ıstemıyorum . a bu arada soyle bısı de var esımın eskı esı de bana agır kufurler edıyor .onlara da maruz kalıyorum. artık hıcbırseyı ıstemıyorum . kendı evıme donup eskı duzemımı tekrardan kuracagım
Tabii ki de affetmeyin, küfürleri okurken bile ağzım açık kaldı. İnsan nikahlı karısına nasıl böyle şeyler diyebilir? Ağzı pis insan pistir, gitsin lağım çukuru ağzını başkalarına boşaltsın.

Evlilik kurumu zor bir kurum insanların anlaşması ömür boyu yaşaması stres ve tabiki başka sorunlar çiftleri tüketiyor bu nedenle terapi önermiştim
Birine alışma evresi bu kadar sancılı geçiyorsa zaten kimyan tutmamış demektir, o ideal bir ilişki değildir. Karşılıklı sevdiğin, arada çekimin olduğu ilişkilerde böyle abuk subuk şeyler yaşanmaz. Bi tane evlilik başarılacak diye kimse değerli zamanını bişeyleri birilerini oldurmaya harcamamalı. Sevgi sorununun olmadığı evlilikler gayet de kolay oluyor ayrıca.

Back
X