• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim ağır küfürler ediyor. Bosanmalı mıyım ?

papatyaselosh

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
72
66
3
35
esimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?

Evet,yani adam sen baristikca yapmaya devam etmiş.
İlla belediye megafonundan mi küfür etsin bazı şeyleri idrak etmeniz için.
Saygısı yok size karşı,bence artık anlamalisiniz.
haklısınız . kısısel hakaret affedılmemelı . aslında ılk kufur ettıgınde bırakmalıydım ama bu tıp erkeklerın agzı cok guzel laf yapıyor malesef :(

Derhal boşanın çocuğunuzun da başını yakacaksınız. 13 yaşında erkek çocuğu bir iki yıla kadar bir höst der adama evde olay çıkar. Ayrıca elin herifi annesine küfür ederken o çocuğun gururuna dokunmuyor mu sanıyorsunuz ? İlk küfür de kapıya koymalıydınız adamı.
Keşke kocanız değil de çocuğunuz önemli olsaydı sizin için bu raddeye gelmezdi.

esimle 3 yıldır flortlestık ve 1 yıldır da evlıyız . eşimle tartısırken flan bazen cok sınırlenınce gozu hıcbır seyı gormuyor ve bana kısılığıme agır kufurler edıyor. bunu herdefasında yapmıycam deyıp soz vermesıne ve affetmeme karsılık 4 kez yaptı . 31 ocak ıcın anlasmalı bosanma gunu aldık ama suan yalvarıyor yemınler edıyor tekrar yapmıycam dıyor ama benım kendıme ve ona da guvenım kalmadı . ozguvenım zedelendı ve ruhumda agır tahrıbatlar olusturdu . 2. evlılıgım ve ılk evlılıgımden yanımda kalan 1 oglum var 13 yasında . oda bu kufurlere ve huzursuzluklara bızzat sahıt oluyor . sızce ne yapmalıyım ?
bosanmalı mıyım ?
13 yaşındaki erkek çocuğu dayanamaz, annemle böyle konuşma der eşiniz de ağzını burnunu kırar. 4 kez değil 40 kez daha yapacak çünkü ergenlik çağındaki çocuk bile umrunda değil. Yapacağınız iki şey var;
31 Ocakta boşanmak ya da oğlunuzu bu pis ağızlı adamın elinde yaşatmak.

Onun kızı olsaydı ve bu küfürleri siz etseydiniz çoktan boşardı sizi. 4 değil 1 kere yeterdi hem de. Oğlunuz mu kocanız mı karar verin. Babası yok mu bu çocuğun, elin pis hanzolarının psikolojik şiddetine maruz kalıyor, niye almıyor çocuğu yanına?

haklısınız . kısısel hakaret affedılmemelı . aslında ılk kufur ettıgınde bırakmalıydım ama bu tıp erkeklerın agzı cok guzel laf yapıyor malesef :(
Yahu işte böyle adamlar karşısındaki kişileri çok iyi manipüle eder.
Sizin de ikinci evliliğiniz olduğu için bir şekilde düzelmesini istediğinizi fark ediyorum.
Ancak bu evliliğin bitmesi sizin başarısız olduğunuz anlamına gelmez ki
2. Kez bosaniyorum diyerek kendinize eziyet etmeyin.
Sırf bu düşünce yapısı yüzünden 4 defa barismissiniz zaten.
Başarısız olan,hatalı olsan siz degilsiniz.
Artık üzmeyin kendinizi.
Vurun tekmeyi kicina..
Zaten böyle adamlar eve aslan dışarıya kedi.🤬🤬

bosanmalı mıyım ?
Boşanmalısin.

Hep derim sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yemeli diye. 3 yıllık flört döneminde bu adamı tanıyamamış olmanız imkansız, 3 yıl saklayamaz kendini. Çocuğunuza yabancı birinin annesine ettiği küfürlerle yaşamaya mahkum etmeyin derim ben.
Seks sırasında felan edince hoşlarına gittiginden çoğu kadın bunu fantezi sayiyor ama pislik içlerinde var ne yazikki.
Tabiki bosanmalisin oğlun için...

bosanmalı mıyım ?
Ne gibi küfürler ediyor?

bosanmalı mıyım ?
saygı yoksa sevgi hiç yoktur zaten..

bosanmalı mıyım ?
Oğlunuzu huzursuz ortamdan kurtarın.

Yahu işte böyle adamlar karşısındaki kişileri çok iyi manipüle eder.
Sizin de ikinci evliliğiniz olduğu için bir şekilde düzelmesini istediğinizi fark ediyorum.
Ancak bu evliliğin bitmesi sizin başarısız olduğunuz anlamına gelmez ki
2. Kez bosaniyorum diyerek kendinize eziyet etmeyin.
Sırf bu düşünce yapısı yüzünden 4 defa barismissiniz zaten.
Başarısız olan,hatalı olsan siz degilsiniz.
Artık üzmeyin kendinizi.
Vurun tekmeyi kicina..
Zaten böyle adamlar eve aslan dışarıya kedi.🤬🤬
Benı cok guzel anladınız tesekkur ederım yorumunuz ıcın

O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi
Kotu kufurlrr
Hey maşallah. O..ysan o neymiş? Neden o..yu karı yapmış? Başınızı tutmuş galiba ordan biliyor töbest kusura bakmayın.

Hey maşallah. O..ysan o neymiş? Neden o..yu karı yapmış? Başınızı tutmuş galiba ordan biliyor töbest kusura bakmayın.
ben de bunu cok sorguladım madem oyle oldugumu dusundun neden evlendın soyadını verdın dıyorum . oda dıyorkı ben cok sınırlerınce kımseyı tanımam ederım kufuru dıo

Back
X