- 6 Nisan 2009
- 3.830
- 14
- 45
- Konu Sahibi pinaripekci
pınarcım birkaç gündür şehir dışındaydım ,küçük bir tatil iyi geldi.1 saat önce vardık eve bende hemen yazmaya koyuluyorum.canım bloglarını okudum az önce sanki şimdi seni daha iyi tanıyorum.müthiş bir yazı kabiliyetin var bunun farkındasındır herhalde.ciddi senden çok iyi bir yazar olur.aklında olsun arkadaşım...
neyse birkaç gün ailemle tatil yaptım diye eşim çok bozuldu pınarcım,neymiş o orada çalışıyormuş ben geziyormuşum...deli mi ne? bir tavır bir tavır..hayır ne yapıyorum ki annemlerleyim,çocuğumlayım.nelerle uğraşıyorum görüyosun dimi.o orada diye ben yaşamıycam, dur ben bi nefesimi tutayım..seninde başına bu tür şeyler geliyormu?neye delalet bunlar?
adacık öncelikle allah içine sindirsin tatilini cnm benim.eşinin tavrının sebebi bence orada yaşadığı hasret nazını kaldıracak senden başka kimsesi yok ben eşimle birebir böyle bir olay yaşamadım cnm ama benzer şeyler oluyor uzaklıktan sesini duysa ve hatta yüzünü görse dahi sevginin asıl aracı dokunmaktır biliyorsun o bunu yapamıyor tıpkı bizim gibi.mutlaka seninde öfke nöbetlerin oluyordur mana veremediğin sonradan üzüldüğün nöbetler işte o da bunu yaşıyor birbirimizi yıpratmayalım diye ben genellikle bir süre sonra sessiz kalmayı seçiyorum çünkü omzuna dokunup birşeyi açıklamak gibi değil..saatlerce konuşsak anlatamıyorum içimden geçenleri..bu yüzden ertele yanında olduğunda sor ona içinde kalanları olurmu?bu sizi daha az yıpratır..güzel düşüncelerin içinde teşekkür ederm tatlm eksik olma..kuzucuk nasıl ona yansıtmamaya çalış gerginliği bazen bende kontrolümü kaybediorm ama rabbim huzur versin yüreklerimize de huzur saçalım bizde inşallah..allaha emanet ol bitnm..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:teselli: