kestir o zaman canım be eşin mutlu olacaksa değmez mii.. kestireceğim demiştin de zaten demea.s.arkadaşlar kısalık olrak doktorlar dizisindeki bayanın sacı gibi kısalıkta istiyor eşim hatta bu oyuncuyu örnek göstermiş bu gibi victori gibi kısacık kestireblrsin demişti
arkadaşlar kısalık olrak doktorlar dizisindeki bayanın sacı gibi kısalıkta istiyor eşim hatta bu oyuncuyu örnek göstermiş bu gibi victori gibi kısacık kestireblrsin demişti
bisquit ay sen hülya avşarınki gibimi kullanıyorsun sacını cnm kız cesursun sen beee
yesılcim senin saçlardamı kısa cnm
cnm depresyon kısmı şakaydı sadece kararsızdım cnm ama kestircem sanırım kocacım için değilmi feda olsun diyem napıyım aile bğımızı sıkı tutmak gerek diilmi
yok canım benim sırtımda bi ara kalçalarıma geliyordu da kestirdim:bbo: kısa da kestirmiştim katlı ve kısa çok şeker duruyor.. helede küçük tokalarla falan süsleyince biraz çocuk havası oluyor çok hoş.. ama eşin o tarz sever mi bilmem kadınsı belki seviyordur?bisquit ay sen hülya avşarınki gibimi kullanıyorsun sacını cnm kız cesursun sen beee
yesılcim senin saçlardamı kısa cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?