canım biraz daha açsana konuyu ben pek bişey anlamadım. mesela ne gibi şeyleri yapmıyor
Müdahale evliliğinize mi eşinizin çalışma tarzına ve sizin beklentilerinize mi??
eşin ne diyor o bu halinden memnunmu
anlıyorum zor bir durum babasını az çok gözümün önünde canlandırabiliyorum. eşin başka bir iş bulamaz mı
aslında bı noktada haklısın,yanı ısımız ayrı bıle olsa belkı gercekten karısmaya dewam edebılır..ama zaten benım amacımda babasını bızım aıle ıcı kararlarımıa karıstırmaması yoksa aynı ste calısıuyor olması benı cokta rahatsız etmıyor artıkohaoldumsmilebenimde eşim babasıyla hatta 3 kardeşiyle beraber çalışıyo tatil günleri yok lokanta işi olduğu için çok yoğunlar sadece ramazanda kapalı ve 1 ay boşlar tek evli de biziz ama bizde asla böyle sorunlar yok aralarında belirlenmiş maaş da yok eşim günlük para alır diğerleri sadece ihtiyaç halinde alır (bu onların önerisiydi) kimin paraya ihtiyacı varsa alır ve kullanır onlar bu şekilde para alır hem kendi evlerinin hem benim evimin masrafları iş yerinden alınır biz ramazan harici tatile gidiyoruz dediğimizde kimse birşey söylemez hatta kardeşleri sen evlisin pazarları geç gel derler ben para biriktirirken kayınlarımın şahsına birikmiş tek kuruşu yoktur iş yerinde masraflardan sonra kalan parada kayınvalidemde olur hatta çarşıya gidersek bana asla para harcatmaz sen kendine biriktir der onları da kendi kardeşim gibi severim bizde şimdiye kadar bir sorun olmadı inş. olmaz bu kesinlikle yapılan işle parayla alakalı değil kayınperinin karekteri bence işi ayrı da olsa o yine ne yapar eder size karışır
hepsı ayrı dert senınkıde aynı gıbı ama daha farklıbenim eşimde babasıyla çalışıyo torna dükknımız var hesap para herşey ortada banka kartları bile eşimde durur ama asla keyfi harcamak için para çekmez babam bize asla karışmaz ama benimde eşim babasıyla pek geçinemiyo daha doğrusu konuşmuyo babam iyi sakin bi adam ama biraz umursamaz herşeyi erteliyo bu yüzden maddi sorunlar yaşıyoruz bu ara eşimde bu yüzden babasına kızıyo benimde derdim bu bende geçen gün böyle bi konu açmayı düşünüyodum biarada çalışıpta konuşmayan varmı diye
canım benım kıyamambenimde eşim babasıyla ve kardeşiyle çalışıyo.eşim maaşlı çalışıyo işçi gibi.
kardeşide güya maaşlı ama su gibi para harcıyo nişanlı şuan ev düzüyo herşeyi 4 4lük yapılıyo bana yapılmayan çok şey ona yapılıyo.işi yapan eşim kaymağı yiyende kardeşi.senden kötüleride var yani
ah be arkadasım defalarca konustum en son 3 gun once yednıden konustum ama konu amacını astı ben cok gergındım cunku o yuzden bu ara lımonı ama buna kalıcı bı cozum bulmadan huzura erememdurmunuza üzüldüm.kendinizi yıpratmayın.eşinizi karşınıza alıp konuşun.
benim eşimde babasıyla birlikte çalışıyor.. kendi dükkanımız yetkili servis.. ama benim hiç bu tip sorunlar yaşamıyorum.. aynı yerden kazandığımız halde evimiz ayrı.. onlar sobalı evde otururken ben kaloriferli evde oturuyorum...babam pazara çıkacağı zaman arar eksikleri söyler buna rağmen ne görürse alırr sanki evde ordu yaşıyo :)) hiç esirgemez yanii ne para konusunda ne eşimin çalışma saatleri konusunda düğünümüzden sonra babam kendi birikimleriyle araba aldı ve onu eşimin üzerine yaptı..ilk başta soru işaretlerim vardı aynı dükkandan geçinebilir miyiz diye ama çok şükür hiç bişeyden mahrum bırakmıyo babam bizi.. tabi eşimde bunu karşılığını veriyo çalışarak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?