• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi ve eşinin babası beraber iş yapan varmı??

sunways

Allah var gam yok...!
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
5.048
39
683
Selamlar kızlar..benınim derdimde apayrı,eşim babasıyla beraber iş yapıyor 3 kamyonları var..ıs nerede olursa oradan alıyorlar işi,hafriyat yanı.
.bız ıstanbulda kıradayız ızmıtte aılemın bos bı daıresı war,ev aslında 3 katlı bahcelı annemler orda oturuyo en alt katı bos en ustte abım orta katta annemler.benım teklıfım ıslerını yoluna koyup para bırıktırene kadar o evde kıra vermeden oturmak esım buna once sıcak baktı babasıyla konustu kı ben o zaman hamıleydım..babsı mırınkırın etmıs gonulsuzce gıdın demısde,esım kararsız kalmıstı..

sonrasındada esımd ebu fıkırden vazgectı babası olumsuz baktıgı ıcın..ben daha nısanlıyken bıle bı ev begenmıs kaporasını vermıstım kıralamak ıcın ertesı gun gıdıp kayınpederım kaporamı gerı almıstı...bu hakkı kendınde nasıl buldu bılmıyorum ama esımde hıc ses cıkarmadı.benı en cok kahreden bu babası herseyımıze karısıyor ve esım ses cıkarmıyor aynı ısı yapıyorlar dıye ortak calısıyoralr dıye hayatıma bu kadar mudaheleye hakkı varmı ??artık bu ıs benı cok yıpratmaya basladı,baban hayatımızdan elını cekene kadar eskısı gıbı olmayacagım dedım..ve cok cıddıyım hangı ıs weren ınsanın aılesının ıc meselelerıne karısır olmuski??

benım eşimle ortak bı kararım olamayacaksa bu konusda son soz babasınınsa bız necıyız????üstelık arabaların kazandıgı paranın tamamı babasında bıze sadece harçlık werıyor kıramızı oduyor oda bazı zamanalr kıra bırıkıyor..ben bekarken hıc yasamadım bu tıp seyler zoruma gıdıyor..hemde cok
herşey normal gibiyse eger??
hayır degil,eşim ne yazıkkı babasına fazlasıyla baglı,benım ıstedıgım bı takım seylerı babası ıstemıyor dıye yapmıyor..ve sanırım artık ben bunu kaldıramıyorum.çünkü evlılıgıme bı baskasının mudahelesı cok canımı sıkıyor,açıkcası bu konuda tartıstım eşimle..ve su an kafam kazan gıbı ne olur bunu yaşayan yada bı sekılde mantıklı yardım edecek varmı..

Son düzenleme:
canım biraz daha açsana konuyu ben pek bişey anlamadım. mesela ne gibi şeyleri yapmıyor

benim eşimde babasıyla çalışıyor inşaat şirketleri var eşimde babası da inşaat mühendisi. benim en büyük şikayetim haftanın yedi günü çalışması babası çok katı hafta sonları bile şehir dışında olan şantiyelere gönderiyor. eşime kızdığım zaman işleri bana devredeceği için birsüre böyle diyor.deniz arkadaşın dediği gibi konuyu biraz aç bende pek bişey anlamadım.

canım biraz daha açsana konuyu ben pek bişey anlamadım. mesela ne gibi şeyleri yapmıyor

canım.bız ıstanbulda kıradayız ızmıtte aılemın bos bı daıresı war,ev aslında 3 katlı bahcelı annemler orda oturuyo en alt katı bos en ustte abım orta katta annemler.benım teklıfım ıslerını yoluna koyup para bırıktırene kadar o evde kıra vermeden oturmak esım buna once sıcak baktı babasıyla konustu kı ben o zaman hamıleydım..babsı mırınkırın etmıs gonulsuzce gıdın demısde,esım kararsız kalmıstı..

sonrasındada esımd ebu fıkırden vazgectı babası olumsuz baktıgı ıcın..ben daha nısanlıyken bıle bı ev begenmıs kaporasını vermıstım kıralamak ıcın ertesı gun gıdıp kayınpederım kaporamı gerı almıstı...bu hakkı kendınde nasıl buldu bılmıyorum ama esımde hıc ses cıkarmadı.benı en cok kahreden bu babası herseyımıze karısıyor ve esım ses cıkarmıyor aynı ısı yapıyorlar dıye ortak calısıyoralr dıye hayatıma bu kadar mudaheleye hakkı varmı ??artık bu ıs benı cok yıpratmaya basladı,baban hayatımızdan elını cekene kadar eskısı gıbı olmayacagım dedım..ve cok cıddıyım hangı ıs weren ınsanın aılesının ıc meselelerıne karısır olmuski??

benım eşimle ortak bı kararım olamayacaksa bu konusda son soz babasınınsa bız necıyız????üstelık arabaların kazandıgı paranın tamamı babasında bıze sadece harçlık werıyor kıramızı oduyor oda bazı zamanalr kıra bırıkıyor..ben bekarken hıc yasamadım bu tıp seyler zoruma gıdıyor..hemde cok:a015:

Müdahale evliliğinize mi eşinizin çalışma tarzına ve sizin beklentilerinize mi??

benım beklentılerım ve ılerıye donuk planlarıma mudahele edılıyor..degılmıkı ben bır konuda esımle bı sey yapmak ısteyeyım hemen hayır olmaz...ama sabrım tastı hıc bırseyı gozum gormez haldeyımkötükedihüso

eşin ne diyor o bu halinden memnunmu

memnun degıl..ama memnun gıbı davranıyor sankı babsına karsı bı ezıklıgı var gıbı ama yok ıste..sadece esım fazlasıyla baglı ve kımse kırılmasın dıye ne yazıkkı bazen en ck benı kırıyor

anlıyorum zor bir durum babasını az çok gözümün önünde canlandırabiliyorum. eşin başka bir iş bulamaz mı

anlıyorum zor bir durum babasını az çok gözümün önünde canlandırabiliyorum. eşin başka bir iş bulamaz mı

sanıyorumkı bulamaz,cunku sadece bu ısle mesgul olmuslar ama hanı bıcak kemıge dayanınca ınsan lımon satıp ewını gecındırır degılmı.:2:

hem baska ıs bulması degılkı sorun calıssın babasıyla yeterkı baskaları aılemde son soz soyleme hakkına sahıp olmasın ya =(

konusuyuacarken tam anlatamadıgım ıcın yenıden duzenledım yazıdan dolayı kusura bakmayın.

benimde eşim babasıyla hatta 3 kardeşiyle beraber çalışıyo tatil günleri yok lokanta işi olduğu için çok yoğunlar sadece ramazanda kapalı ve 1 ay boşlar tek evli de biziz ama bizde asla böyle sorunlar yok aralarında belirlenmiş maaş da yok eşim günlük para alır diğerleri sadece ihtiyaç halinde alır (bu onların önerisiydi) kimin paraya ihtiyacı varsa alır ve kullanır onlar bu şekilde para alır hem kendi evlerinin hem benim evimin masrafları iş yerinden alınır biz ramazan harici tatile gidiyoruz dediğimizde kimse birşey söylemez hatta kardeşleri sen evlisin pazarları geç gel derler ben para biriktirirken kayınlarımın şahsına birikmiş tek kuruşu yoktur iş yerinde masraflardan sonra kalan parada kayınvalidemde olur hatta çarşıya gidersek bana asla para harcatmaz sen kendine biriktir der onları da kendi kardeşim gibi severim bizde şimdiye kadar bir sorun olmadı inş. olmaz bu kesinlikle yapılan işle parayla alakalı değil kayınperinin karekteri bence işi ayrı da olsa o yine ne yapar eder size karışır

benden baska kımse ..
bu dertten muzdarıp degıl anlasılan...neden ama ya neden neden benım aılme mudahele edıyorsun,rahat bırak bızı ne olur ya sınırlerım harab durumda..esımı oylesın esewıyorumkı ve esım oylesıne sevıyorkı benı..erkek olması bıle onu benı uzdugu ıcın aglamaktan alıkoymuyor ama yınede sonuc degsımıyor..

benim eşimde babasıyla çalışıyo torna dükknımız var hesap para herşey ortada banka kartları bile eşimde durur ama asla keyfi harcamak için para çekmez babam bize asla karışmaz ama benimde eşim babasıyla pek geçinemiyo daha doğrusu konuşmuyo babam iyi sakin bi adam ama biraz umursamaz herşeyi erteliyo bu yüzden maddi sorunlar yaşıyoruz bu ara eşimde bu yüzden babasına kızıyo benimde derdim bu bende geçen gün böyle bi konu açmayı düşünüyodum biarada çalışıpta konuşmayan varmı diye

benimde eşim babasıyla ve kardeşiyle çalışıyo.eşim maaşlı çalışıyo işçi gibi.
kardeşide güya maaşlı ama su gibi para harcıyo nişanlı şuan ev düzüyo herşeyi 4 4lük yapılıyo bana yapılmayan çok şey ona yapılıyo.işi yapan eşim kaymağı yiyende kardeşi.senden kötüleride var yani

benim eşimde babasıyla birlikte çalışıyor.. kendi dükkanımız yetkili servis.. ama benim hiç bu tip sorunlar yaşamıyorum.. aynı yerden kazandığımız halde evimiz ayrı.. onlar sobalı evde otururken ben kaloriferli evde oturuyorum...babam pazara çıkacağı zaman arar eksikleri söyler buna rağmen ne görürse alırr sanki evde ordu yaşıyo :)) hiç esirgemez yanii ne para konusunda ne eşimin çalışma saatleri konusunda düğünümüzden sonra babam kendi birikimleriyle araba aldı ve onu eşimin üzerine yaptı..ilk başta soru işaretlerim vardı aynı dükkandan geçinebilir miyiz diye ama çok şükür hiç bişeyden mahrum bırakmıyo babam bizi.. tabi eşimde bunu karşılığını veriyo çalışarak...

benimde eşim babasıyla hatta 3 kardeşiyle beraber çalışıyo tatil günleri yok lokanta işi olduğu için çok yoğunlar sadece ramazanda kapalı ve 1 ay boşlar tek evli de biziz ama bizde asla böyle sorunlar yok aralarında belirlenmiş maaş da yok eşim günlük para alır diğerleri sadece ihtiyaç halinde alır (bu onların önerisiydi) kimin paraya ihtiyacı varsa alır ve kullanır onlar bu şekilde para alır hem kendi evlerinin hem benim evimin masrafları iş yerinden alınır biz ramazan harici tatile gidiyoruz dediğimizde kimse birşey söylemez hatta kardeşleri sen evlisin pazarları geç gel derler ben para biriktirirken kayınlarımın şahsına birikmiş tek kuruşu yoktur iş yerinde masraflardan sonra kalan parada kayınvalidemde olur hatta çarşıya gidersek bana asla para harcatmaz sen kendine biriktir der onları da kendi kardeşim gibi severim bizde şimdiye kadar bir sorun olmadı inş. olmaz bu kesinlikle yapılan işle parayla alakalı değil kayınperinin karekteri bence işi ayrı da olsa o yine ne yapar eder size karışır
aslında bı noktada haklısın,yanı ısımız ayrı bıle olsa belkı gercekten karısmaya dewam edebılır..ama zaten benım amacımda babasını bızım aıle ıcı kararlarımıa karıstırmaması yoksa aynı ste calısıuyor olması benı cokta rahatsız etmıyor artıkohaoldumsmile
benim eşimde babasıyla çalışıyo torna dükknımız var hesap para herşey ortada banka kartları bile eşimde durur ama asla keyfi harcamak için para çekmez babam bize asla karışmaz ama benimde eşim babasıyla pek geçinemiyo daha doğrusu konuşmuyo babam iyi sakin bi adam ama biraz umursamaz herşeyi erteliyo bu yüzden maddi sorunlar yaşıyoruz bu ara eşimde bu yüzden babasına kızıyo benimde derdim bu bende geçen gün böyle bi konu açmayı düşünüyodum biarada çalışıpta konuşmayan varmı diye
hepsı ayrı dert senınkıde aynı gıbı ama daha farklı

benimde eşim babasıyla ve kardeşiyle çalışıyo.eşim maaşlı çalışıyo işçi gibi.
kardeşide güya maaşlı ama su gibi para harcıyo nişanlı şuan ev düzüyo herşeyi 4 4lük yapılıyo bana yapılmayan çok şey ona yapılıyo.işi yapan eşim kaymağı yiyende kardeşi.senden kötüleride var yani
canım benım kıyamam
durmunuza üzüldüm.kendinizi yıpratmayın.eşinizi karşınıza alıp konuşun.
ah be arkadasım defalarca konustum en son 3 gun once yednıden konustum ama konu amacını astı ben cok gergındım cunku o yuzden bu ara lımonı ama buna kalıcı bı cozum bulmadan huzura eremem
benim eşimde babasıyla birlikte çalışıyor.. kendi dükkanımız yetkili servis.. ama benim hiç bu tip sorunlar yaşamıyorum.. aynı yerden kazandığımız halde evimiz ayrı.. onlar sobalı evde otururken ben kaloriferli evde oturuyorum...babam pazara çıkacağı zaman arar eksikleri söyler buna rağmen ne görürse alırr sanki evde ordu yaşıyo :)) hiç esirgemez yanii ne para konusunda ne eşimin çalışma saatleri konusunda düğünümüzden sonra babam kendi birikimleriyle araba aldı ve onu eşimin üzerine yaptı..ilk başta soru işaretlerim vardı aynı dükkandan geçinebilir miyiz diye ama çok şükür hiç bişeyden mahrum bırakmıyo babam bizi.. tabi eşimde bunu karşılığını veriyo çalışarak...

canım bızımde ewımız ayrı
aslında onların amacı aynı ewde oturmaktı kabul gormeyınce herseye mudahele eder oldu adam
neymıs bı ogluymus sankı oglunu bı daha goremeyecek

aaarkadaşımın eşi de babasıyla çalışıyordu. en sonunda kavga edip ayrıldı arkadasımın eşi. neden ise senin nedeninle aynı. para meselesi ve her türlü aile işlerine karışması idi. şimdi kendisi başla bir işte çalısıyor ve cok mutlular. ortaklık bitti mutluluk girdi evlerine.

Back