- 6 Şubat 2009
- 4.789
- 16
Artık yeni evlenecekler, bu istatistiğe göre seçim yaparlar. Bizden geçti artıkkaydirigubbakcemile3
cok enteresan bir topik olmus..
Konu cok ilgi cekici ama sonuc hatali olacak galiba. Insanlar sikayeti olan esi degil, erkek arkadas, nisanli, sozlu, sevdigi esini filan da oyluyorlar gibi geliyor bana okuduklarimdan sonra.
Evli degilim ama babamin ailesinden dolayi Manisa'yi isaretledim.
Babaannem,amcam,halam...vs. sagolsunlar
eski esim konyali :mymeka: aman konyali erkeklerden uzak durun kizlarakannehir
paragöz kadina deger vermeyen ufak daglari ben yarattim havasinda gezen tipler:bbo:alsanaalsanasmile
Katılımcı sayısı: 108.
yok mu arttıran?
keske 10 defa oylayabilseydim bacim.
Katılımcı sayısı: 108.
yok mu arttıran?
december bacım eşinden şikayetçi olmayanlarda kullansın kızz yazıkk bayanssulusmile canım çekti -tatlicadiarzu-
yapma ya bacım, o kadar mı fena??akannehir
baba tarafım trabzonlu ama hiç bi sıkıntımız yok rahmetli babaannem çok iyiydi annem de severdi kendisini, hiç kimseye bi kötülüğü filan yoktu..
¤ decemBer ¤;12867996 .!.:genelde konularda "sevmediğiniz" gibi bi ibare olduğu halde kimileri gelip böyle "amaan benimkiler de bi iydir bi iyidir hiç sormayın, canım kocacım benim" diye överler.
evet bunca sayfa oldu, ben de şaşırmıştım burda kimse gelip kendininkileri övmedi diye.
ilk oldunuz teşekkürler vereliniortak
rica ederim ne demek
ama amaç övmek değil genelleme olayının her zaman doğru olmadığını göstermekti
:hulya::hulya:
size de açalım başlık apla. eşini ve kaynanasına bayılanlar da oy kullansın, ona göre fizibilite raporu oluşturalım biz bekarlar için guclubacismile
aç aç aç aç :sm_cool:
amanııın Konya da almış başını gidiyor