Anket Eşi ve Ailesinden Şikayetçi Olanlar! Anket Yapıyoruz! Eşiniz Nereli?

Eşiniz Tarafı Nereli? (Aşağıda "Anketi Oyla" düğmesine basmayı unutmayın!)

• Adana

OY: 45 2,7%
  • Adıyaman

OY: 8 0,5%
  • Afyonkarahisar

OY: 26 1,6%
  • Ağrı

OY: 7 0,4%
  • Amasya

• Ankara

OY: 52 3,1%
  • Antalya

OY: 22 1,3%
  • Artvin

OY: 10 0,6%
  • Aydın

• Balıkesir

OY: 18 1,1%
  • Bilecik

• Bingöl

OY: 5 0,3%
  • Bitlis

• Bolu

• Burdur

OY: 3 0,2%
  • Bursa

OY: 40 2,4%
  • Çanakkale

OY: 15 0,9%
  • Çankırı

OY: 23 1,4%
  • Çorum

OY: 31 1,9%
  • Denizli

OY: 27 1,6%
  • Diyarbakır

OY: 19 1,1%
  • Edirne

OY: 13 0,8%
  • Elazığ

• Erzincan

OY: 23 1,4%
  • Erzurum

OY: 35 2,1%
  • Eskişehir

OY: 25 1,5%
  • Gaziantep

• Giresun

OY: 35 2,1%
  • Gümüşhane

OY: 11 0,7%
  • Hakkari

OY: 0 0,0%
  • Hatay

OY: 20 1,2%
  • Isparta

• Mersin

OY: 16 1,0%
  • İstanbul

OY: 30 1,8%
  • İzmir

OY: 30 1,8%
  • Kars

OY: 29 1,8%
  • Kastamonu

• Kayseri

OY: 54 3,3%
  • Kırklareli

• Kırşehir

• Kocaeli

• Konya

OY: 82 4,9%
  • Kütahya

• Malatya

• Manisa

• Kahramanmaraş

OY: 24 1,4%
  • Mardin

• Muğla

OY: 6 0,4%
  • Muş

OY: 12 0,7%
  • Nevşehir

• Niğde

• Ordu

OY: 32 1,9%
  • Rize

• Sakarya

• Samsun

OY: 29 1,8%
  • Siirt

• Sinop

• Sivas

OY: 73 4,4%
  • Tekirdağ

• Tokat

• Trabzon

OY: 68 4,1%
  • Tunceli

• Şanlıurfa

OY: 9 0,5%
  • Uşak

• Van

• Yozgat

OY: 36 2,2%
  • Zonguldak

• Aksaray

• Bayburt

• Karaman

• Kırıkkale

• Batman

• Şırnak

OY: 4 0,2%
  • Bartın

• Ardahan

OY: 9 0,5%
  • Iğdır

• Yalova

OY: 1 0,1%
  • Karabük

• Kilis

OY: 4 0,2%
  • Osmaniye

• Düzce

• Muhacirler

OY: 45 2,7%

• Ankete Katılan
    1.657
Kızlar anketiniz kesinlikle gayet doğru sonuç vermiş.Konyalılar kusura bakmasın ama Konya'nın erkekleri eşlerine kız arkadaşlarına hiç ama hiç değer vermiyorlar.Benimde eski erkek arkadaşım Konya Meram'lı idi.En fazla üzüldüğüm ağladığım zamanları o yaşattı bana.Şimdi iyiki onunla evlenmemişim diyorum.Yoksa hiç güzel bir hayatım olmayacak,gözlerimden yaşlar hiç eksik olmayacakmış.Hatta eski erkek arkadaşımın evli erkek arkadaşları da vardı hepsi de eşlerini aldatan ve eşlerine değer vermeyen tiplerdi.
Eşim Sinop'lu ve beni hiç üzmemeye çalışıyor bana çok değer veriyor.Evlendiğime hiç pişman olmadım.İnşallah da Allah'ım bizim ve herkezin evinden huzuru eksik etmez...

kızlar anket bomba yapanın eline sağlık benim kayınvaidemde tokatlı eşimden çok memmunum ama kayınvalidem çok vurdumduymaz çok rahat doğum yaptım annem ankaradan geldi 1 hafta kaldı işe dönmek zorunda kaldı 1 haftalık çocukla sezeryanlıydım ilk bebeğim kimsem yok tek başıma ilgilendim aman kızım sen naptın diyip yanımda kalmadı ameliyat oldum apandistten annem ankdan geldi çocuğuma baktı hastanede bana eşim baktı hastaneden çktığım gün geldi geçmiş olsuna annemde çıktığım gün ankaraya döndü izin alamadı işten o dikişli halimle çocuğu indirdim kaldırdım bakımını yaptım tek başıma ama dışardan baksanız çok iyi görünür en büyük bahaneside ben kimsenin evinde kalamıyorumdur geçenlerde evlerini ilaçladılar bizde kalıcaklardı eşime dedimki annen gelmesin hazmediorm dedim naptı etti annesi gelmedi eltimde kaldı kayınbabamda bende kaldı oh ii oldu :99:

Canım dogru diyorsun iyide yapmışsın valla Benimde ablamın kayınvalidesinden dolayı kaynanalardan sogudum.Allahtan benim kaynana sorunum yok.Kayınpederler daha iyi oluyorlar sessiz oluyorlar kaynanalara göre

Son düzenleme:

aha canlı örnek. Allah kurtarmış, git üstüe sadaka ver bacım.

eyvallah :)
çok geçmiş olsun.

cok dogru yapmisin o sahizla evlenmemekle...hani bir laf varya..birini tanimak istiyorsan önce arkadasina bak diye..bu söz cok dogru..eskisininde arkadaslarinin hepsi aldatiyordu...ee düsün artik evliligin neden bitigini zaten hic cekilecek biri deyildi..ihanetide bardagi tasiran son damla oldu....simdiki esime kurban olsu o.....esini aldatan sahsiyetlerden uzak durur..arkadaslik yapmaz....

Bende göcmenim =)))
Öncelikle heryerin iyisi kötüsü var annem selanik babam bulgaristan göcmeni ama babamın ailesi cok fenadır hele halalarım !!
Etrafımızda bulgaristan, arnavut, bosnak cok vardır mesela bosnak bir abla var ne kadar kötü olursa olsun bosnak olsun der bir baska yerin kötüsü olacagına .. Hersey farklı kızım kültüründen adetine kadar onların adetleri biraz farklı ve külfetlidir =))
Bizde dogu illerine ve nedense birde karadenize karsı bir önyargı var.. Babam asla karadenizli damat istemiyorr. Haritadan karadenizi siliyor resmen ordu, giresun, trabzon, rize, kastomonu, sinop olmazmıs ee ne kaldı be baba?? isin tuhaf yani sevgilim karadenizli ne yapacgım böyle despot bir babayla bilmiyorum.. :26:

aminn canım çok saol güzel dileklerin için.eş çok önemli onunla huzurlu olalımda gerisi Allah kerimm :79:

hort hort hort
konumu hortlatıyorum bayanlar.
daha çok tecrübeye ihtiyacımız var oyları ve deneyimleri bekliyoruz

Konumuz ve anketimiz doğruları su yüzüne çıkardı zatenn

Kirli çamaşırlar döküldüü..

Yeni evlileride görelimm

slm kızlar ben kayseriliyim eşim çorumlu eşime aşığım oda bana ama babasını bir kaşık suda boğmak istiyorum tam bir para hevesi var biz maaşların hepsini ona göndersek siz ne yiyeceksiniz demez ve bu arada ben eşimin 2. eşiyim kayın babamda eski gelinini sevmediği halde sürekli bana ondan bahseder daraldım vallahi

bi laf var ya hani senin yaptığını çorumlu yapmaz diye, ona dönmüş sizin iş :)
hayırlısı olsun valla zor...

Son düzenleme:
aaaaa trabzonun hakkını yiyosunuz ama

İstatislikler bile söylüyor ben daha napimmm

Ben çok sonra duydum bu sözüü bu memleket için
kız alcaksın kız vermiceksin
çok katılıyorumm

evli olmadığım için ankete katılamıyorum ama ben giresunluyum 13 kişi memmnun değilmiş:26:
erkek arkadaşım da bingöllü 2 kişi memnun değilmiş:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…