- 9 Aralık 2010
- 392
- 1
kızlar anket bomba yapanın eline sağlık benim kayınvaidemde tokatlı eşimden çok memmunum ama kayınvalidem çok vurdumduymaz çok rahat doğum yaptım annem ankaradan geldi 1 hafta kaldı işe dönmek zorunda kaldı 1 haftalık çocukla sezeryanlıydım ilk bebeğim kimsem yok tek başıma ilgilendim aman kızım sen naptın diyip yanımda kalmadı ameliyat oldum apandistten annem ankdan geldi çocuğuma baktı hastanede bana eşim baktı hastaneden çktığım gün geldi geçmiş olsuna annemde çıktığım gün ankaraya döndü izin alamadı işten o dikişli halimle çocuğu indirdim kaldırdım bakımını yaptım tek başıma ama dışardan baksanız çok iyi görünür en büyük bahaneside ben kimsenin evinde kalamıyorumdur geçenlerde evlerini ilaçladılar bizde kalıcaklardı eşime dedimki annen gelmesin hazmediorm dedim naptı etti annesi gelmedi eltimde kaldı kayınbabamda bende kaldı oh ii oldu :99:
Kızlar anketiniz kesinlikle gayet doğru sonuç vermiş.Konyalılar kusura bakmasın ama Konya'nın erkekleri eşlerine kız arkadaşlarına hiç ama hiç değer vermiyorlar.Benimde eski erkek arkadaşım Konya Meram'lı idi.En fazla üzüldüğüm ağladığım zamanları o yaşattı bana.Şimdi iyiki onunla evlenmemişim diyorum.Yoksa hiç güzel bir hayatım olmayacak,gözlerimden yaşlar hiç eksik olmayacakmış.Hatta eski erkek arkadaşımın evli erkek arkadaşları da vardı hepsi de eşlerini aldatan ve eşlerine değer vermeyen tiplerdi.
Eşim Sinop'lu ve beni hiç üzmemeye çalışıyor bana çok değer veriyor.Evlendiğime hiç pişman olmadım.İnşallah da Allah'ım bizim ve herkezin evinden huzuru eksik etmez...
kızlar anket bomba yapanın eline sağlık benim kayınvaidemde tokatlı eşimden çok memmunum ama kayınvalidem çok vurdumduymaz çok rahat doğum yaptım annem ankaradan geldi 1 hafta kaldı işe dönmek zorunda kaldı 1 haftalık çocukla sezeryanlıydım ilk bebeğim kimsem yok tek başıma ilgilendim aman kızım sen naptın diyip yanımda kalmadı ameliyat oldum apandistten annem ankdan geldi çocuğuma baktı hastanede bana eşim baktı hastaneden çktığım gün geldi geçmiş olsuna annemde çıktığım gün ankaraya döndü izin alamadı işten o dikişli halimle çocuğu indirdim kaldırdım bakımını yaptım tek başıma ama dışardan baksanız çok iyi görünür en büyük bahaneside ben kimsenin evinde kalamıyorumdur geçenlerde evlerini ilaçladılar bizde kalıcaklardı eşime dedimki annen gelmesin hazmediorm dedim naptı etti annesi gelmedi eltimde kaldı kayınbabamda bende kaldı oh ii oldu :99:
cok dogru yapmisin o sahizla evlenmemekle...hani bir laf varya..birini tanimak istiyorsan önce arkadasina bak diye..bu söz cok dogru..eskisininde arkadaslarinin hepsi aldatiyordu...ee düsün artik evliligin neden bitigini zaten hic cekilecek biri deyildi..ihanetide bardagi tasiran son damla oldu....simdiki esime kurban olsu o...Kızlar anketiniz kesinlikle gayet doğru sonuç vermiş.Konyalılar kusura bakmasın ama Konya'nın erkekleri eşlerine kız arkadaşlarına hiç ama hiç değer vermiyorlar.Benimde eski erkek arkadaşım Konya Meram'lı idi.En fazla üzüldüğüm ağladığım zamanları o yaşattı bana.Şimdi iyiki onunla evlenmemişim diyorum.Yoksa hiç güzel bir hayatım olmayacak,gözlerimden yaşlar hiç eksik olmayacakmış.Hatta eski erkek arkadaşımın evli erkek arkadaşları da vardı hepsi de eşlerini aldatan ve eşlerine değer vermeyen tiplerdi.
Eşim Sinop'lu ve beni hiç üzmemeye çalışıyor bana çok değer veriyor.Evlendiğime hiç pişman olmadım.İnşallah da Allah'ım bizim ve herkezin evinden huzuru eksik etmez...
insallah canim...senin evleneceyin adamda iyi cikar insallah...bu isler hic belli olmuyo...mesela ben esimden memnunum..oysaki ordulu erkeklerdende hic olumlu sey duymuyorum cevreden...heleki esimin aile-akraba cevresi..ne sen sor ne ben söyleyim..gerci esimde der..galiba ben bu ailede akrabada tekim der..öylede gercekten..daglar kadar fark var..esimin koskoca aile-akraba cevresi toplansa esimin yarisi olamazlar...insallah senin müstakbel esinde istisna olur..allah evliliginde huzur mutlulugu bereketi eksik etmesin canim.
slm kızlar ben kayseriliyim eşim çorumlu eşime aşığım oda bana ama babasını bir kaşık suda boğmak istiyorum tam bir para hevesi var biz maaşların hepsini ona göndersek siz ne yiyeceksiniz demez ve bu arada ben eşimin 2. eşiyim kayın babamda eski gelinini sevmediği halde sürekli bana ondan bahseder daraldım vallahi
ben bekarım ama duyumlarıma göre kayserinin açık ara önde olması lazım:)
aaaaa trabzonun hakkını yiyosunuz ama
İstatislikler bile söylüyor ben daha napimmm
ben trabzon icin 1den fazla oy atabilir miyim? Örnegin kazik yedigim her ailenin ferdi icin :)
anca rahatlarim sanirim
Bende bendeee hatta şeyy sülalerinde üveyde varr olurmuu?