- 28 Temmuz 2009
- 1.827
- 3
december 10 numara anket açmışsın seni tebrik ediyorum.
kocamla çok şükür sorunumuz yok ama kayınvalidemin kötülüğünü görmedim değil.
tabiki konyalı.
bnmki de konyalı zemuszemus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
december 10 numara anket açmışsın seni tebrik ediyorum.
kocamla çok şükür sorunumuz yok ama kayınvalidemin kötülüğünü görmedim değil.
tabiki konyalı.
vaktin varken kaç o zaman :)
ne yani şimdi burdan bi istatistik mi çıkacak
bilmem nerelilerden uzak durun gibi, bi de yorum gelecek
çok faydalı çok
ayrıca o gelini anası büyütürken ne eziyet çekti düşünüyo mu anneniz acaba? elin psikopat kocakarısı evine hizmetçi yapsın ne evliliğini ne kocasıyla mutluluğunu bırakmasın diye büyütmedi herhalde!!! bütün konyalılardan nefret ediyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Konya büyük bi şehir. Çingenesinden tutun aptalına, Türkmenine, Kürdüne kadar her türlü insan yaşıyor Konyada.
Benim eşimde Konyalı. Evt kültürleri farklı mesela yemek kültürlerini ve oturma kültürlerini sevmem. Yemeği yerde yerler ve herkese ayrı tabak yoktur. Ortadan yenir ki bu benm asla yapamadığım şeydir. Ve evlerinde koltuk yoktur yerde otururlar. Alışmam zor oldu. Sonuçta herkesin yaşayış biçimi kendine..Ben onlara uymuyorum.Ben evimi kendim yönetiyorum ve evimde herşeyim var. Yemeği de masada ayrı tabaklarda yiyoruz ve gelenlerime de o şekilde sofra sunuyorum ama çok tuhaf geliyor onlar için güzel güzel porselenlerde ayrı ayrı yemek. Ama ben onlara nasıl alıştıysam onlarda benm alışkanlıklarıma saygı duymalılar ki duyuyorlarda...Gelelim nasıl insan olduklarına eşimden de ailesinden de SON DERECE MEMNUNUM. Allah razı olsun onlardan bugüne kadar bana en ufak kötü kelime telafus etmediler. Dinlerine bağlı sevgi dolu merhametli düşünceli insanlar..Sadece eşim değil, ailesinden de tüm akrabalarından da çoooooook memnunum. İyikide evlenmişim
Evlenmeden önce burdaki Konyalı yorumlarını okuyunca çok tedirgin olmuştum fakat kesinlikle tarif ettiğiniz özelliklerin hiç birine uymuyorlar. İddia ediyorum dünyanın en iyi, en Melek eşine sahibimm. Canım kocacım benimmmmmmm
Bence çok yanlış düşünüyorsunuz. Konya büyük bi şehir. Çingenesinden tutun aptalına, Türkmenine, Kürdüne kadar her türlü insan yaşıyor Konyada.
Benim eşimde Konyalı. Evt kültürleri farklı mesela yemek kültürlerini ve oturma kültürlerini sevmem. Yemeği yerde yerler ve herkese ayrı tabak yoktur. Ortadan yenir ki bu benm asla yapamadığım şeydir. Ve evlerinde koltuk yoktur yerde otururlar. Alışmam zor oldu. Sonuçta herkesin yaşayış biçimi kendine..Ben onlara uymuyorum.Ben evimi kendim yönetiyorum ve evimde herşeyim var. Yemeği de masada ayrı tabaklarda yiyoruz ve gelenlerime de o şekilde sofra sunuyorum ama çok tuhaf geliyor onlar için güzel güzel porselenlerde ayrı ayrı yemek. Ama ben onlara nasıl alıştıysam onlarda benm alışkanlıklarıma saygı duymalılar ki duyuyorlarda...Gelelim nasıl insan olduklarına eşimden de ailesinden de SON DERECE MEMNUNUM. Allah razı olsun onlardan bugüne kadar bana en ufak kötü kelime telafus etmediler. Dinlerine bağlı sevgi dolu merhametli düşünceli insanlar..Sadece eşim değil, ailesinden de tüm akrabalarından da çoooooook memnunum. İyikide evlenmişim
Evlenmeden önce burdaki Konyalı yorumlarını okuyunca çok tedirgin olmuştum fakat kesinlikle tarif ettiğiniz özelliklerin hiç birine uymuyorlar. İddia ediyorum dünyanın en iyi, en Melek eşine sahibimm. Canım kocacım benimmmmmmm
Sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım,Konyada yaşıyorum aslen azeriyim ismimde 42 olduğuna aldanmayın.Yüzde 80 i senin dediğin gibi gelin değil hizmetçi arıyorlar kendilerine.Allaha çok şükür eşim konyalı değil .Çok arkadaşım çekiyor konyalı koca tarafından ha bir de evlendiğinin ertesi güğnü k.valde olmasa da görümce elti,k.valdenin kızkardeşi falan gelip malum şeyi görmek için çarşafa bakmak istiyorlarmış bunu yaşayan çok arkadaşım var...Konyanın yerlileri ama ilçeleri daha iyi yerlilerine göre.Allah ne bizi ne evlatlarımızı ellerine düşürmesin.Aminnnnnnnnnn.
yahu yozgat niye arkada kaldi..alsanaalsanasmile
evet canim..eskisinden ailesinden..ex kaynanadan..allah kimseye öyle es..öyle kaynana göstermesin...simdiki esimde ordulu cok iyidir kendisi...aile cevresi...ordulu arkadaslar üzerinize alinmayin lütven..ama ailesi akrabalari ise yaramaz...ne gibi davranislari olduklarini yazmayim burda..biraz agir olur..yanlis anlasilma olmasin..ama esimle 8,5 senedir evliyim cok sükür mutluyum..dewrim sen yozgatlılardan çok çekmişsin anlaşılan benm sewgilim (4 snedir beraberiz) yozgatlı Allah war kendi ankarada yetiştiği için heralde iyidir ama ailesinden tanıdığım günden beri hazetmedim çok tuhaflar ben izmitliyim bizim buralara hiç benzemio hayat tarzları.çok kopuk wurdum duymazlar. müstakbel kayınwalidem kendi kayınwalidesinden çok çekmiş ama bana çektirmeye kararlı nasip olursa şimdiden istemior beni saolsunn... sen kmden dertlisin eşinden yanamı daha soğrusu eski eşin sanırım yoksa ailesnden mi?
evet canim..eskisinden ailesinden..ex kaynanadan..allah kimseye öyle es..öyle kaynana göstermesin...simdiki esimde ordulu cok iyidir kendisi...aile cevresi...ordulu arkadaslar üzerinize alinmayin lütven..ama ailesi akrabalari ise yaramaz...ne gibi davranislari olduklarini yazmayim burda..biraz agir olur..yanlis anlasilma olmasin..ama esimle 8,5 senedir evliyim cok sükür mutluyum..
insallah canim...senin evleneceyin adamda iyi cikar insallah...bu isler hic belli olmuyo...mesela ben esimden memnunum..oysaki ordulu erkeklerdende hic olumlu sey duymuyorum cevreden...heleki esimin aile-akraba cevresi..ne sen sor ne ben söyleyim..gerci esimde der..galiba ben bu ailede akrabada tekim der..öylede gercekten..daglar kadar fark var..esimin koskoca aile-akraba cevresi toplansa esimin yarisi olamazlar...insallah senin müstakbel esinde istisna olur..allah evliliginde huzur mutlulugu bereketi eksik etmesin canim.allah bozmasın şimdikini o zmn canım. umarım benmkiler senin yozgatlılar gibi olmazlar :18: