Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her düğünde konyalının çalınmasıda enteresan bi tezatsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bende eşimde Adanalıyız.
eşimle sorunum yokda
anası olacak o şahıs yokmu
ahhh ahhh çok cadı biri...
ama bak ne diyo türküde? konyalım YÜRÜ, YÜRÜ DE YAVRUM YÜRÜ fistanını sürüsempatiksalakcinni
konyalılara yol verin yani demek istiyo güzide türkümüzde, diğerleri ise kinaye. konyalıdan ben bir oğlan doğurdum falan. dalga geçiyo laelaelaelaelae
Doğu illeride var ama ilk 5 te bile yok gibiler.Ben oylama yapamadığım için göremiyorum.Acaba doğulular iyi mi :)
Bende Konya'lıyım benim annemde de sürekli bi baskı var her hafta abimgilin bize gelme zorunluluğu var.Ölene kadar da devam edecek ve hep mantığında da ben onları büyütene kadar ne çektim hep paralarını yiyeceğim hem de evime gelecekler diyor:))
Doğu illeride var ama ilk 5 te bile yok gibiler.Ben oylama yapamadığım için göremiyorum.Acaba doğulular iyi mi :)
Bende Konya'lıyım benim annemde de sürekli bi baskı var her hafta abimgilin bize gelme zorunluluğu var.Ölene kadar da devam edecek ve hep mantığında da ben onları büyütene kadar ne çektim hep paralarını yiyeceğim hem de evime gelecekler diyor:))