- 6 Ekim 2019
- 28
- 19
- 3
- Konu Sahibi Ismetinkismeti
Merhaba arkadaşlar, buraya bugun bunları yazabildiğim için öncelikle Allaha şükürler olsun. 8 aydır cocuk istiyoruz. Oğlum ilk deneme de oldugu için yeni cocuk serüveninde 8 ay beni baya strese soktu. 3. Ayda başladım bütün kontrollerimi yaptırmaya. Cok şükür herşey normal seyrindeydi. Eşimde bakınmak istedi. Ve 3. Derece varikosel çıktı, sperm sayısı cok düşük olmamakla beraber hareketliliği azdı. Doktor cerrahi şimdilik yapmayalım 2-3 ay güzel bi beslenme tavsiye etti. Bu arada yumurtlama takibi yapıyorum ve hep nokta atışları yapmamımıza ragmen aylarca yine olmayınca artık tam pes edecektik ki bu ay tuttu çok şükür. Rahim filmini kafaya koymuştum eşimi de yatıracaktım bıcak altına az kalsın demem o ki 3. Derede varikoselle bile hamile kalınabiliyor Allah istediği müddetce Olacagı varsa oluyor ve bu bebişler hakkaten doğru zamanı bekliyor İnşaallah tüm varikosellilere sperm sayısı kalitesi düşük olanlara ümit olur bu yaşananlar. Sabır, dua ve yumurtlama takibi ile Rabbim hayırlı güzel evlatlara kavuşturur inşaallah tüm isteyenleri