• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşi varikosel olanlar buraya toplansınn 😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ismetinkismeti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2019
28
19
3
Merhaba arkadaşlar, buraya bugun bunları yazabildiğim için öncelikle Allaha şükürler olsun. 8 aydır cocuk istiyoruz. Oğlum ilk deneme de oldugu için yeni cocuk serüveninde 8 ay beni baya strese soktu. 3. Ayda başladım bütün kontrollerimi yaptırmaya. Cok şükür herşey normal seyrindeydi. Eşimde bakınmak istedi. Ve 3. Derece varikosel çıktı, sperm sayısı cok düşük olmamakla beraber hareketliliği azdı. Doktor cerrahi şimdilik yapmayalım 2-3 ay güzel bi beslenme tavsiye etti. Bu arada yumurtlama takibi yapıyorum ve hep nokta atışları yapmamımıza ragmen aylarca yine olmayınca artık tam pes edecektik ki bu ay tuttu çok şükür. Rahim filmini kafaya koymuştum eşimi de yatıracaktım bıcak altına az kalsın 😁 demem o ki 3. Derede varikoselle bile hamile kalınabiliyor Allah istediği müddetce 🤲🏻 Olacagı varsa oluyor ve bu bebişler hakkaten doğru zamanı bekliyor 🥰 İnşaallah tüm varikosellilere sperm sayısı kalitesi düşük olanlara ümit olur bu yaşananlar. Sabır, dua ve yumurtlama takibi ile Rabbim hayırlı güzel evlatlara kavuşturur inşaallah tüm isteyenleri 💓

Çok sıkı bir disiplinle olmasa da Keçiboynuzu pekmezi, çakşır suyu tüketmeye çalıştı. Fındık fıstık ceviz vs. tüketti. Sigarayı bıraksa iyi olurdu ama 2 gün sürdü 😒 ayrıca şu bilgiyi de geçeyim, eşimi kontrol eden doktor bende de varikosel var demiş ameliyat olmamış ve cocukları da varmış. Varikosel ameliyatı için hızlı karar vermemekte fayda oldugunu gördük çok şükür. Darısı tüm isteyenlere tez vakit

Merhaba arkadaşlar, buraya bugun bunları yazabildiğim için öncelikle Allaha şükürler olsun. 8 aydır cocuk istiyoruz. Oğlum ilk deneme de oldugu için yeni cocuk serüveninde 8 ay beni baya strese soktu. 3. Ayda başladım bütün kontrollerimi yaptırmaya. Cok şükür herşey normal seyrindeydi. Eşimde bakınmak istedi. Ve 3. Derece varikosel çıktı, sperm sayısı cok düşük olmamakla beraber hareketliliği azdı. Doktor cerrahi şimdilik yapmayalım 2-3 ay güzel bi beslenme tavsiye etti. Bu arada yumurtlama takibi yapıyorum ve hep nokta atışları yapmamımıza ragmen aylarca yine olmayınca artık tam pes edecektik ki bu ay tuttu çok şükür. Rahim filmini kafaya koymuştum eşimi de yatıracaktım bıcak altına az kalsın 😁 demem o ki 3. Derede varikoselle bile hamile kalınabiliyor Allah istediği müddetce 🤲🏻 Olacagı varsa oluyor ve bu bebişler hakkaten doğru zamanı bekliyor 🥰 İnşaallah tüm varikosellilere sperm sayısı kalitesi düşük olanlara ümit olur bu yaşananlar. Sabır, dua ve yumurtlama takibi ile Rabbim hayırlı güzel evlatlara kavuşturur inşaallah tüm isteyenleri 💓
Merhaba , benim eşim 8 yıl önce varikosel olmuş ama şimdi tekrar yine çıktı varikosel. Eşim ameliyat olmak istemiyor . Eşim de düzenli olarak keçiboynuzu özü , kürü , fındık bu tür şeyler tüketiyor inşallah bizde aynı mutluluğu yaşarız 🤲🏻☺️ Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah ☺️

Peki eşinizin değerleri nasıldı ☺️

Merhaba , benim eşim 8 yıl önce varikosel olmuş ama şimdi tekrar yine çıktı varikosel. Eşim ameliyat olmak istemiyor . Eşim de düzenli olarak keçiboynuzu özü , kürü , fındık bu tür şeyler tüketiyor inşallah bizde aynı mutluluğu yaşarız 🤲🏻☺ Sağlıcakla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah ☺

Aminn Allah razı olsun tez vakit hayırlısıyla darısı başınıza olsun inşaallah 💓

Peki eşinizin değerleri nasıldı ☺

Tam rakam olarak hatırlamıyorum ama, sayı olarak iyiydi sadece ileri hareketlileri biraz düşük bulmuştu doktor. Morfoloji de bozuktu. Ama cerrahi hemen tavsiye etmedi doktor. Biz de ona uyduk hayırlısı böyleymiş nasip oldu bakalım Rabbim tamamına erdirsin inşaallah

Yaa ne güzel rabbim cocuklarini bagislasin
Benim esimde 8 ay önce oldu amelyat 2.dereceydi her türlü sperm attirici keci boynuzu vs icti ama tik yok spermlerde yaniklsr bahart diye bi aktaci var bi ay onlarin kürünü kullandi yarin gidip tekrar test vercek dua et bizide bacim

Yaa ne güzel rabbim cocuklarini bagislasin
Benim esimde 8 ay önce oldu amelyat 2.dereceydi her türlü sperm attirici keci boynuzu vs icti ama tik yok spermlerde yaniklsr bahart diye bi aktaci var bi ay onlarin kürünü kullandi yarin gidip tekrar test vercek dua et bizide bacim

Allah tez vakit kavuştursun sizi de inşaallah bebeğinizle 💓 bir de şunu ekliyim eşim bi kaç aydır keciboynuza ilaveten bir de grip vs olmamak için propolis ve polen kullandı, belki onlar da Sperm kalitesi için faydalı olmuştur aklınız da bulunsun belli mi olur 🤲🏻

ya nasıl umut oldunuz anlatamam❤️ Benim eşimde de 3.seviye varikosel var. İlk testte sayı39 milyondu daha sonra keçiboynuzu kürü, havuç kürü falan uyguladık. 2 ay sonra 89 milyon olmuştu ki gebe kaldım şükürler olsun ama malesef 7. Haftada düşükle sonuçlandı. Tabi ben şuan korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan haliyle varikosel kaynaklı bi düşük olabileceğini düşündüm. Tekrar doktora gittik ve eşimin sperm sayısı bu kez 144 milyon olmuş. İnşallah bende anne olabilirim❤️

ya nasıl umut oldunuz anlatamam❤ Benim eşimde de 3.seviye varikosel var. İlk testte sayı39 milyondu daha sonra keçiboynuzu kürü, havuç kürü falan uyguladık. 2 ay sonra 89 milyon olmuştu ki gebe kaldım şükürler olsun ama malesef 7. Haftada düşükle sonuçlandı. Tabi ben şuan korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan haliyle varikosel kaynaklı bi düşük olabileceğini düşündüm. Tekrar doktora gittik ve eşimin sperm sayısı bu kez 144 milyon olmuş. İnşallah bende anne olabilirim❤

İnşaallah tez vakitte hayırlısıyla güzel haberler alırsınız sizde 💓💓🌹

Back