Eşi uzman çavuş olup istifa eden var mı?

Maaş konusundaki şüpheye açıklık getirdiniz mi? Baktı mı arkadaş eşinizin bordrosuna, beş bin alıyor demiştiniz de bir hata vardır demişti tuce

Maaş konusundaki şüpheye açıklık getirdiniz mi? Baktı mı arkadaş eşinizin bordrosuna, beş bin alıyor demiştiniz de bir hata vardır demişti tuce
Yine söylüyorum 5 bin filan alamaz o adammmm . Konu sahibinin eşi çok kritik bir bölgede Hakkari yani İstanbulda olsa 5 bin alır evet . Bana geri dönüş yapmadı

Yine söylüyorum 5 bin filan alamaz o adammmm . Konu sahibinin eşi çok kritik bir bölgede Hakkari yani İstanbulda olsa 5 bin alır evet . Bana geri dönüş yapmadı
İlginç ve şüpheli bir durum umarım mantıklı bir açıklaması vardır

Yahi size neee kimin ne kadar aldığı soylesinde maaşın üstüne uçuşsun herkes..danki adama gokten yağıyor anlinin teriyle kazaniyor bide hedap mi verecek.

İlginç ve şüpheli bir durum umarım mantıklı bir açıklaması vardır
İnşalllah bilmediğimiz birşey vardır maaşı doğru rakamdır . Konu sahibi başka birşey öğrensin asla istemem üzücü olur bende çok üzülüyorum

Yahi size neee kimin ne kadar aldığı soylesinde maaşın üstüne uçuşsun herkes..danki adama gokten yağıyor anlinin teriyle kazaniyor bide hedap mi verecek.
Güzelim bu arkadaş bu aileye maddi yardımda bulunmuş veya miras haklarını devretmiş galiba ...yoksa uzmanların maaşına yönelik söylediği birşey olmadı kızın

Ben uzman çavuştan ziyade sözleşmeli er olma ihtimali üzerinde duruyorum daha çok.
Eşimin de 4 brövesi var, biz de doğudayız (çift tazminat değil) aralık maaşı 6 buçuğa yakındı ki bizde de oyak/ek-konut(yakıtlı)-bes kesintileri bin lira civarı kesinti oluyor.
İnşalllah bilmediğimiz birşey vardır maaşı doğru rakamdır . Konu sahibi başka birşey öğrensin asla istemem üzücü olur bende çok üzülüyorum

Ben sözleşmeli er olabileceğini düşünüyorum lise mezunu da değilmiş ya. Onların maaşı bu şekilde bildiğim kadarıyla.

Haklısınız fakat bizde durumlar biraz farklı, ara ara da olsa maddi yardımda bulunuyorum, miras olaylarımız var, kendilerini acındırıyorlar, herkesin kazandığı helal para , başka bir derdim yok yani

Aralık maaşında yüzde 20 vergi diliminde olmuş oluyoruz ve 200 tl civarı da fazla vergi kesiliyor diğer aylara bakarak . Kasım’da yüzde 15 ken Aralık’ta 20 deyiz. Konutta da zam geldi biliyorsun dimi

Aralık maaşında yüzde 20 vergi diliminde olmuş oluyoruz ve 200 tl civarı da fazla vergi kesiliyor diğer aylara bakarak . Kasım’da yüzde 15 ken Aralık’ta 20 deyiz. Konutta da zam geldi biliyorsun dimi

Önceki mesaj yok sanıyordum karışmış da kusura bakmayın.
Şubat maaşı 6800 civarı aile yardımı yok, Evet konut 60 lira artmış biliyorum. Ocak ayı maaşı tazminatın bir kısmı aralıkta yattığı için net değildi ya o yüzden aralığı yazmıştım bugün şubatı öğrenmiş olduk. Biz bes'i yükselttik, oyakla birlikte ek da kesiliyor, ondan fazla kesintiler biraz. Bröve de suriyeden sonra 5 olmuştu ama onun nasıl bir etkisi var bilmiyorum.

Gerçi konumuz da bu değil ama bizim tek tazminatlı yerdeki maaşımız bu olduğuna göre hakkari'deki maaş bu olmamalı. Eğer ki uzman çavuşsa maaş azlığı sebebi ihtimal olan şey değildir inşallah da konu sahibi üzülmez.

Bir tanıdığın eşi sözleşmeli er idi ilköğretim mezunu olarak o bu maaşla göreve başlamıştı ama dayanamadı istifa etti ve gerçekten çok zorluk çektiler hâlâ daha çekiyorlar maddi anlamda.

Sizin Şubat maaşı 6800 tl ye bizimki de çift tazminat ile 7830 tl işte arada sadece bir tazminat farkımız mevcut . Bizim bes düşük ama hem Oyak hem konut var . Ayrıca lojmanda değiliz siz lojmanda tamam aynıyız hesap doğru . Ama konu sahibinde ciddi problem mevcut allah korusun benim düşüncem de ya bi icra kesintisi ya bir kredi kesintisi olması

Evet aynınız işte, oyaktan da kredi çekiyorlar ya bazen direkt maaştan kesiliyor belki öyle bir şey vardır diye düşündüm ben de.

Aaaaa sen çok zekisin valla hayatta aklıma gelmedi bu

Gerçekten çok zeki bir siz varsınız, size katıldığımı belirtmek için kurmuştum o cümleyi (evet benim de aklıma dediğinize benzer şekilde bu gelmişti gibi) ama siz süper zekânızla anlayamadınız tabi.

Hayır yanlış anladınız gerçekten de aklıma hiç gelmemişti . Dalga geçmek için filan söylemedim gerçekten aklıma hiç gelmemişti

Hayır yanlış anladınız gerçekten de aklıma hiç gelmemişti . Dalga geçmek için filan söylemedim gerçekten aklıma hiç gelmemişti
hepiniz devletin biçtiği maaşları alıyorsunuz emeğinizin karşılığı tartışmaya gerek yok kuzum.zor mesleklerden biri de asker ve emniyet mensuplarıdır.kolay gelsin hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…