- 3 Ekim 2007
- 14.415
- 35.473
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi DURU_SU_3333
-
Maaş konusundaki şüpheye açıklık getirdiniz mi? Baktı mı arkadaş eşinizin bordrosuna, beş bin alıyor demiştiniz de bir hata vardır demişti tuceAllah yardımcınız olsun. Gerçekten çok zor. 4 yıldır eşimi tanıyorum 2 yılı geçkin evliyim ve gerçekten ne evlilik hayatı ne nişanlılık asla yaşayamadım.gelmesiyle gitmesi bir oluyor. Ben kendimden geçtim zaten her ne olursa olsun beklerim dedim dün konuştum kendisiyle. Artık o da zorlanıyor. 30 yaşını geçmeden bırakması daha iyi sanki. Çünkü 30 dan sonra memurluğa alım bile zor oluyor. Allah hayırlı bir kapı açar elbet. Kendisine bıraktım çünkü gerçekten onun psikolojisi her şeyden önemli. Ve git gide psikoloji de kötüleşmeye başladı. Allah bütün askerimizin polisimizin yardımcısı olsun.
Konu sahibesi talep etmeli gülüm.Mune canım konu sahibi konusunun kapatılmasını istiyor . Rica ediyorum konuyu kapatır mısın yorumlar çok saçma yerlere gitmeye başladı
O nasıl yapıldığını bilmiyormuş ta bana özelden yazdı o yüzden munecim teşekkür ediyorumKonu sahibesi talep etmeli gülüm.
D DURU_SU_3333 topiğiniz kapatılsın istiyorsanız lütfen bizle irtibata geçiniz.
Yine söylüyorum 5 bin filan alamaz o adammmm . Konu sahibinin eşi çok kritik bir bölgede Hakkari yani İstanbulda olsa 5 bin alır evet . Bana geri dönüş yapmadıMaaş konusundaki şüpheye açıklık getirdiniz mi? Baktı mı arkadaş eşinizin bordrosuna, beş bin alıyor demiştiniz de bir hata vardır demişti tuce
İlginç ve şüpheli bir durum umarım mantıklı bir açıklaması vardırYine söylüyorum 5 bin filan alamaz o adammmm . Konu sahibinin eşi çok kritik bir bölgede Hakkari yani İstanbulda olsa 5 bin alır evet . Bana geri dönüş yapmadı
Yahi size neee kimin ne kadar aldığı soylesinde maaşın üstüne uçuşsun herkes..danki adama gokten yağıyor anlinin teriyle kazaniyor bide hedap mi verecek.Aileden biri uzman çavuş, ve şuanda şok oldum. Bana daha az söylediler, annesi zaten sürekli para yok diye ağlıyor, karısıda bebeğide bir giydiğini birdaha giymiyor, bana kendilerini acındırıyorlar.... ben şuanda ne düşüneceğimi şaşırdım.... sadece vay anasını diye biliyorum, nasılda enayi yerine konmuşum :)))))
İnşalllah bilmediğimiz birşey vardır maaşı doğru rakamdır . Konu sahibi başka birşey öğrensin asla istemem üzücü olur bende çok üzülüyorumİlginç ve şüpheli bir durum umarım mantıklı bir açıklaması vardır
Güzelim bu arkadaş bu aileye maddi yardımda bulunmuş veya miras haklarını devretmiş galiba ...yoksa uzmanların maaşına yönelik söylediği birşey olmadı kızınYahi size neee kimin ne kadar aldığı soylesinde maaşın üstüne uçuşsun herkes..danki adama gokten yağıyor anlinin teriyle kazaniyor bide hedap mi verecek.
Hımm pardon Özür dilerim arkadastanGüzelim bu arkadaş bu aileye maddi yardımda bulunmuş veya miras haklarını devretmiş galiba ...yoksa uzmanların maaşına yönelik söylediği birşey olmadı kızın
7 den daha fazla alıyoruz biz . Güneydoğudayız terör bölgesinde tazminatımız çift komando brovesi var ihtisas eğitimi var bunlar artı şeyler hep . Konu sahibinin eşi hakkarideymiş asla 5 bin küsür alamaz oda bize yaklaşık aynı alıyordur. . Ama onda çözemediğim başka birşey var . Daha bizim maaşımızdan 600 tl civarı da bes , konut , Oyak için kesinti olmuş hali
İnşalllah bilmediğimiz birşey vardır maaşı doğru rakamdır . Konu sahibi başka birşey öğrensin asla istemem üzücü olur bende çok üzülüyorum
Haklısınız fakat bizde durumlar biraz farklı, ara ara da olsa maddi yardımda bulunuyorum, miras olaylarımız var, kendilerini acındırıyorlar, herkesin kazandığı helal para , başka bir derdim yok yaniYahi size neee kimin ne kadar aldığı soylesinde maaşın üstüne uçuşsun herkes..danki adama gokten yağıyor anlinin teriyle kazaniyor bide hedap mi verecek.
Aralık maaşında yüzde 20 vergi diliminde olmuş oluyoruz ve 200 tl civarı da fazla vergi kesiliyor diğer aylara bakarak . Kasım’da yüzde 15 ken Aralık’ta 20 deyiz. Konutta da zam geldi biliyorsun dimiBen uzman çavuştan ziyade sözleşmeli er olma ihtimali üzerinde duruyorum daha çok.
Eşimin de 4 brövesi var, biz de doğudayız (çift tazminat değil) aralık maaşı 6 buçuğa yakındı ki bizde de oyak/ek-konut(yakıtlı)-bes kesintileri bin lira civarı kesinti oluyor.
Ben sözleşmeli er olabileceğini düşünüyorum lise mezunu da değilmiş ya. Onların maaşı bu şekilde bildiğim kadarıyla.
Aralık maaşında yüzde 20 vergi diliminde olmuş oluyoruz ve 200 tl civarı da fazla vergi kesiliyor diğer aylara bakarak . Kasım’da yüzde 15 ken Aralık’ta 20 deyiz. Konutta da zam geldi biliyorsun dimi
Sizin Şubat maaşı 6800 tl ye bizimki de çift tazminat ile 7830 tl işte arada sadece bir tazminat farkımız mevcut . Bizim bes düşük ama hem Oyak hem konut var . Ayrıca lojmanda değiliz siz lojmanda tamam aynıyız hesap doğru . Ama konu sahibinde ciddi problem mevcut allah korusun benim düşüncem de ya bi icra kesintisi ya bir kredi kesintisi olmasıÖnceki mesaj yok sanıyordum karışmış da kusura bakmayın.
Şubat maaşı 6800 civarı aile yardımı yok, Evet konut 60 lira artmış biliyorum. Ocak ayı maaşı tazminatın bir kısmı aralıkta yattığı için net değildi ya o yüzden aralığı yazmıştım bugün şubatı öğrenmiş olduk. Biz bes'i yükselttik, oyakla birlikte ek da kesiliyor, ondan fazla kesintiler biraz. Bröve de suriyeden sonra 5 olmuştu ama onun nasıl bir etkisi var bilmiyorum.
Gerçi konumuz da bu değil ama bizim tek tazminatlı yerdeki maaşımız bu olduğuna göre hakkari'deki maaş bu olmamalı. Eğer ki uzman çavuşsa maaş azlığı sebebi ihtimal olan şey değildir inşallah da konu sahibi üzülmez.
Bir tanıdığın eşi sözleşmeli er idi ilköğretim mezunu olarak o bu maaşla göreve başlamıştı ama dayanamadı istifa etti ve gerçekten çok zorluk çektiler hâlâ daha çekiyorlar maddi anlamda.
Sizin Şubat maaşı 6800 tl ye bizimki de çift tazminat ile 7830 tl işte arada sadece bir tazminat farkımız mevcut . Bizim bes düşük ama hem Oyak hem konut var . Ayrıca lojmanda değiliz siz lojmanda tamam aynıyız hesap doğru . Ama konu sahibinde ciddi problem mevcut allah korusun benim düşüncem de ya bi icra kesintisi ya bir kredi kesintisi olması
Aaaaa sen çok zekisin valla hayatta aklıma gelmedi buEvet aynınız işte, oyaktan da kredi çekiyorlar ya bazen direkt maaştan kesiliyor belki öyle bir şey vardır diye düşündüm ben de.
Aaaaa sen çok zekisin valla hayatta aklıma gelmedi bu
Hayır yanlış anladınız gerçekten de aklıma hiç gelmemişti . Dalga geçmek için filan söylemedim gerçekten aklıma hiç gelmemiştiGerçekten çok zeki bir siz varsınız, size katıldığımı belirtmek için kurmuştum o cümleyi (evet benim de aklıma dediğinize benzer şekilde bu gelmişti gibi) ama siz süper zekânızla anlayamadınız tabi.
hepiniz devletin biçtiği maaşları alıyorsunuz emeğinizin karşılığı tartışmaya gerek yok kuzum.zor mesleklerden biri de asker ve emniyet mensuplarıdır.kolay gelsin hepinizeHayır yanlış anladınız gerçekten de aklıma hiç gelmemişti . Dalga geçmek için filan söylemedim gerçekten aklıma hiç gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?