• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi uzman çavuş olup istifa eden var mı?

DURU_SU_3333

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
299
168
103
31
Merhaba kızlar. Başlıktan da anlayacağınız gibi eşim asker temmuz ayında istifa etmeyi düşünüyor çünkğ artık ayrı yaşamak zorumuza gidiyor. 2 yıldır evliyiz ve 6 ayda bir görüyoruz birbirimizi. Çevremdeki herkes istifa ederse bin pişman olursunuz iş bulamaz bu devirde. Bulsa bile yetmez. Vs, vs. Herkes aynı şeyi söylüyor. Var mı aranızda eşi istifa edipte pişman olanlar ? Gerçekten artık kafayı yicem düşünmekten artık bu kadar ayrılık canımı yakıyor ama bir yandan da para açısından geçinememe durumu var

Merhaba kızlar. Başlıktan da anlayacağınız gibi eşim asker temmuz ayında istifa etmeyi düşünüyor çünkğ artık ayrı yaşamak zorumuza gidiyor. 2 yıldır evliyiz ve 6 ayda bir görüyoruz birbirimizi. Çevremdeki herkes istifa ederse bin pişman olursunuz iş bulamaz bu devirde. Bulsa bile yetmez. Vs, vs. Herkes aynı şeyi söylüyor. Var mı aranızda eşi istifa edipte pişman olanlar ? Gerçekten artık kafayı yicem düşünmekten artık bu kadar ayrılık canımı yakıyor ama bir yandan da para açısından geçinememe durumu var
Komşumuzun kardeşi istifa etti.
Şu an çok şubesi olan bi markette çalışıyor.
Hiç sormadım , pişman mı bilmiyorum.

Söylenenler yanlış değil lakin uzman çavuş olmak gerçekten zor.
Eşimden biliyorum anlatırdı hep.
Teyze oglumda istifasını verdi.
Suriye'de savaştı resmen cocuk.
Anlattıkları kanımızı dondurdu.
Dayanamadı.
Bastı istifayı

Durumunuz varsa ve istifa oncesi isinizi ayarlarsanız neden olmasn ama cıkip asgari ucret calisacaksa bin pisman olursunuz gercekten tanıdıgım birisi var donmek icin cok ugrasti ama malesef. Bende asker esiyim her zaman boyle gidecek diye birdey yok sabredin bir sure sonra yanyana olursunuz. isi zor olabilir ama iki memur maası alıyorlar emekliligi cok iyi. Bence universite bitirmeye baksın bu ayrılık surecinde rutbe alirsa rahatlar

Uzman cavusluk zor butun is yuku onlarda oluyor. Hele bir de ozel harekat falansa dogrudur evini pek goremez. Ama istifa ederse maddi acidan zorlanirsiniz. Hic yoktan bi ev falan alin oyle istifa etsin

Eşim asker çevremizde asker olup istifa edenler oldu ama pişmanlar . İstifa etse ne iş yapacak 2000 tl alır anca şimdi aldığı en az 7000 eeee nasıl olacak o iş
Çok pardon, Doğu görevinde olan bir uzman çavuşun maaşı 7000 tl mi?

Bence bu tarz meslekler özel harekat gibi kendini adamış insanlardan oluşmalı, demem o ki oldukça milliyetçi gözünü karartmış dünyadan elini ayağını çekebilen insanlar, böylelikle bu tarz sorunlar çıkmaz, bence Nasıl mutlu olacaksanız onu yapın

Bence bu tarz meslekler özel harekat gibi kendini adamış insanlardan oluşmalı, demem o ki oldukça milliyetçi gözünü karartmış dünyadan elini ayağını çekebilen insanlar, böylelikle bu tarz sorunlar çıkmaz, bence Nasıl mutlu olacaksanız onu yapın
Ne kadar milliyetci gozu kara olsanda evlenip anne baba olunca oyle olmuyor iste. Hersey gorundugu gibi degil. Zaten bu meslegi yapanlar bazı seyleri goze alabilen insanlar yoksa 1 dakka kimse tutamaz.

Ne kadar milliyetci gozu kara olsanda evlenip anne baba olunca oyle olmuyor iste. Hersey gorundugu gibi degil. Zaten bu meslegi yapanlar bazı seyleri goze alabilen insanlar yoksa 1 dakka kimse tutamaz.
Kesinlikle. Eşim mesleğini seviyor ama benden ayrı kalmak ikimiz içinde zorzor oluyor. Eğer bu yaz tekrar imzalarsa sözleşmesi 4 sene daha orda kalmak zorunda. Tayin çıkıyor ama göndermiyorlar. Sanırım bu gidişle 4 yıl daha ayrı kalacak gibiyiz

Söylenenler yanlış değil lakin uzman çavuş olmak gerçekten zor.
Eşimden biliyorum anlatırdı hep.
Teyze oglumda istifasını verdi.
Suriye'de savaştı resmen cocuk.
Anlattıkları kanımızı dondurdu.
Dayanamadı.
Bastı istifayı
Öyle gerçekten. Eşim de bazen anlatır ve ben anlatma dayanamıyorum derim. Şu an onun orda o rezillikleri çekmesini istemiyorum ama bırakıp gelse asgari ücretle yine sıkıntı çekecek.

Durumunuz varsa ve istifa oncesi isinizi ayarlarsanız neden olmasn ama cıkip asgari ucret calisacaksa bin pisman olursunuz gercekten tanıdıgım birisi var donmek icin cok ugrasti ama malesef. Bende asker esiyim her zaman boyle gidecek diye birdey yok sabredin bir sure sonra yanyana olursunuz. isi zor olabilir ama iki memur maası alıyorlar emekliligi cok iyi. Bence universite bitirmeye baksın bu ayrılık surecinde rutbe alirsa rahatlar
Haklısınız galiba ama sabretmek çokçok zor

Arkadaşım öğretmen eşi ise deniz kuvvetlerinde uzman çavuştu...istifa edip belediyede ise girdi..onlar memnundu hallerinden ama yapacağı işi belirlemeden/ayarlamadan istifa etmesi sizi zor durumda bırakabilir.

Kesinlikle. Eşim mesleğini seviyor ama benden ayrı kalmak ikimiz içinde zorzor oluyor. Eğer bu yaz tekrar imzalarsa sözleşmesi 4 sene daha orda kalmak zorunda. Tayin çıkıyor ama göndermiyorlar. Sanırım bu gidişle 4 yıl daha ayrı kalacak gibiyiz
Esimin amcasinin oglu istifa edip zabitaliga gecmisti onun icinde belirli bi yil calisilmasi gerekiyo sanirim herisin zorlugu var illaki para kazanmk kolay degil sabredip esinizede destek olacaksnz yada istifa edip ikinizde calisip destek olacaksnz birbirinize artilari eksileri iyi dusunup dogru karar verin benim bi ark var esi tegmen 4yildir ayrilar izinlerde evine geliyo idare ediyolar bi sekilde ankaradan ev aldilar hayirlisi olsun hakkinzda

Back