Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanirim suç bu. Bence gerçekten takip edin. Bulusma gorusme esnasinda fotograflayin ayni eve girip cikiyorlarsa fotograflayin.Kızlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var..esimin beni aldattığından şüpheleniyorum hatta eminim ama ispatlayamıyorum eşimin telefonunu takip etmek istiyorum bildiğiniz program var mı
Küçük bebeğim var şuan için bunu yapacak imkanım yokSanirim suç bu. Bence gerçekten takip edin. Bulusma gorusme esnasinda fotograflayin ayni eve girip cikiyorlarsa fotograflayin.
Eşimin hiç bir ilgisi alakası yok bizle ne sohbeti muhabbeti var ne karı koca ilişkimiz ayda bir kez benim zorumla birlikte oluyor.Oturup düzgünce konuşmaya çalışıyorum mağlesef daha başarılı olamadım hemen tartışmaya geçiyor bağrışmalar yaşıyoruz çocuğum etkilenmesin diye artık konuşmaya bile çalışmıyorum.Ailesine ve aileme hep beni suçlu gösteriyor ağzı çok iyi laf yapıyor elimde delilim olmayınca ispatlayamiyorumda. Delil toplayıp artık kurtulmak istiyorum...Boşanmayacaksan hiç girme o işlere
Boşanma konusunu hiç konuştunuz mu? Belki her hangi bir takibe gerek kalmaz. Zaten mutsuz giden bi evlilik var belli ki. Anlaşmalı boşansanız?Eşimin hiç bir ilgisi alakası yok bizle ne sohbeti muhabbeti var ne karı koca ilişkimiz ayda bir kez benim zorumla birlikte oluyor.Oturup düzgünce konuşmaya çalışıyorum mağlesef daha başarılı olamadım hemen tartışmaya geçiyor bağrışmalar yaşıyoruz çocuğum etkilenmesin diye artık konuşmaya bile çalışmıyorum.Ailesine ve aileme hep beni suçlu gösteriyor ağzı çok iyi laf yapıyor elimde delilim olmayınca ispatlayamiyorumda. Delil toplayıp artık kurtulmak istiyorum...
Öncelikle neden ispatlamak istiyorsunuz.Kızlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var..esimin beni aldattığından şüpheleniyorum hatta eminim ama ispatlayamıyorum eşimin telefonunu takip etmek istiyorum bildiğiniz program var mı
Programlarla vs takip etmek de suç demişler ama değil eğer başkasına yaparsanız suç ama eş için aynı şey söz konusu değil. Mesajları konuşmaları vs kaydeden programlar da var ama umarım yanlış anlamışsınızdır. Ayrıca suç işlemiş olmamak için bu delilleri avukatiniz dışında kimseyle paylaşmayın zaten boşanma aşamasına gelince ailesi de aileniz de kimin haklı kimin haksız olduğunu öğrenir. Bu paylasmama konusu çok önemli.Kızlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var..esimin beni aldattığından şüpheleniyorum hatta eminim ama ispatlayamıyorum eşimin telefonunu takip etmek istiyorum bildiğiniz program var mı