• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi takip etmek

Hsura006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2017
230
121
53
Kızlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var..esimin beni aldattığından şüpheleniyorum hatta eminim ama ispatlayamıyorum eşimin telefonunu takip etmek istiyorum bildiğiniz program var mı

Kızlar lütfen yardımınıza ihtiyacım var..esimin beni aldattığından şüpheleniyorum hatta eminim ama ispatlayamıyorum eşimin telefonunu takip etmek istiyorum bildiğiniz program var mı
Sanirim suç bu. Bence gerçekten takip edin. Bulusma gorusme esnasinda fotograflayin ayni eve girip cikiyorlarsa fotograflayin.

Kızlar evet suç olduğunu bende biliyorum ama başka kanıtlayacak çarem yok küçük bebegim var devamlı takip edemiyorum ordan gizli takip edip buluştukları yeri öğrenip basmak istiyorum

Boşanmayacaksan hiç girme o işlere
Eşimin hiç bir ilgisi alakası yok bizle ne sohbeti muhabbeti var ne karı koca ilişkimiz ayda bir kez benim zorumla birlikte oluyor.Oturup düzgünce konuşmaya çalışıyorum mağlesef daha başarılı olamadım hemen tartışmaya geçiyor bağrışmalar yaşıyoruz çocuğum etkilenmesin diye artık konuşmaya bile çalışmıyorum.Ailesine ve aileme hep beni suçlu gösteriyor ağzı çok iyi laf yapıyor elimde delilim olmayınca ispatlayamiyorumda. Delil toplayıp artık kurtulmak istiyorum...

Eşimin hiç bir ilgisi alakası yok bizle ne sohbeti muhabbeti var ne karı koca ilişkimiz ayda bir kez benim zorumla birlikte oluyor.Oturup düzgünce konuşmaya çalışıyorum mağlesef daha başarılı olamadım hemen tartışmaya geçiyor bağrışmalar yaşıyoruz çocuğum etkilenmesin diye artık konuşmaya bile çalışmıyorum.Ailesine ve aileme hep beni suçlu gösteriyor ağzı çok iyi laf yapıyor elimde delilim olmayınca ispatlayamiyorumda. Delil toplayıp artık kurtulmak istiyorum...
Boşanma konusunu hiç konuştunuz mu? Belki her hangi bir takibe gerek kalmaz. Zaten mutsuz giden bi evlilik var belli ki. Anlaşmalı boşansanız?

Trackwiev
Bide whatsap icin whatsrec yaziyodu instagramda bi sayfa one çıkaranlara eklemiş takip programlarını konunuzu okuyunca bakayim dedim ama ben hic kullanmadim yani bilginiz olsun, ayrica bosanmada kullanması suc olur hatta size ozel hayati ihlalden dava açabilir cevreye falan kanitlamak içinse

Bide uygulamaları eşinizin telefonuna yukleyebilcekmisiniz yani elinize alip kurcalayabiliyo musunuz? Takip programlari iki telefonada yuklu olmali veya karsi tarafa erisim icin biseyler yollaniyo o gormesede dosyalarda gizli bi yerde oluyo bi ara baya arastirmistim. Eger oyleyse belki takip programına bile gerek kalmaz mesaj fotoğraf falan bulursunuz belki. Tabi baska telefonu yoksa

Son düzenleme:
Daha sonra başımı yakacak ve beni haklıyken haksız/suçlu duruma düşürecek bir işe ben olsaydım kalkışmazdım. İspatlamak veya suç üstü basmak istiyorsanız öncelikle ondan şüphelendiğinizi belli etmeyin. Erkekler ne kadar kurnaz olursa olsun elbet bir yerde açık veriyorlar. Telefonuna ulaşmanız kolaysa o uyurken bir şeyler bulmaya çalışın vs. vs.

Sizi aldattığına eminseniz ispat falan gerek yok.. Mahkemede zaten yasal olarak telefon dökümleri vs incelemesi istenecektir..

Uyurken telefonuna bak veya hiç olmayacak bir zamanda evden gidiyorsa peşine takılacak bir arkadaş kuzen vs birini bulmaya çalış. Zor ve kötü bir durum insan keşke birini aldatmak yerine yüzüne açıkça söylese böyle şüpheyle yaşamak zorunda bırakmasa pardon insan demişim. İnsan olan aldatmaz zaten

Canım takip programi asla mahkemede DELIL sayılmıyo ve üstelik yasakmıs en iyisi takip etmen yada telefonunu karıstır ama sakın bisey belli etme hicbir delil bile bulamazsan mahkeme zaten ortaya döküyo telefon kayıtlarını

Öncelikle neden ispatlamak istiyorsunuz.
boşanacaksınız ve delil için mi kullanacaksınız. Yoksa böyle bişey var sadece detaylarını öğrenmek mi istiyorsunuz.
İkinci seçenekse uygulama yükseniz de davalık olmayacağınıza göre yine yapabilirsiniz. İphone kullanıyorsa iphonumu bul uygulaması var kendi telefonunuza bağlayarak nerede olduğunu görebilirsiniz, ya da life 360 diye yine takip uygulaması var nerede olduğunu anlık gösteriyor. Bilgisayarınız varsa ona whatsapp yükleyip, eşinizin hesabını ordan açın gün içindeki yazışmaları okuyabilirsiniz.
ilk seçeneği de düşünüyorsanız bir arkadaşınızdan tanıdığınızdan destek isteyim takip etsin çeksin fotoğraf mahkemede kullanın. Ya da direkt eşinize nu düşüncelerinizden bahsedin.

Programlarla vs takip etmek de suç demişler ama değil eğer başkasına yaparsanız suç ama eş için aynı şey söz konusu değil. Mesajları konuşmaları vs kaydeden programlar da var ama umarım yanlış anlamışsınızdır. Ayrıca suç işlemiş olmamak için bu delilleri avukatiniz dışında kimseyle paylaşmayın zaten boşanma aşamasına gelince ailesi de aileniz de kimin haklı kimin haksız olduğunu öğrenir. Bu paylasmama konusu çok önemli.

Back
X