Arkadaşım derdinizi anlamaya çalıştım..fisfisfis
Ama cinsel isteksizlik ve bebeğinizin olmamasını sigaraya bağlayamadım.
Belki eşinizin sigara tiryakisi olması sperm kalitesini biraz etkiler. Ama sizin bahsettiğiniz kadar doğrudan bağlı olduğunu sanmıyorum..:sm_confused:
Çevremdeki tüm babalar sigara kullanıyor..
canım... benim eşimde günde 1 paket içiyor benim 20 aydır olmuyorr.bende vazgeçiremiyorum....takılıyorum ona bazen senin yüzünden olmuyor diyorum çok sigara içiyorsun azalt yada bırak diyorum yokkk dinleyen yok ki devamm içmeye bende sigara alkol kesinlikle kullanman..ama kesinlikle sigaranın spermlere etkisi var..herşey kısmet allah verecek zamanı gelince bekliyoruz sabırla...6 ay az bir zaman canım olacaktır muhakkak sabırla ve şükrederek beklemekten başka çare yok...gerisi yüce allahıma kalmışş.
kibelecim seni cok cok iyi anlıyorum.insan bebek olmayınca illa bunu birşeylere baglamak istiyor.mesela ben de yok daha once kurtaj oldugumdan olmuyor yok adetim duzensiz diye olmuyor yok kilo aldım o etkiliyor yok eşimin sigarasından dedim durdum kendi kendime..benim eşim de cok içiyor bu konuda cok ısrarcı bırakmak istemiyorum diyor acık acık:1shok: ben 6.ayımda hamile kalabildim ama bu sure cok sıkıntılı geçti gerek benim adet duzensizligim yuzunden gerekse eşimin sigara içmesi,keciboynuzu pekmez vs takviyeleri almak istememesi...sonra ilişkinin gorev haline donuşmesi isteksizlik vs....aynı süreclerden geçtim yani...cok sıkıldım hep boyle mi olacak diye kac kere vazgectim bile:mymeka: eminim benzer sıkıntıları bebek isteyen cok cift yasıyordur:uhm:
bir de erkekler kendilerine toz kondurmuyorlar benim ihtiyacım yok gibi birtakım söylemlere giriyorlar bu da bir gercek..
ama sen kendini bu kadar yıpratma,gercekten de hic ilgisi yok.olacagı varsa her turlu oluyor..ama Rabbim ol demeden de olmuyor buna inan kendini strese sokma lütfen..kendine edersin canım:teselli:
Laalecim, sigara cinsel organa giden damarlardaki kan basincini azaltarak, o organin saglikli calismasini engeller. cinsel isteksizlik ile sigara arasinda inanilmaz bir baglanti var.
etrafinda baba olanlar kac yildir sigara iciyorlar ve ne kadar iciyorlar kac yasinda cocuklari olmus? yanlis anlama bunu yargilamak icin soylemiyorum. sadece cikarim yapmak istiyorum bizim de sansimiz var mi diye. etrafta baba olmus esim gibi bagimli insanlarin olmasi beni umutlandirir acikcasi.
canım ya seni çok iyi anlıyorum daha çok yenisin olur üzülme elbetteki sigara çok kötü bir illet burada sigaranın iyi birşey olduğunu savunmuyorum ama çocuğun olmamasını bukadarda sigaraya bağlama benim eşim kullanmıyor hiç ağzına sürmüş değil ama sorun eşimde çıktı sizin olayın tersine eşim değilde ben kullanıyorum oda hep beni suçlardı sen sigara kullanıyorsun ondan dolayı çocuğumuz olmuyor derdi taki sorun ondan çıkıncaya kadar şimdi içmeme karışmıyor
canim dedigim gibi elinden geleni yaparsin ama olmaz. yani bu Allah'tandir. duadan baska yapacak sey olmaz. yani iki tarafinda sucu yoktur. ama goz gore gore icmeye devam etmesi ve bunu kabul etmek istememesi beni cok uzuyor.
belki de sorun bendedir.bu Allah tandir yani elimden gelkeni yapiyorum saglikli yasiyorum ixccki sigara yok. yapacvak birseyim fedakarlik edecek birseyim yok. ama neden herkes gibi 2 gunde bir deneyemiyoruz biz.
eger cocugum olursa bundan sonra hic cinsel hayatimiz olacagini sanmiyorum.
Laalecim, sigara cinsel organa giden damarlardaki kan basincini azaltarak, o organin saglikli calismasini engeller. cinsel isteksizlik ile sigara arasinda inanilmaz bir baglanti var.
etrafinda baba olanlar kac yildir sigara iciyorlar ve ne kadar iciyorlar kac yasinda cocuklari olmus? yanlis anlama bunu yargilamak icin soylemiyorum. sadece cikarim yapmak istiyorum bizim de sansimiz var mi diye. etrafta baba olmus esim gibi bagimli insanlarin olmasi beni umutlandirir acikcasi.
sana keçi boynuzu kürünü öneririm ben sırf spermlere iyidir diye başladım ama cinsel anlamdada bayağı faydası varmış zaten ibrahim saraçoğlu da dedi cinsel gücü arttırıyor diye
canim nasil uyguladin anlatir msn? 3 hafta sonra buraya bir arkadasim geliyor onunla isteteyim.
burada keciboynuzu pekmezi var aldim ama icmeyi reddediyor. ama icirecem cok fena canim sikkin.
yedi tane keçi boynuzunu yarım litre kaynayan suya kırıp atıyorum beş dakika kaynatıp ocaktan alıyorum yirmi dakika dinlendirdikten sonra keçi boynuzlarını bir kaşık yardımıyla çıkarıyorum ve soğuduktan sonra gece yatarken eşime içiriyorum umarım faydasını görürsün
canım ben kıstan yerde keciboynuzu agacının altında keciboynuzları buldum. bayagı serttıler. tas gıbı. dedıgın gıbı yaptım. sonra dınlendırdım.ben bır tadına bakayım dedım. boyle berbat bır sey olamaz. tadı tek kelıme ıle zehırdı. seınkı de oyle mydı? acaba benımkıler bayat mıydı?
merhaba kibele bizde bebek istiyoruz we anlattığın sorunların aynısı bizde hergün yaşanıyor ama bende pos var problemin görünen yüzü ben oluyorum yani ama görünmeyen yüzü eşim. 2 ay sperm testi yaptırdı aradaki farka inanamazsın ilk ayki sonuç sınırdaydı hergün kawga her sigara yaktıgında elinden aldım kırdım yemek hazırlamadım konuşmadım ağladım duygu sömürüsü yaptım 2paket içeceğine 1 paket içti we fark inanılmazdı bütün değerler %20 artmıştı. sigaranın gerçekten spermlere rolü inanılmaz fazla. bu ay kısmetse aşılama yapılacak bana aksi halde kalmam imkansız çünkü dediğin gibi ilişki eziyete dönüştü okadar seyrekki bazen ay oluyor...hem sigara hem ilişki seyrekliği gerçekten etkiliyor... ben bıraktırmanın yada azaltmanın yolunu bulamadım umarın sen bulursun canım... bol sabırlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?