Eşi / sevgilisi yay burcu olanlar

Yay burcuyum çekilecek dert değilim erkeği nasıl olur bilmiyorum ama. Oğlum yay. Merakla bekliyorum nasıl olacak.

Yay... aboooo
Kocacım yay burcu.
Çok emek verilmesi gerek. Zor bi insan.
Bence en büyük sorun sinirini kontrol edememesi.
Ama ben işi çözdüm. Gazlıyorum ve öfkeli anında sadece sevgiyle yaklaşıyorum . O sakinleşince içimi dökmeme gerek kalmadan o kendini topluyo ztn:)
Öfkeli.
Kıskanç
İlgi hastası
Eski kafalı
Romantik
Eğlenceli
Sadık
Merhametli
Çocuk
Özetle sevgi oldugu sürece iyidir. Ama ona uyarsan bir numaralı düşman. Aşkıda unutur kuyunu kazar. Sevgisi ne kdr harikaysa düşmanlıgıda okdr çirkef.
Hep iyi geçinip, suyuna gidip, alttan alıp,sevgiyi ilgiyi bolcaaa verirse mutlu olur.
Ama sabırsız ve dik kafalıysa iyi çatışmalar dilerim

Insanlar onu kullansada asla kullaniyorlar beni diye dusunmez islerini gormeye devam eder. Merhametliler.. savurganlar. Umursamazliklarida cok fazla

Valla benim etrafımda ki yay burçları çok kinci genelde .. Sakin olurlar ama sinirlenince vay halime ... Ablam annem bı kaç arkadaşım .. Onlardan gözlemlediklerim bunlar

Kadin mi erkek mi?
Neden illlallah ettiriyo?

Ne açıdan illallah

Kadin. 30 yasinda.

Mesela bir gorev verince bunu saygisizlik olarak dusunuyor. Biz onu yonetiyormusuz. Ozgurlugunu kisitliyormusuz.

Shiftini yaparken ona sormadigimiz icin her pazartesi sali bozuk atiyor.
Mola saatini ona sormadan belirledigimiz icin küsüyor.
Mesela yillardir 12.30da yemek yermis. Illa o saatte mola istiyor. Biz buyuk bir restoranda calisiyoruz. O saat bizim en yogun saatimiz imkani yok. Yemek yeme ozgurlugunu elden almisiz. Arkadasini cagriyor ben 12.30da cikicam diye. Arkadasi geliyor cikaramiyoruz. Iznini illa pazar istiyor. Sosyallesmemi engelliyorlar bu bir mobbingdir diye sikayet ediyor falan :)

Ayni saatte ciktigimizda esim beni alirken onu gidecegimiz yere davet etmedigimiz icin bozuluyor. Nezaketen cagirmam gerekirmis. Bu bi saygisizlikmis. Zaten gelmezmis ihtiyaci yokmus ama bu saygisizliga tahammul edemiyormus.

yay burcuyuum
İnatcıyım , Özgürlüğüme düşkünüm , hiperaktifim , çok sıcakkanlıyımdır , herşeyı kendım yaparım kimseye mınnet etmem.
gibi gibi severım kendımı
Burçlara pek inanmya ya .
Eşimde oğlak
yay ve oğlak aslaaaa olmaz derler
Ama 9 yıldır birlikteyiz 6 yıldırda evlıyız

Bu abla burc yuzunden degil daha gelisimini tamamlayamadigi icin boyle bence
Yas 30 ama zeka 5 te takili kalmis , sabir diliyorum sana , isyerinde cocuklarla ugrasmak zordur

Bu abla burc yuzunden degil daha gelisimini tamamlayamadigi icin boyle bence
Yas 30 ama zeka 5 te takili kalmis , sabir diliyorum sana , isyerinde cocuklarla ugrasmak zordur

Valla ben burclardan hic anlamam aslinda :)
8 yillik esimin ve hatta oglumun bile burcunu bilmiyorum

Ama bu arkadas konuyu surekli yay burcu olusuna bagliyor "ben yay burcuyum yapacak bir sey yok. Yaylar boyle" diyor. Ister istemez ben de burcuna bagladim :))

Yok yahu alakasi yok , gercektrn buyuyememis , hayat hem ona zor hem cevresindekilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…