- 11 Aralık 2008
- 229
- 863
- 628
- Konu Sahibi minikmavikus
-
Capkin olsun onda sorun yok , anasi da oyle
Ama inadi ve herseyi ben yapicam durumlari yoruyor insani
Yengeç erkekleri adam gibi adam olurlar , benim tanıdığım öylelerEvet tam bir yay böyle çok doğru. Yengeç erkeği hakkında fikrini de yazar mısın? Tespitlerin çok doğru geldi :)
EvetSenin kiz mi
Evet tam bir yay böyle çok doğru. Yengeç erkeği hakkında fikrini de yazar mısın? Tespitlerin çok doğru geldi :)
Cok merakli , cok neseli , icten , candan , dunya tatlisi bir kiz ama inat , yardim kabul etmemesi ve herseyi kendisinin yapmak istemesi hayatimizi zorlastiriyor :)İnat genlerden yada yukseleninden dolayı olabilir . Güzellikle herşeyi yaptırabilirsiniz ama çok insancıl ve geniş bir bakış açısına sahiptir. Sıcakkanlı ve dost canlisidir ayrıca. Yukarda arkadaşlarda detaylı yazmışlar hepsine katılıyorum ayrıca :) Kolay iletişim sağlarlar çok melankolik burçlardan uzak durmayı secebilirler.
Ahhaa ayni benÇok neşeli, laylaylom görünür. Ki öyledir de ama aranızda gerçekten bir bağ oluşunca kabuğunun içini de gösterirse orada başka bir yengeç görürsünüz. Daha hassas,kırılgan.
Yengeç ilgisini sevgisini belli etmeyi sever, fedakardir ve yardımseverdir. Benim bir yaz aşkım yengeçti, hastalandigimda bir hemşire gibi ilgilenmisti benimle. Bir o yana bir bu yana kosturmustu . Bir başka yengeç erkeği arkadaşıma bugün 'sizin orada ozalitci var mı?' dedim, 'ben halledip getireyim sana,iş cikisi' dedi. Yengeç yardım etmeyi sever.
Sevilince çocuk gibi mutlu olur. TV karşısında elmanizi soyar, pastanizi elleriyle yedirir.
Düzen kurmayı , aynı şeyleri yapmayi, gittiğiniz kafede garsonlarin onu tanımasını sever.
Genel olarak konuşarak anlaşılacak,ılımlı biridir.
Kötü tarafı da çok çabuk duyguları değişir. Bir sözünüze kırılıp ,incindigini farketmeyin diye size yeniden kabuğunu gösterebilir.
Ya da herşey güzel giderken bir anda sinirlenebilir. Ama koç gibi öfkesini yakıp yıkarak göstermez, bir süre sonra normale döner :)
Tanıyınca sevilecek bir burç bence
Şimdi baktım da siz aslanligi bir gün ile kaçıran bir yengeçmişsiniz. Kader işte, Allah başka dert vermesinAhhaa ayni ben
Allah bağışlasın canım... Daha cok cekcen Nazıni...☺
Cok merakli , cok neseli , icten , candan , dunya tatlisi bir kiz ama inat , yardim kabul etmemesi ve herseyi kendisinin yapmak istemesi hayatimizi zorlastiriyor :)
Yoksa bayiliyorum onun samimiyetine ve candanligina
Yukseleni oglak , o da inatci , genlerde de var inatcilik , sanirim biraz buyuyene kadar idare etmemiz gerekecek bu huylarini
Ben cok seviyorum yengec olmayi , gerci tum ozelliklerini tasimiyorum belki de o yuzden seviyorumdur , bi daha dunyaya gelsem yine yengec olmak isterim , bence en muhtesem burcŞimdi baktım da siz aslanligi bir gün ile kaçıran bir yengeçmişsiniz. Kader işte, Allah başka dert vermesin
Not: Ben de yengecim
Amin , cok tesekkur ederimEn pozitif burçlardan bir tanesi saydiklariniz da bunu gösteriyor kızınız tam bir yay olacak demek ki :)
İnat kısmı oğlaktan gelebilir . Ama şu da var bana zorla birseyi kimse yaptıramaz kendim istemem lazım bunda sonuna kadar inat edebiliriz diye düşünüyorum :)
Yardım konusunda inşallah abartmaz :) Şu yaşıma geldim kimseden kolay kolay birşey beklemedim istemedim herşeyi yapabildiğim kadar kendim yapmaya çalıştım her konuda ama en ufagindan en büyüğüne kadar.
Saglikli uzun ömürlü olsun kuzucugunuz.
Cekerim , yeter ki o yapsin nazi :)Allah bağışlasın canım... Daha cok cekcen Nazıni...☺
6 aydır bir yengeç erkeği ile çıkıyorum gerçi 2 hafta önce ayrıldık. Söylediklerime önem verirdi, kırmamaya dikkat ederdi, umursamaz değildi, anlayışlıydı. Ama sevdiğini fln hiç söylemezdi, bir kere özledim dedi şaşırdım da, sen bana bakma ben hiç belli etmem sevdiğimi , özlediğimi öyle söylemem, gösteremem ama içim farklıdır derdi. Doğum günüm geçti hediye almadı mesela, bir kere bile çiçek göndermedi tabiki ama ilgiliydi, beni umursamadığını hiç hissetmedim, bu olaylar dışında. Biraz alkol sorunu var, o yüzden ayrıldık 2 hafta önce, bakalım ne olacak:) teşekkürlerÇok neşeli, laylaylom görünür. Ki öyledir de ama aranızda gerçekten bir bağ oluşunca kabuğunun içini de gösterirse orada başka bir yengeç görürsünüz. Daha hassas,kırılgan.
Yengeç ilgisini sevgisini belli etmeyi sever, fedakardir ve yardımseverdir. Benim bir yaz aşkım yengeçti, hastalandigimda bir hemşire gibi ilgilenmisti benimle. Bir o yana bir bu yana kosturmustu . Bir başka yengeç erkeği arkadaşıma bugün 'sizin orada ozalitci var mı?' dedim, 'ben halledip getireyim sana,iş cikisi' dedi. Yengeç yardım etmeyi sever.
Sevilince çocuk gibi mutlu olur. TV karşısında elmanizi soyar, pastanizi elleriyle yedirir.
Düzen kurmayı , aynı şeyleri yapmayi, gittiğiniz kafede garsonlarin onu tanımasını sever.
Genel olarak konuşarak anlaşılacak,ılımlı biridir.
Kötü tarafı da çok çabuk duyguları değişir. Bir sözünüze kırılıp ,incindigini farketmeyin diye size yeniden kabuğunu gösterebilir.
Ya da herşey güzel giderken bir anda sinirlenebilir. Ama koç gibi öfkesini yakıp yıkarak göstermez, bir süre sonra normale döner :)
Tanıyınca sevilecek bir burç bence
arkadaşımın eş adayı var ve yay burcu
Fikirlerinizi merak ediyor yay bırcuyla ilişki nasıl olur
Ek: şu ana kadar ki gözlemleri
Özgürlüğüne düşkün
Biraz agrasif çabuk parlayan
Dağınık
Gezmeyi seven
Çok yardımsever
Kin tutmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?