Eşi / sevgilisi yay burcu olanlar

Şu burçları çok ciddiye alanlar var ya.. Herkes kendi hayatındaki yaylardan örnek versin o zaman, biri desin gezenti evin yolunu bulamıyor, öteki desin alkolik, öbürü sorumsuz.. Tanımadığımız, görmediğimiz, bilmediğimiz adamın burcundan dolayı ilişki yürür mü/yürümez mi tahmini yapıyoruz şaka gibi. Dünyada 7 milyar insan yaşıyor, 12 tane burç var o zaman sadece 12 farklı karaktere sahip insan var, bu mudur?

Capkin olsun onda sorun yok , anasi da oyle
Ama inadi ve herseyi ben yapicam durumlari yoruyor insani

İnat genlerden yada yukseleninden dolayı olabilir . Güzellikle herşeyi yaptırabilirsiniz ama çok insancıl ve geniş bir bakış açısına sahiptir. Sıcakkanlı ve dost canlisidir ayrıca. Yukarda arkadaşlarda detaylı yazmışlar hepsine katılıyorum ayrıca :) Kolay iletişim sağlarlar çok melankolik burçlardan uzak durmayı secebilirler.

Evet tam bir yay böyle çok doğru. Yengeç erkeği hakkında fikrini de yazar mısın? Tespitlerin çok doğru geldi :)

Çok neşeli, laylaylom görünür. Ki öyledir de ama aranızda gerçekten bir bağ oluşunca kabuğunun içini de gösterirse orada başka bir yengeç görürsünüz. Daha hassas,kırılgan.
Yengeç ilgisini sevgisini belli etmeyi sever, fedakardir ve yardımseverdir. Benim bir yaz aşkım yengeçti, hastalandigimda bir hemşire gibi ilgilenmisti benimle. Bir o yana bir bu yana kosturmustu . Bir başka yengeç erkeği arkadaşıma bugün 'sizin orada ozalitci var mı?' dedim, 'ben halledip getireyim sana,iş cikisi' dedi. Yengeç yardım etmeyi sever.
Sevilince çocuk gibi mutlu olur. TV karşısında elmanizi soyar, pastanizi elleriyle yedirir.
Düzen kurmayı , aynı şeyleri yapmayi, gittiğiniz kafede garsonlarin onu tanımasını sever.
Genel olarak konuşarak anlaşılacak,ılımlı biridir.
Kötü tarafı da çok çabuk duyguları değişir. Bir sözünüze kırılıp ,incindigini farketmeyin diye size yeniden kabuğunu gösterebilir.
Ya da herşey güzel giderken bir anda sinirlenebilir. Ama koç gibi öfkesini yakıp yıkarak göstermez, bir süre sonra normale döner :)
Tanıyınca sevilecek bir burç bence

Cok merakli , cok neseli , icten , candan , dunya tatlisi bir kiz ama inat , yardim kabul etmemesi ve herseyi kendisinin yapmak istemesi hayatimizi zorlastiriyor :)
Yoksa bayiliyorum onun samimiyetine ve candanligina
Yukseleni oglak , o da inatci , genlerde de var inatcilik , sanirim biraz buyuyene kadar idare etmemiz gerekecek bu huylarini

Ahhaa ayni ben

Eski flörtüm yay burcuydu aşırı çapkındı ya, Allahtan erken fark ettim de ilişkiye falan başlamadık. Kız kardeşimin eski sevgilisi yay burcuydu o da öyle gözü bir orada bir buradaydı. Kadını iyi de erkeği fena bence yayların. Gözleri dışarıda, pek güven vermeyen bir tarafları var.

En pozitif burçlardan bir tanesi saydiklariniz da bunu gösteriyor kızınız tam bir yay olacak demek ki :)

İnat kısmı oğlaktan gelebilir . Ama şu da var bana zorla birseyi kimse yaptıramaz kendim istemem lazım bunda sonuna kadar inat edebiliriz diye düşünüyorum :)

Yardım konusunda inşallah abartmaz :) Şu yaşıma geldim kimseden kolay kolay birşey beklemedim istemedim herşeyi yapabildiğim kadar kendim yapmaya çalıştım her konuda ama en ufagindan en büyüğüne kadar.

Saglikli uzun ömürlü olsun kuzucugunuz.

Ben başak burcuyum, kimseyle kolay kolay anlaşamam ve iletişim kurmam. Sınırlarım, kurallarım, prensiplerim vardır. Şu zamana kadar en iyi anlaştığım burç yay idi.
Çok özgür ve espriliydi. Ve gerçekten güzel iletişim kuruyordu. İki harika dost arkadaştık. Sonra zaten birbirimizi severken aşık olurken bulduk. Fakat ben asla ona aşık olduğumu söyleyemedim.
Direndik sevgili olmamak için o hristiyan ben müslümandım. Ama hayatımda hiçbir insanla bu kadar iyi anlaşmadım.
Kafamızı, beynimizi, zekamızı yarıştırırdık. Ondan çok çok şeyler öğrendim. Keza o da benden.
Ben son derece inat ve kindar insanım. Fakat onun ne inadı vardı ne kini..
Konu başlığında burcunu gördüm, tuhaf oldum karalamak istedim birşeyler.

Sevgili ....... ,
“Özür dilerim seni sevdiğimi bildiğim zaman bile sana söyleyemediğim için. Ama en önemlisi sen “bizden” vazgeçmediğin halde ben vazgeçtiğim için özür dilerim.”

Şimdi baktım da siz aslanligi bir gün ile kaçıran bir yengeçmişsiniz. Kader işte, Allah başka dert vermesin

Not: Ben de yengecim
Ben cok seviyorum yengec olmayi , gerci tum ozelliklerini tasimiyorum belki de o yuzden seviyorumdur , bi daha dunyaya gelsem yine yengec olmak isterim , bence en muhtesem burc

Amin , cok tesekkur ederim
Yukarida yazdiklariniz bence bir kadin icin en onemli ozellikler , bende yardim almayi cok gec bir yasta ogrendim , sanirim mila da oyle olucak
Hani siz yazinca hayran oldugum kadin portresi cizdiniz , anne olarak bunlari fark etmemisim , aydinlandim sayenizde tesekkur ederim artik daha farkli davranacagim herseyi kendi yapmak istesiginde

6 aydır bir yengeç erkeği ile çıkıyorum gerçi 2 hafta önce ayrıldık. Söylediklerime önem verirdi, kırmamaya dikkat ederdi, umursamaz değildi, anlayışlıydı. Ama sevdiğini fln hiç söylemezdi, bir kere özledim dedi şaşırdım da, sen bana bakma ben hiç belli etmem sevdiğimi , özlediğimi öyle söylemem, gösteremem ama içim farklıdır derdi. Doğum günüm geçti hediye almadı mesela, bir kere bile çiçek göndermedi tabiki ama ilgiliydi, beni umursamadığını hiç hissetmedim, bu olaylar dışında. Biraz alkol sorunu var, o yüzden ayrıldık 2 hafta önce, bakalım ne olacak:) teşekkürler

Babam yay ve hayatımda gördüğüm en zor insanlardan biridir. Oğlak burcunun inadı derler ama, ben daha babamın inadının üstüne tanımadım, ezeli bir pasif direnişçi, hayır dediği asla evet olmaz, eveti hayıra dönmez, çabuk parlamaz ve hatta hiç parlamaz, aheste aheste insanın burnundan fitil fitil getirir. Gezmekten hazzetmez, daha doğrusu ilgi alanını içermeyen gezilerden hiç hazzetmez ve ekmeye çalışır, hobisini abartır, kesinlikle çok yardımsever ve hatta suistimale oldukça açık bir boyut ama aptallık derecesinde değil, eli çok açıktır serer döker ne varsa ailesine, sevdiklerine ihtiyacı olanlara, kin tutmaz evet, çabuk affeder ama affediciliği de unutma ile karıştırmamak lazım, kimin ne yaptığını, ne olduğunu kaydede kaydede affeder, tongaya pek düşen insanlar değillerdir ve ilaveten, sağlam espri anlayışları vardır. :) yani babam böyle, genel yay burcu böyle midir bilemem

Bende yayım arkadaşın bir yay burcunu evliliğe ikna edebildiyse helal olsun diyorum :) çok zor evlenir yaylar özgürlüğümüze aşırı düşkün oluruz evlenebilmemiz için çok aşırı sevmemiz lazım , sadık oluruz ama seviyorsak aldatma vs. olmaz.

Buyrun benim !! Tamı tamına yay burcuyla 5.5 yılımı , ondan önce de 18 yılımı paylaştım , birisi eşim birisi abim olur.Yay burçları özgüvenli , aşırı komik , karizmatik , aniden sinirlenen , akıllı hatta bazen kurnaz , havalı tipler oluyo genelde.Eşim de abim de böyleler.Özgürlük düşkünlüğü de öyle.Sevdi mi tam sever , severse aldatmaz.Ama birini sevmesi de zaman alır ve o kişiyi bulana kadar bir sürü ilişkileri olmuş oluyor genelde.2 kişiyle genelleme yaptım , iyi mi?!

Ben yay burcuyum. Gezmeyi çok severim gezme derken ev gezmesi değil tabi. 40 derecede yatsam 1 uçak bileti beni hemen iyileştirir o derece gezmeyi severim. Çok kararlıyım mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…