Eşi polis olupta Antalya da yaşayan var mı?

bricardi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
19
0
[ Arkadaşlar eşi polis olupta Antalya da yaşayanınız var mı? Acil bu konuda yardımınızı bekliyorum.Bu sene tayinciyiz ve Antalya istiyoruz.Sıcak olduğunu biliyoruz ama gerisini bilmiyoruz.Geçimi nasıldır,pahalı mı,kiralar ne kadar bunun gibi bilgiler işte.Bana Antalya hakkında bilgi verirseniz sevinirim..

benim öğrenciliğim Antalyada geçmişti.

kiralar gayet uygundu. her keseye göre var.

ulaşım dolmuş ve otobüslerle kolay

pahalı değil gayet normal

çok güzel bir şehir. ben çok severim. ileri de yerleşmeyi çok isterim.

yazın çok sıcak. kış yağmurlu ve fırtınalı geçer. bütün gece yağar gündüz yine günlük güneşlik olur.

biz öğrenci evinde ufo ve klimalarla rahat ısınırdık.

güzel bir şehir:)

Konunuz içerik nedeniyle "Hemşerim Memleket Nire" bölümüne taşınmıştır bilginize...

arkadaşım ben aslen Antalyalıyım.12 sene oldu oradan ayrılalı. istiyorduk olmadı nüfus 1.000.000 nu geçmedi malesef. :senağlama Biz araştırdık baktık polislerin çalışması nasıl,geçimi nasıl yani memur maaşıyla
Eğer ki eşin trafik polisi ise Antalya merkez zor gelir çalışma bakımından şunu söyleyim kiralar uygun,yemek içmek ucuz ,,kılık kıyafet desen almayanı dövüyorlar yani kısacası yaşarsın.Şunu da eklemek isterim Alanya Antalyadan daha rahat ve sakin Antalya merkez çok kalabalık olmuş izine gittiklerimden biliyorum ben bıraktığımda sakin bir yerdi.Neyse fazla uzatmayayım inşallah istediğiniz yer çıkar mutlu olursunuz...:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…