Yorum yaptığınız için teşekkürederim ama ben sevgime sahip çıkmıyor değilim öyle olsa onu yıllarca bir dağ köyünde elektriksiz,susuz bir yerde beklermiydim.selam canım ben polis eşiyim ve ev hanımıyım şimdi senin çevrene göre ben vasıfsız eleman konumundamıyım.mutluysan bence söylenen sözlere takılma ayrıca seven birisi sırf başkaları laf söyledi diye pişmanlık duyarmı valla yazdıklarını defalarca okudum anlam veremedim derdine sanki işsiz güçsüz birisiyle evlenmişsin gibi oysa onurlu bir mesleği var eşinin burada lojmanda bir arkadaş biyoloji öğretmeniyken polisliğe geçti.
birde şu var istanbulda komşumun kızı öğretmen eşin ne iş yapıyor dedim unlu mamuller ustası dedi yani pastacı dedim(biliyorum pastanede çalışıyor) gayet ciddi evet pastacı dedi birde onu düşün okumamış etmemiş ilkokul mezunu biriyle evli ama sevgisine sahip çıkıyor
selam canım yazmadan edemedim..
bende polis eşiyim ama ev hanımıyım.. zamanında çalıştım da ayrıca yüksek okul mezunuyum..
açıkca çevrenin söylediklerinede anlam veremedim hadi mesleği polis bile olsa senin yazdığına göre oda sonuçta okumuş fakülte bitirmiş biri ilkokul mezunu işsiz güçsüz bir insan değil ayrıca olsada bu sadece sizi ilgilendirirdi başkalarına laf düşmezdi bence.... aranızda kültür farkı yok seviye olarak aynısınız bu insanlar ne karışırlar bilmemem..
boşver sen eşinle mutluysan zaten bir yerden sonra onlarda vazgeçeceklerdir..kulaklarını tıka mutluluğuna bak..
Öyle bir dönemdeyim ki sadece desteğe çok ihtiyacım olduğu için yeni konu açtım.Biz eşimle üniversitede tanıştık o atanamadı,sözleşmeli gitmedi ve polis oldu.Ailem polisle evlenmemi istemedi çok zorda olsa evlendik eşim çok iyi ve anlayışlı biri ve onunla çok mutluyum fakat çevremin ,akrabalarımın sürekli eleştirilerinden,küçümsemelerinden bıktım bazen yanlış mı yaptım demekten alıkoyamıyorum kendimi.
Her memlekete gittiğimde bak yalnızsın,evlenecek başka iş bulamadın mı,polisle evlenilir mi,öğretmensin herkesle evlenebilirdin ,bütün polislerin eşleri ev hanımı bunun gibi bir çoooook söz çok sıkıldım artık ve çok üzülüyorum ya size de böyle muamele yapan var mı ya da benimle aynı durumda olan var mı?
Sadece iyi şeyler duymaya ihtiyacım var senağlama
slm canım öncelikle a.s.
bende bir polis eşiyim 1 yıllık evliyim doguda okudum üniversiteyi işletme mezunuyum okul bitince bankada calıştım ve sonra evlenince cıktım şimdi polislige hazırlanıcam yada kamuda yerleşmeye calışıcam bi yere...
sen bence gurur duy polis eşi olmaktan ve seviyosunki evendin bu yola beraber adım attın canım ailende seni mutlu oldugunu görünce eminim artık karısmıcaklardır ben okulda okurken tüm dogulu arkadaslarım biz asker polis sevmeyiz diye yüzüme sölerlerdi sevmiyolar ben zorlayamam tabikide sevende sagolsun sevmeyende yani çogusu bana polisten eş olmaz felan diye çok sölendi ama ne oldu rabbime şükürler olsunkiii çokkk mutluyum asıgım huzurluyum hee tabiki arada bi tartısma yasanıyo ister istemez inanki oda tadı tuzu biberi...olmasa zaten problem olur dimi tatlışımmm sen o yüzden eşinle bu yalan hayatın tadını cıkarmaya mutluluguna mutluluk katmaya devam et bitanem zor olsada zorlansanda unutma yanında cok sevdigin ve cok deger verdigin seni seven bir eşin var hemde aslan gibi hem sana bişi diyen olursa böle söle hatta polis eşi olmak her kula nasip olmaz buda benim nacizane kendi fikirlerim herkesi tenzi ederekten....yerimseniben
sana bir ömür boyu mutluluklar kuzuuu inşallah mugtlulugunuz daim olur hep...opuyorumnanaktan
slm canım öncelikle a.s.
bende bir polis eşiyim 1 yıllık evliyim doguda okudum üniversiteyi işletme mezunuyum okul bitince bankada calıştım ve sonra evlenince cıktım şimdi polislige hazırlanıcam yada kamuda yerleşmeye calışıcam bi yere...
sen bence gurur duy polis eşi olmaktan ve seviyosunki evendin bu yola beraber adım attın canım ailende seni mutlu oldugunu görünce eminim artık karısmıcaklardır ben okulda okurken tüm dogulu arkadaslarım biz asker polis sevmeyiz diye yüzüme sölerlerdi sevmiyolar ben zorlayamam tabikide sevende sagolsun sevmeyende yani çogusu bana polisten eş olmaz felan diye çok sölendi ama ne oldu rabbime şükürler olsunkiii çokkk mutluyum asıgım huzurluyum hee tabiki arada bi tartısma yasanıyo ister istemez inanki oda tadı tuzu biberi...olmasa zaten problem olur dimi tatlışımmm sen o yüzden eşinle bu yalan hayatın tadını cıkarmaya mutluluguna mutluluk katmaya devam et bitanem zor olsada zorlansanda unutma yanında cok sevdigin ve cok deger verdigin seni seven bir eşin var hemde aslan gibi hem sana bişi diyen olursa böle söle hatta polis eşi olmak her kula nasip olmaz buda benim nacizane kendi fikirlerim herkesi tenzi ederekten....yerimseniben
sana bir ömür boyu mutluluklar kuzuuu inşallah mugtlulugunuz daim olur hep...opuyorumnanaktan
Ne güzel şeyler yazmışsın çok mutlu oldum verdiğin moral için.kendi öğretmen arkadaşlarım bile böyle şeyler söylüyor ama takmıyorum artık sadece aile olunca insan takıyor ve üzülüyor.Güzel sözlerin için tekrar teşekkürederim.opuyorumnanaktan
hem öğretmenim hem de polis eşi =)
evlenmeden önce yani eşim bana evlilik teklifi ettiği gün elimde yüzükle eve geldim. Annemi görsen sanki kocaya kaçacakmışım gibi tepki gösterdi akannehir Günlerce ağladı. O zamanki ev sahibim, teyze yapma etme ağlama bak ne güzel bir mesleği var dese de yook annem günlerce ağladı. ne benimle konuştu ne de başka kimseyle. En mutlu olmam gereken gün sanki evde cenaze varmış gibi hissetmiştim.
Dedim anne,babama dayımlara enişteme haber vermeyecek miyiz, istemeye gelecekler sonuçta. Sen ararsan ara ben karışmıyorum dedi. Bu kadar büyük tepkiler verdi yani. O da senin ailenin söylediklerini söyledi. İşte senin kuzenlerin ev hanımı onlar polisle evlendi, sen istanbulda okudun öğretmensin... bunun gibi bir sürü şey işte
Şimdi benim rahat olduğumu gördükçe birşey demiyorlar çok da severler eşimi. Ama o süreç zor geçti diyebilirim.
Yani yalnız değilim bende buna benzer şeyler yaşadım benneyaptımki annem ölümü çiğnersin dedi hep bir üzüntü düğün sırasında benim için de çok zordu ama maalesefki geçmedi senağlama
Ne güzel şeyler yazmışsın arkadaşım içimi rahatlattın,yüzümü gülümsettin.Kendi meslektaşlarım bile böyle şeyleri çok söylediler onları takmıyorum fakat söz konusu aile olunca insan takmamazlık yapamıyor.Güzel sözlerin için çok teşekkürler opuyorumnanaktan
ben tesekkür ederim bitanem ne demek özel soruların felan olursa özelden yazabilirsin canım eger az da olsa sana yardımcı olabilmişsem ne mutlu bana kuzusummm rabbim inşallah güzel gönlüne göre verir mutlulugun daim olur inşallahhhholumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Benimkiler isteme gününden sonra hiçbir şey demediler. Hatta ailemle arası çok iyidir,bazen ailemle benden bile fazla görüşür.
Ben bir de nişanlandıktan sonra bunun başka bir versiyonunu da yaşadım =)
Burdaki bayan polisler demişler ki; yusum eşiyle sevdiği için değil sadece üniforması yüzünden evleniyor, çünkü onda bir üniforma tutkusu var :roflol: İŞin ilginç tarafı ben eşimi tanıyana kadar asla polisle evlenmem derdim =)
Çok umursama söylenilenleri. Sen mutluluğunla onlara zaten en güzel cevabı verirsin...
opuyorumnanaktanyusum canım sen evlendin galiba anaaa yoksa hamişmisin bitanemm hayırlı ugurlu olsun hayırlısıyla darısıda bize olsun inşallahhhhh:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
Şarka geldik yeni lojmanda oturuyoruz gelir gelmez lojmandan biri gelmiş öğretmenle evlenseydin hep memleketinde olurdun dedi .yani insanlar hiç söylediğini duymadan konuşuyorlar oralı olmadım tabii.
Allah seninde gönlüne versin canım çok teşekkürederim opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
mart ayında evlendim canım. sonra çok da beklemek istemedim bebek için açıkçası,yaş oldu 28-29 =)) haziranda da hamile kaldım. şimdi 15 haftalık oldu teyzesi.
darısı senin başına canım
arada bir bakıyorum sizin topiğe sen de polis olmak istiyormuşsun. Hayırlıysa olsun canım.
Bu arada eşin komserlik sınavına girecek mi?
hiçbir muhabbetim olmadığı halde böyle konuşmaları canımı sIktI açıkçası. Cevabını verecektim ama tayini çıkmış gitmiş=)))
biz de lojmandayız şimdi,yeni taşındık daha.Aslında herkes yeni taşındı lojmana. Kİmseyle irtibatım yok, olsun da pek istemiyorum zaten. Okul açılınca oldukça yoğun oluyorum zaten istesem de kimseyle görüşemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?