Öyle bir dönemdeyim ki sadece desteğe çok ihtiyacım olduğu için yeni konu açtım.Biz eşimle üniversitede tanıştık o atanamadı,sözleşmeli gitmedi ve polis oldu.Ailem polisle evlenmemi istemedi çok zorda olsa evlendik eşim çok iyi ve anlayışlı biri ve onunla çok mutluyum fakat çevremin ,akrabalarımın sürekli eleştirilerinden,küçümsemelerinden bıktım bazen yanlış mı yaptım demekten alıkoyamıyorum kendimi.
Her memlekete gittiğimde bak yalnızsın,evlenecek başka iş bulamadın mı,polisle evlenilir mi,öğretmensin herkesle evlenebilirdin ,bütün polislerin eşleri ev hanımı bunun gibi bir çoooook söz çok sıkıldım artık ve çok üzülüyorum ya size de böyle muamele yapan var mı ya da benimle aynı durumda olan var mı?
Sadece iyi şeyler duymaya ihtiyacım var senağlama
Her memlekete gittiğimde bak yalnızsın,evlenecek başka iş bulamadın mı,polisle evlenilir mi,öğretmensin herkesle evlenebilirdin ,bütün polislerin eşleri ev hanımı bunun gibi bir çoooook söz çok sıkıldım artık ve çok üzülüyorum ya size de böyle muamele yapan var mı ya da benimle aynı durumda olan var mı?
Sadece iyi şeyler duymaya ihtiyacım var senağlama