eşi oto galeri işiyle uğraşan var mıı?

:) bnm evlnmyi düşündüğm kişi galeri açıcak inşallah yakın zamanda ama bnm şüphelerim var artık internette birsürü araba satan site var satabilir mi kazancı nasıl olur diye cnm

Şöyle anlatayım sana. Bodrum'da bir şatomuz, İstanbul ve Ankara'da ise toplam 23 tane dairemiz var. Çok zenginiz. Eşyalarımız son model, son moda. En pahalılarından. Halılarımızdan, her şeyimize kadar :)

Şöyle anlatayım sana. Bodrum'da bir şatomuz, İstanbul ve Ankara'da ise toplam 23 tane dairemiz var. Çok zenginiz. Eşyalarımız son model, son moda. En pahalılarından. Halılarımızdan, her şeyimize kadar :)

ooo maşallah canım Allah daha çok versin ama sizn ki yıllardır bu işi yapıyo galiba bizmki 6-7 arabyla anca başlayabilir..s

hmmm şu mesele:) peki eşinin işleri kazancı nasıl tatlm bnm de çalşmamı istemiyo çalşmamama değicek mi emin deilm

Sen bence kesinlikle çalış canım. İhtiyacınız olmasa da, bir kadın olarak kendi ayaklarının üzerinde durmalısınız. Hem güveniniz de yerine gelir.

Bir yıldır bu işi yapıyor ama bütün bu varlığımız anne ve babamızdan kalma.

Cnm ben bu yorumu yapan arkadaşın çok normal bir insan olduğunu düşünmüyorum. Sende ciddiye alıp cevap verme derim sana.
Örneğin biraz önce sorulan bir parfümle ilgili fikrini; sidikimsi birşey mutlaka deneyin diyerek
Falcılarla ilgili fikir isteyen bir topicte de yorumunu Ben Alsancak / İzmir'de mahmuta gittim ödemeyi parayla değil başka şekillerde yapıyorsunuz ama bence değer diye saçma sapan şekilde cevaplamış. Boşuna güzel canını yorma yani...

cnm burda insanlarım doğru söleyp sölemedği kendine kalmış yalansa bu kişiliğnn ruh sağlğnn yernde olmadğnı gösterr bşka ne diyebiliriz ki:))

esim bu isi yapiyor.

Son düzenleme:
merak etmeyin kızlar kapsama alanın dışında bu arkadasımız msjlarını bi görseydiniz muhtemelen erkekti

aynen yaa erkektir kesin ben okumuştum diğer msjlarını.çok saçma sırf makara dalgaya girmiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…