Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar eşi ya da yakını oto galeri işiyle uğraşan var mı soracaklarm varda
Şöyle anlatayım sana. Bodrum'da bir şatomuz, İstanbul ve Ankara'da ise toplam 23 tane dairemiz var. Çok zenginiz. Eşyalarımız son model, son moda. En pahalılarından. Halılarımızdan, her şeyimize kadar :)
ooo maşallah canım Allah daha çok versin ama sizn ki yıllardır bu işi yapıyo galiba bizmki 6-7 arabyla anca başlayabilir..s
Bir yıldır bu işi yapıyor ama bütün bu varlığımız anne ve babamızdan kalma.
Cnm ben bu yorumu yapan arkadaşın çok normal bir insan olduğunu düşünmüyorum. Sende ciddiye alıp cevap verme derim sana.
Örneğin biraz önce sorulan bir parfümle ilgili fikrini; sidikimsi birşey mutlaka deneyin diyerek
Falcılarla ilgili fikir isteyen bir topicte de yorumunu Ben Alsancak / İzmir'de mahmuta gittim ödemeyi parayla değil başka şekillerde yapıyorsunuz ama bence değer diye saçma sapan şekilde cevaplamış. Boşuna güzel canını yorma yani...
Şöyle anlatayım sana. Bodrum'da bir şatomuz, İstanbul ve Ankara'da ise toplam 23 tane dairemiz var. Çok zenginiz. Eşyalarımız son model, son moda. En pahalılarından. Halılarımızdan, her şeyimize kadar :)
ahahahaha D
merak etmeyin kızlar kapsama alanın dışında bu arkadasımız msjlarını bi görseydiniz muhtemelen erkekti
esim bu isi yapiyor.
sana sorıym cnm memnun musnz işleri nasl
canim biz yurtdisinda yasiyoruz esim isinden cok memnun türkiyedede arkadaslari var onlarinda isleri iyi diye biliyorum.
merak etmeyin kızlar kapsama alanın dışında bu arkadasımız msjlarını bi görseydiniz muhtemelen erkekti