- 19 Ocak 2025
- 9
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi vaveyla3838
-
Eşim ikizler, çok sabırlıdır seni çıldırtana kadar sabır eder.Eşi ikizler erkeği olan var mı nasıllar
Hep öyle diyorlar, eşim hiç öyle değişken ruh hali yoktur. Aşırı tutarlı..sakın sakın bak her an ota b.ka SEBEPSİZ DEĞİŞEN RUH HALİ İLE ömür geçiririm diyorsan hodri meydan
Doğum tarihinin kimlikte doğru yazıldığına emin miyiz biz mesela mağazaya br ayakkabı almaya gidiyoruz 45 kere fikir değişiyor hiçbirşey alamadan eve gelip kriz geçiriyoruzHep öyle diyorlar, eşim hiç öyle değişken ruh hali yoktur. Aşırı tutarlı..
Sağlıklı hayatında mutluluklar dilerimSevgilim olmustu ikizler ama nişanlanacak kadar ileri gitmedim şükür.
Kaç kaç kaç aman ya rabbimEşi ikizler erkeği olan var mı nasıllar
Doğum tarihi tam doğru, çok kararlıdır, tutarlıdır, espri yapmayı çok sever. Kardesi de ikizler,.hiç bir huyları benzemiyor. İki ayrı kutup gibiDoğum tarihinin kimlikte doğru yazıldığına emin miyiz biz mesela mağazaya br ayakkabı almaya gidiyoruz 45 kere fikir değişiyor hiçbirşey alamadan eve gelip kriz geçiriyoruz
Sağlıklı hayatında mutluluklar dilerim
Bir dediği öbür dediğini tutmaz , çok değişken ruh halleri vardır. İkizler burcu bir erkeğin yanında kafayı sıyırmamak mümkün değil gibi.Eşi ikizler erkeği olan var mı nasıllar
4 yasında ikizler burcu oğlum var tam burcunun özellikleri pek burçlarla aram yok ama gerçekten bu burç farklıEşi ikizler erkeği olan var mı nasıllar
Erkek arkadaşım da tam olarak böyle. Yine olsa evlenir miydiniz bu arada burcunuz ne ben yayımBenim kocam da ikizler burcu, beni de korkutmuşlardı aman uzak dur diye shdjjd bence adı çıkmış yoksa bir sorunları yok. Enerjiktir, sorun çözer, aklına koyduğunu yapar, eğlencelidir, tutkuludur amaa evet modu biraz çabuk değişir. Mod değişme konusunda ben ondan da fenayım o yüzden uça kaça gidiyoruz alıştık
Ay ben çok aşığım yüz kere olsa yüz kere daha evlenirdim sjdjd ben oğlak burcuyum. Çok da bilmiyorum burçları ama yay var etrafımda özgürlüklerine düşkünler hep. Bence ikizler de öyle, sıkılmazsınız bunalmazsınızErkek arkadaşım da tam olarak böyle. Yine olsa evlenir miydiniz bu arada burcunuz ne ben yayım
Kaç senelik evlisiniz acaba ve kaç yaşındasınız maşallah uzun zamandır ilk defa bu kadar mutlu birini gördümde şaşırdımAy ben çok aşığım yüz kere olsa yüz kere daha evlenirdim sjdjd ben oğlak burcuyum. Çok da bilmiyorum burçları ama yay var etrafımda özgürlüklerine düşkünler hep. Bence ikizler de öyle, sıkılmazsınız bunalmazsınız
2 senelik evliyim, 29 yaşındayım. Evlilik de bir insan ilişkisi öyle bakın. Genel olarak insanlar çoğu ilişkide sorun yaşayabiliyor. Eğer iletişimi iyi ve birbirini seven 2 insan evlenirse aileler de yerini biliyorsa evlilik neden kötü olsun ki hiç gözünüzü korkutmayın. İlişkiler de karakterler gibi biricikKaç senelik evlisiniz acaba ve kaç yaşındasınız maşallah uzun zamandır ilk defa bu kadar mutlu birini gördümde şaşırdımburadaki herkes beni evletmekten soğuttu çünkü fjdkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?