Eşi, nişanlısı ikizler burcu olan var mı

sakın sakın bak her an ota b.ka SEBEPSİZ DEĞİŞEN RUH HALİ İLE ömür geçiririm diyorsan hodri meydan

Benim kocam da ikizler burcu, beni de korkutmuşlardı aman uzak dur diye shdjjd bence adı çıkmış yoksa bir sorunları yok. Enerjiktir, sorun çözer, aklına koyduğunu yapar, eğlencelidir, tutkuludur amaa evet modu biraz çabuk değişir. Mod değişme konusunda ben ondan da fenayım o yüzden uça kaça gidiyoruz alıştık

Benim eşim ikizler konuşkan ve şeytan tüyü var dedikleri tiplerdendir her ortamda kendini sevdirir ama değişken ruh hali,çabuk sıkılması da illallah ettirir yine de bile bile evlendim hepimizin eksi artı yönleri var

Doğum tarihinin kimlikte doğru yazıldığına emin miyiz biz mesela mağazaya br ayakkabı almaya gidiyoruz 45 kere fikir değişiyor hiçbirşey alamadan eve gelip kriz geçiriyoruz
Doğum tarihi tam doğru, çok kararlıdır, tutarlıdır, espri yapmayı çok sever. Kardesi de ikizler,.hiç bir huyları benzemiyor. İki ayrı kutup gibi

Erkek arkadaşım da tam olarak böyle. Yine olsa evlenir miydiniz bu arada burcunuz ne ben yayım

Erkek arkadaşım da tam olarak böyle. Yine olsa evlenir miydiniz bu arada burcunuz ne ben yayım
Ay ben çok aşığım yüz kere olsa yüz kere daha evlenirdim sjdjd ben oğlak burcuyum. Çok da bilmiyorum burçları ama yay var etrafımda özgürlüklerine düşkünler hep. Bence ikizler de öyle, sıkılmazsınız bunalmazsınız

Kaç senelik evlisiniz acaba ve kaç yaşındasınız maşallah uzun zamandır ilk defa bu kadar mutlu birini gördümde şaşırdım buradaki herkes beni evletmekten soğuttu çünkü fjdkf

Kaç senelik evlisiniz acaba ve kaç yaşındasınız maşallah uzun zamandır ilk defa bu kadar mutlu birini gördümde şaşırdım buradaki herkes beni evletmekten soğuttu çünkü fjdkf
2 senelik evliyim, 29 yaşındayım. Evlilik de bir insan ilişkisi öyle bakın. Genel olarak insanlar çoğu ilişkide sorun yaşayabiliyor. Eğer iletişimi iyi ve birbirini seven 2 insan evlenirse aileler de yerini biliyorsa evlilik neden kötü olsun ki hiç gözünüzü korkutmayın. İlişkiler de karakterler gibi biricik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…