- 15 Aralık 2022
- 48
- 6
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır en başında takıyoruz ilk temas olmadanZamanında takmıyorsanız prezervatifi gebelik mümkün elbette.
Bosalirken vajinadan çıkıyorsa düşük ihtimal.Hayır en başında takıyoruz ilk temas olmadan
Condom delinmis demek gecmis olsnMerhaba arkadaşlar 2022 de buraya yazmıştım adetim 5 gün geçti ve kan testim 49.5 çıkmıştı diye şuan kızım 1 buçuk yaşında... Yine sormak istiyorum adetim düzenli ve eşim korunuyor ama yine 4 gün gecikme oldu sizce neden korunurken hamile kalaniniz varmı
Condom delinmis demek gecmis olsn
Gerçekten şaka gibi bekliyorum bakalım erken test yapmak istemiyorumBosalirken vajinadan çıkıyorsa düşük ihtimal.
Nasıl korunuyor eşiniz? Prezervatif mi ?Merhaba arkadaşlar 2022 de buraya yazmıştım adetim 5 gün geçti ve kan testim 49.5 çıkmıştı diye şuan kızım 1 buçuk yaşında... Yine sormak istiyorum adetim düzenli ve eşim korunuyor ama yine 4 gün gecikme oldu sizce neden korunurken hamile kalaniniz varmı
Evet prezervatifle korunuyoruzNasıl korunuyor eşiniz? Prezervatif mi ?
Yırtık patlak vs yoksa sanmıyorum ya. Bazı kondomlar uzun süren birliktelikte sürtünmeden dolayı geçirgen oluyormuş ama inşallah gebe degilsinizdir hem.siz hem bebeğiniz tam toparlanirsiniz.Evet prezervatifle korunuyoruz
Hayır çıkmıyorBosalirken vajinadan çıkıyorsa düşük ihtimal.
Çok teşekkür ederim evet hiç beklenmedik anda olmasını istemiyorum eşim kontrol ediyor ama bilmiyorum sizce adet gecikmem kaç gün sürerse kan testi vereyimYırtık patlak vs yoksa sanmıyorum ya. Bazı kondomlar uzun süren birliktelikte sürtünmeden dolayı geçirgen oluyormuş ama inşallah gebe degilsinizdir hem.siz hem bebeğiniz tam toparlanirsiniz.
Ozaman gebelik olabilir.Hayır çıkmıyor
Delik, yırtık vs. varsa ve fark edilmesiyle tabi olabilir.Evet prezervatifle korunuyoruz
Kac gün daha bekliyimDelik, yırtık vs. varsa ve fark edilmesiyle tabi olabilir.
Gebelik varsa testte çıkar 4 gün gecikmeniz varmış sanırım.Kac gün daha bekliyim
Testte 4 günlük gecikme ile hemen çıkar. Emziriyorsanız da gecikme olmuş olabilir. Ayy ben de çok korkuyorum planlı ikinci bebeğime hamileyim ama sonrasında eşimle selamı sabahı keseceğim bu ne böyle hiçbir yöntem yüzde yüz değil