Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin. Allah razı olsunAllahım yardımcınız olsun inşallah.
Evet benim işyerinden bir tanıdığım var daha yeni çocuk sahibi oldular. Eşi 2 yol boyunca kanser tedavisi olup kemoterapi almıştı. Tedaviden 5 yıl sonra bir kızları oldu şükürler olsun Umudunuzu sakın kaybetmeyinÇevrenizde veya sizlerde eşi kemoterapi'den dolayı azosperm olup,sonra ki yıllarda çocukları olanlar var mı? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, çok kötüyüm Lütfen yardımcı olun.
Ne güzel ya Allah bağışlasın,onların adına çok sevindim. İnşallah darısı bana ve tüm isteyenlere olsun.Evet benim işyerinden bir tanıdığım var daha yeni çocuk sahibi oldular. Eşi 2 yol boyunca kanser tedavisi olup kemoterapi almıştı. Tedaviden 5 yıl sonra bir kızları oldu şükürler olsun Umudunuzu sakın kaybetmeyin
Allah bağışlasın inşallah. Biz eşimle tanışmadan evvel kemoterapi tedavisi görmüş yani benden önce maalesef o dönemde doktorlar sperm dondurma işlemi ile ilgili hiç bilgi vermemişler.Eşinize kemoterapiden sonra sperm dondurma işlemi yaptırın.
Bunu da yazmak size kısmetmiş yeni öğrendim bende, akrabamla eşi üniversite okurken çocuk kanser oluyor.
Sperm dondurmuşlar sanırım, yeni doğmuş ikizleri var.
Tabi ki istiyorum istemez miyim,ben çocuklar için ölüyorum çok seviyorum. Çok teşekkür ederim sağolun.Bilmiyorum ama istiyorsanız inşallah olur.
Sperm testi sonuçlarında azospermi mi çıkıyor eşiniz.Allah bağışlasın inşallah. Biz eşimle tanışmadan evvel kemoterapi tedavisi görmüş yani benden önce maalesef o dönemde doktorlar sperm dondurma işlemi ile ilgili hiç bilgi vermemişler.
Ewet 1,5 yıldır çocuk için tedavi görüyor, arada sırada bir iki tane hareketsiz sperm çıkıyor o kadar.Sperm testi sonuçlarında azospermi mi çıkıyor eşiniz.
Hareket önemli değil ki tüp bebek tedavisinde alıp yumurtanın içine koyuyorlar.Ewet 1,5 yıldır çocuk için tedavi görüyor, arada sırada bir iki tane hareketsiz sperm çıkıyor o kadar.
Biz tüp bebek te denedik olmadı, hareketsiz sperm oldukları için yumurtalar döllenemediler maalesef. Hatta hareketsizler için piezzo bile kullanıldı.Şimdi hiç sperm de kalmadı artık.Hareket önemli değil ki tüp bebek tedavisinde alıp yumurtanın içine koyuyorlar.
Bence olacak inşallah çocuğunuz içime hiç olumsuz bı his gelmedi.
Çevrenizde veya sizlerde eşi kemoterapi'den dolayı azosperm olup,sonra ki yıllarda çocukları olanlar var mı? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, çok kötüyüm Lütfen yardımcı olun.
Ya bunlar nasıl doktorlar ya, şunu demekten aciz mi spermlerin zarar görecek git hemen spermlerini dondur.Biz tüp bebek te denedik olmadı, hareketsiz sperm oldukları için yumurtalar döllenemediler maalesef. Hatta hareketsizler için piezzo bile kullanıldı.Şimdi hiç sperm de kalmadı artık.
Maalesef dememişler işte 12 yıl önce yaşanmış bu hastalık. İnşallah olur,Allah razı olsun.Ya bunlar nasıl doktorlar ya, şunu demekten aciz mi spermlerin zarar görecek git hemen spermlerini dondur.
Siz kesinlikle tedaviden vazgeçmeyin inşallah Rabbimin izniyle olacak
Ya bana da senin çocuğun olmaz diyorlardı, on aylık bı bebeğim var ikinciye gebeyim.Maalesef dememişler işte 12 yıl önce yaşanmış bu hastalık. İnşallah olur,Allah razı olsun.