Eşi kemoterapi'den dolayı azosperm olup ilerleyen zamanlarda çocuğu olanlar var mı?

Hayat57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2018
1.341
1.299
36
Çevrenizde veya sizlerde eşi kemoterapi'den dolayı azosperm olup,sonra ki yıllarda çocukları olanlar var mı? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, çok kötüyüm :KK43: Lütfen yardımcı olun.

Çevrenizde veya sizlerde eşi kemoterapi'den dolayı azosperm olup,sonra ki yıllarda çocukları olanlar var mı? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum, çok kötüyüm :KK43: Lütfen yardımcı olun.
Evet benim işyerinden bir tanıdığım var daha yeni çocuk sahibi oldular. Eşi 2 yol boyunca kanser tedavisi olup kemoterapi almıştı. Tedaviden 5 yıl sonra bir kızları oldu şükürler olsun 🙏🏻Umudunuzu sakın kaybetmeyin

Evet benim işyerinden bir tanıdığım var daha yeni çocuk sahibi oldular. Eşi 2 yol boyunca kanser tedavisi olup kemoterapi almıştı. Tedaviden 5 yıl sonra bir kızları oldu şükürler olsun 🙏🏻Umudunuzu sakın kaybetmeyin
Ne güzel ya 🙂 Allah bağışlasın,onların adına çok sevindim. İnşallah darısı bana ve tüm isteyenlere olsun.

Eşinize kemoterapiden önce sperm dondurma işlemi yaptırın.

Bunu da yazmak size kısmetmiş yeni öğrendim bende, akrabamla eşi üniversite okurken çocuk kanser oluyor.

Sperm dondurmuşlar sanırım, yeni doğmuş ikizleri var.

Son düzenleme:
Eşinize kemoterapiden sonra sperm dondurma işlemi yaptırın.

Bunu da yazmak size kısmetmiş yeni öğrendim bende, akrabamla eşi üniversite okurken çocuk kanser oluyor.

Sperm dondurmuşlar sanırım, yeni doğmuş ikizleri var.
Allah bağışlasın inşallah. Biz eşimle tanışmadan evvel kemoterapi tedavisi görmüş yani benden önce maalesef o dönemde doktorlar sperm dondurma işlemi ile ilgili hiç bilgi vermemişler.

Bir arkadaşım evlendi, çocuk kt almış ve çocuğumuz olmayabilir demiş ama oldu. Doğal yoldan.

Hareket önemli değil ki tüp bebek tedavisinde alıp yumurtanın içine koyuyorlar.
Bence olacak inşallah çocuğunuz içime hiç olumsuz bı his gelmedi.
Biz tüp bebek te denedik olmadı, hareketsiz sperm oldukları için yumurtalar döllenemediler maalesef. Hatta hareketsizler için piezzo bile kullanıldı.Şimdi hiç sperm de kalmadı artık.

Rabbim ol derse herşey olur.
Azosperm olup hamile kalan bir çok tanıdığım var (tüp bebek ile..)
Ama normal yollarla deneyin ilk ve bunun için bir sürü kürler ilaçlar var pekmez çakşır havuç leblebi kabak çekirdeği saymakla bitmez sürekli bunlarla destekleyin ve en büyük düşman sigaradır bilinçli bir şekil de ilerleyin doğal yolla olması için uğraşabilirsiniz ama OLMAZ DEĞİL..
Fakat baktınız olmuyor tüp bebek..
Dualarım bizim gibi uğraşanlarla..

ben öyle bir babanın çocuğuyum 😔

Biz tüp bebek te denedik olmadı, hareketsiz sperm oldukları için yumurtalar döllenemediler maalesef. Hatta hareketsizler için piezzo bile kullanıldı.Şimdi hiç sperm de kalmadı artık.
Ya bunlar nasıl doktorlar ya, şunu demekten aciz mi spermlerin zarar görecek git hemen spermlerini dondur.
Siz kesinlikle tedaviden vazgeçmeyin inşallah Rabbimin izniyle olacak

Ya bunlar nasıl doktorlar ya, şunu demekten aciz mi spermlerin zarar görecek git hemen spermlerini dondur.
Siz kesinlikle tedaviden vazgeçmeyin inşallah Rabbimin izniyle olacak
Maalesef dememişler işte 12 yıl önce yaşanmış bu hastalık. İnşallah olur,Allah razı olsun.

Maalesef dememişler işte 12 yıl önce yaşanmış bu hastalık. İnşallah olur,Allah razı olsun.
Ya bana da senin çocuğun olmaz diyorlardı, on aylık bı bebeğim var ikinciye gebeyim.
Sakın umudunuzu kaybetmeyin.
Kurumuş yerleri yeşerten Rabbim sizi mi sevindirmeyecek.
Dualarınızı eksik etmeyin olacak Allahın izniyle...

X