• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşi ileri hızı düşük olupta hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben eşime keçi boynuzu kaynatıp suyunu içiriyorum bide incir kürü yaptım yeni. Hacamat oldu, sülük vurdu İnşallah işe yarar
Evet keçiboynuzu na bzde başlamayı düşünyrz hacamat sülük de faydalı gerçekten ama elimizden geleni yapıp Allaha bırakmak lazm canm çokda peşine düşmemek mi gerekiyor acaba bu konularda hiç bilmyrm. Tabiki ni sıkıntı varsa onun için takviye alcaz ama olmadıkça ne yapcaz olana kadar doktor doktor gezcekmiyz. Bu konu bazen çok kafamı kurcalıyor. Tamamen Allaha bıraksak mesela ne sıkıntı olursa olsun bi şeklde nasip oluyor gibi geliyor bana. Çevremde olanlar ve olmayanlar baktgm zman mesela aşılama yaptırıor çocukta sıkıntı oluor yada 8.ayda çocuk ölüo karnında mesela bu iş mutlaka doğal yoldan olması gerekio gibi sanki bi yandan bakıyrm bütün sıkıntılara ragmen kendiliğinden gebelik oluşuyor. bn hiçbişey anlamadım. Çözümlern peşinden gidilmeli mi gidilmemeli mi.

Evet keçiboynuzu na bzde başlamayı düşünyrz hacamat sülük de faydalı gerçekten ama elimizden geleni yapıp Allaha bırakmak lazm canm çokda peşine düşmemek mi gerekiyor acaba bu konularda hiç bilmyrm. Tabiki ni sıkıntı varsa onun için takviye alcaz ama olmadıkça ne yapcaz olana kadar doktor doktor gezcekmiyz. Bu konu bazen çok kafamı kurcalıyor. Tamamen Allaha bıraksak mesela ne sıkıntı olursa olsun bi şeklde nasip oluyor gibi geliyor bana. Çevremde olanlar ve olmayanlar baktgm zman mesela aşılama yaptırıor çocukta sıkıntı oluor yada 8.ayda çocuk ölüo karnında mesela bu iş mutlaka doğal yoldan olması gerekio gibi sanki bi yandan bakıyrm bütün sıkıntılara ragmen kendiliğinden gebelik oluşuyor. bn hiçbişey anlamadım. Çözümlern peşinden gidilmeli mi gidilmemeli mi.
Bu soylediginizi dini yönden bende cok dusundum ve bir karara varamadim, kac cocugumuzun olacagi belkide olmayacagi kaderimizde belli aslinda korunsakta yada tup bebek yaptirsakta vakti-zamani-sayisi belli fakat sanirim bir derdin varsa onun caresini araman gerekiyor yani evet olacaksa olacak diyip oturmak yerine ugrasmak tup bebek veya baska tedavi yontemleri denemek gerekiyor. En son derdin varsa dermanini ara gibi bi dusuncede karar kilmis gibiyim ama sebebin tedavi degil zamaninin gelmis oldugunu bilecegim cocugum oldugunda.

Yani biz tüp bebek veya aşılama düşünmüyoruz zaten, bilmiyorum şu an sadece takviye alıyoruz. İşe yarar diye düşünüyorum. 🤗
Rabbim elbet nasip edecektir.
Tüp bebek ve aşı yapanlara bir şey demiyorum, zor durumda kalırsam bizde yapamayacağımız nne malum. Sadece bana zor geliyor.
Rabbim doğal yoldan sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin bizlere de.
Evet haklısınız. Allaha bırakmak lazım. Ama Rabbimin şifa olarak yarattığı şeylerden de faydalanmak gerekiyor. Biz doktor doktor gezmiyoruz zaten, şifa olacak şeyler tüketiyoruz vakti gelince test yapılacak tekrar işe yararsa zaten devam ederiz biiznillah. ❤️

Bu soylediginizi dini yönden bende cok dusundum ve bir karara varamadim, kac cocugumuzun olacagi belkide olmayacagi kaderimizde belli aslinda korunsakta yada tup bebek yaptirsakta vakti-zamani-sayisi belli fakat sanirim bir derdin varsa onun caresini araman gerekiyor yani evet olacaksa olacak diyip oturmak yerine ugrasmak tup bebek veya baska tedavi yontemleri denemek gerekiyor. En son derdin varsa dermanini ara gibi bi dusuncede karar kilmis gibiyim ama sebebin tedavi degil zamaninin gelmis oldugunu bilecegim cocugum oldugunda.
Kaderinde varsa olacak elbet. Ama çaba çok önemli burda bence. Olmuyor diye boşvermemek lazım

Hareketlilik azsa gün aşırı mı ilişki olması gerekio eminmisin canm inovita kullanmadım hiç alcam daha almadm netten aldgm laboguik markaydı. Macun olarak da naturallen special kullanıyorum çok begenyrm içeriğini. Çinko takviyesi iyimş hareketlilik vs için. Eşimde bal polen arı sütü karışımı kullanıyor. Aynı markanın macunu.

canım gün aşırı ilişki doktorların önerisi sen de araştır ay ay dene bak istersen ben yumurtlamayı takip edip 3-4 gün üst üste denedim sabah saatlerinde de daha hızlı oluyor ben sabah denedim bu ay ....laboquıc ben de bu ay onu kullandım...macunu instagramda gördüm ama clife almıştım ben onu kullandım bitinceye kadar kullanırım 3 aylık aldım..eşime çakşır içiriyorum sayı ve hız için ve promotil men vitamin araştır canım havuç suyu da iyidir ben yediriyorum suyunu sıkamadığımdan

Kaderinde varsa olacak elbet. Ama çaba çok önemli burda bence. Olmuyor diye boşvermemek lazım
Tabiki boşvermemek deil sonuçta çabasını ilişki yaşayarak veriosun takviye alıosun dua ediosun. Ümitsizlik deil ki bnm demek istedgm işte sadece aşılama ve tüp bebek müdahale gerektiren şeyler ya direk bazen düşnyrm işte ister istemez hayırlısı olsun

canım gün aşırı ilişki doktorların önerisi sen de araştır ay ay dene bak istersen ben yumurtlamayı takip edip 3-4 gün üst üste denedim sabah saatlerinde de daha hızlı oluyor ben sabah denedim bu ay ....laboquıc ben de bu ay onu kullandım...macunu instagramda gördüm ama clife almıştım ben onu kullandım bitinceye kadar kullanırım 3 aylık aldım..eşime çakşır içiriyorum sayı ve hız için ve promotil men vitamin araştır canım havuç suyu da iyidir ben yediriyorum suyunu sıkamadığımdan
Takviyeler yapmıcam canm ovulasyon testi almadm alınca denicem inşllh.

Evet tabikide çaba gerekli belkide bu çaba tüp bebek tedavisine katlanmak ve para harcamaktir belkide bi baskasi icin sabir gosterip beklemektir herkesin derdinin dermani baska.. bazende bosverebilmek bi çaba göstergesidir, tam boşverdigimiz anda hamile kaldim diye bir cok hikaye okuduk bakalim bizim hikayemiz nasil olacak

Yani biz tüp bebek veya aşılama düşünmüyoruz zaten, bilmiyorum şu an sadece takviye alıyoruz. İşe yarar diye düşünüyorum. 🤗
Rabbim elbet nasip edecektir.
Tüp bebek ve aşı yapanlara bir şey demiyorum, zor durumda kalırsam bizde yapamayacağımız nne malum. Sadece bana zor geliyor.
Rabbim doğal yoldan sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin bizlere de.
Evet haklısınız. Allaha bırakmak lazım. Ama Rabbimin şifa olarak yarattığı şeylerden de faydalanmak gerekiyor. Biz doktor doktor gezmiyoruz zaten, şifa olacak şeyler tüketiyoruz vakti gelince test yapılacak tekrar işe yararsa zaten devam ederiz biiznillah. ❤️
Evet canm öyle düşnyrm inşllh aşılama yada tüp bebek gerekmez. Bnde işte Allahtan isteyip ümitsizliğe kapılmadan devam etmek gerekior die bilyrm. Ama doktorlara başvurup olmayan çok var etrafımda nasip biraz bide mesela gidip test yaptırıyoruz ya olmadı die bazı kişilerin mesela hemen oluor belki o olanlar bile test yaptrsa eksik bişeyleri çıkacak onlarında ama gerek kalmadığı için gitmelerine bilmyrlar eksik varmı eksiklere ragmen rabbm nasip ediyor onu dmek istyrm. Zaten eskiden de çocuğu olmayanlar için bazı karışmlar yapılıp içirtilirmş. Çok kafayı takmamak lazım bu işleri demek istyrm çok dert edip çözüm için çokta koşturup durmamak mı gerekior die düşnyrm kim çare aramayı bıraktıysa onun çocuğu bi bakmışsın kendiliğinden oluyor çünkü

Tebrik ederim hamileymissiniz :KK36: :emir_bebek:
Yaşadıklarınızı neler yaptıklarınızı bir mesajda anlatabilir misiniz
Allah razı olsun hiç birşey yapmadım desem yeridir tatile çıkmıştık kafamda hiç yoktu hamilelik sanırım kafa rahat olunca oluyormuş dedikleri doğru önce kendimizi rahatlatmamız gerekiyor düşünmemek en iyisi 👍

Allah razı olsun hiç birşey yapmadım desem yeridir tatile çıkmıştık kafamda hiç yoktu hamilelik sanırım kafa rahat olunca oluyormuş dedikleri doğru önce kendimizi rahatlatmamız gerekiyor düşünmemek en iyisi 👍
Amin teşekkür ederim çok haklısınz

aman Tanrım neler görüyorum :) çok sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına almanı diliyorum.. :)

Hemen hemen aynı şeyleri söylemişler bu doktorlardan çektiğimiz kadar kimseden çekmedik sanırım her kafadan farklı bir ses cıkıyor ben perşembe günü kadın doğum doktoruna gidicem direk söyleyeceğim aşılama mı yaparsın klomenmi başlarsın artık ne olacak sa olsun, ☺
Tebrikler hamilesiniz 😊 en son klomen mi kullandınız yoksa aşılama mı yaptınız? Ne olacaksa olsun demişsiniz bebek olmuş 🧿🌹

Back
X