• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eşi ileri hızı düşük olupta hamile kalan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen hemen aynı şeyleri söylemişler bu doktorlardan çektiğimiz kadar kimseden çekmedik sanırım her kafadan farklı bir ses cıkıyor ben perşembe günü kadın doğum doktoruna gidicem direk söyleyeceğim aşılama mı yaparsın klomenmi başlarsın artık ne olacak sa olsun, ☺

Aynen öyle buralarda daha çok şey öğrendim ...Ben de Zeynep kamile gideceğim ...

Çoban çökerten erkekler için birebirmiş
Saraçoğlu nun tavsiyesi
Hem sayıyı hem kaliteyi arttırıyormuş afrodizyak etkisi de var kadınların yumurtlama problemlerine de iyi geliyormuş
Çok olumlu yorumlar okudum bende kullanıcam inşallah eşime başladık bile:)

günaydın canım nasılsın...Ben dün araştırmaya gidip kan verdim pıhtılaşma kromozom amh hepsine baktırmak için ürolog buldum instada dedi ki eşinin değerleri iyi sperm dna hasarı olabilir ona da o testi yaptırıcam
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın inşallah bende gittim doktora adetin 3.günü tedavi yapılacak inşallah ben sorarım arkadaşıma sana özelden de atarım canım

Kızlar 1 senedir istiyoruz artık er ay umutlanıyoruz ama olmuyor ileri hızı yükseltmek icin neler denediniz ??
Bende bir sorun olmadığını söyledi hep drlar bir doktor yumurta tembelliğin var demişti ...Benimde eşim ilk devlet hastanesine gitti sonuç kötüydü tüp dedi dr sonra istanbula taşındık dedim bi başkasına da görün gitti dr özel lab da yaptırdı testi fena değil dedi olur dedi proxeed verdi benim eşim de doğru düzgün kullanmadı..tekrar gittiğinde test kötü çıktı vitamine rağmen değer düşünce varikosel değerlerinde oynama yapıyor deyip ameliyat yapalım dedi 1 yıl önce yaptı ameliyattan sonraki 6. ayda değerler gayet iyiydi geçen ay gene gidecekti koronadan gidemedi...bu arada sigarayı da bıraktı 6 ay oldu...ama ben her şey iyiyken olmamasını araştırıp dna hasarı olabileceğini düşünüyorum...o testi de yaptıracağım...
Selam bizde de hiz sorunu var. 3 ay vitamin kullandik olmadi. Sonra baska vitamine gectik. Sperm hizinda da bi degisiklik olmamis malesef.

Back
X