Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşimin de düşüktü %1’di 4’e çıkınca hamile kaldım. Ama benim de hormonal sorunlarım vardı sperm yavaşlığı engel miydi o yüzden emin değilim. Ama tavsiye isterseniz çakşır kökü suyu aldım aktardan 1 ayda sayıyı da hızı da arttırdıKızlar 1 senedir istiyoruz artık er ay umutlanıyoruz ama olmuyor ileri hızı yükseltmek icin neler denediniz ??
Benim eşimin de düşüktü %1’di 4’e çıkınca hamile kaldım. Ama benim de hormonal sorunlarım vardı sperm yavaşlığı engel miydi o yüzden emin değilim. Ama tavsiye isterseniz çakşır kökü suyu aldım aktardan 1 ayda sayıyı da hızı da arttırdı
Elinizde varsa bakabilirim anlıyorum az çokAslında biz ilk doktora gittiğimizde doktor takviye vitamin verdi eşime eşim bir süre içti sonra bıraktı içmeyi ben internet üzerinden başks bir doktora attım sonuçları gayet iyi sonuçlar dedi bilmiyorum ne yapacağımı
Aslında biz ilk doktora gittiğimizde doktor takviye vitamin verdi eşime eşim bir süre içti sonra bıraktı içmeyi ben internet üzerinden başks bir doktora attım sonuçları gayet iyi sonuçlar dedi bilmiyorum ne yapacağımı
Elinizde varsa bakabilirim anlıyorum az çok
Ezbere mi konuşuyorlar napıyorlar. Benim hamile kaldığım değerin 6 katı hız. Nasıl kötü olurCanım benim hiç bir sorunum yok benim kadın doğum doktoru eşimin sonucu beğenmedi tedavi olsun ondan sonra sana tedavi başlarım dedi kafamı karıştırdı
Ben çanakkale de oturuyorumda burda doktorlar ilgisiz alakasız insanın olan ümidini alıyorlar maalesefEzbere mi konuşuyorlar napıyorlar. Benim hamile kaldığım değerin 6 katı hız. Nasıl kötü olur
Özeldeki doktorlar bi nebze daha iyidir şansınızı deneyebilirsiniz en azındanBen çanakkale de oturuyorumda burda doktorlar ilgisiz alakasız insanın olan ümidini alıyorlar maalesef
Doğru başka kadın doğuma gidicem simdiÖzeldeki doktorlar bi nebze daha iyidir şansınızı deneyebilirsiniz en azından
%30 diyolar ama tam bilmiyorum bende canım
Sizde de bir sorun yok dimimerhaba eşinizin değerleri benim eşimin son yaptırdığı teste benziyor ve ben de hamile kalamıyorum. benim dr anlamlı bir sorun görünmüyor dedi sebepsiz infertilite dedi ve tüpe yönlendirdi ben de inatla burada araştırdım ve dna hasarının gebeliğe engel olduğunu öğrendim dna hasar testi yaptıracak spermiyogram yaptırırken biraz masraflı sanırım ama tüp bebekten önce yapılması gerekiyormuş hasar yüzde 20 nin altında çıkmazsa tüpte bile düşük olabiliyormuş. Aklınızda olsun. Bu arada kendi kontrollerinizi de devam edin başka drlara da gidin.
Peki doktor ne dedi size?benim eşimin ileri hızı %0
yavaş ileri harekette hareketten sayılıyormuş %20
ve ileri hız hiç bir şekilde düzelmiyor bizde
Birde varikosel var dendi 3 aylık bir vitamin verildi eşim biraz kullanıp bıraktı değerleri düzeşmezse ameliyat olur dedi doktor Ma başka doktora gösterdiğinde sorun olmadığını söyledi kafam karman çorman oldumerhaba eşinizin değerleri benim eşimin son yaptırdığı teste benziyor ve ben de hamile kalamıyorum. benim dr anlamlı bir sorun görünmüyor dedi sebepsiz infertilite dedi ve tüpe yönlendirdi ben de inatla burada araştırdım ve dna hasarının gebeliğe engel olduğunu öğrendim dna hasar testi yaptıracak spermiyogram yaptırırken biraz masraflı sanırım ama tüp bebekten önce yapılması gerekiyormuş hasar yüzde 20 nin altında çıkmazsa tüpte bile düşük olabiliyormuş. Aklınızda olsun. Bu arada kendi kontrollerinizi de devam edin başka drlara da gidin.
Birde varikosel var dendi 3 aylık bir vitamin verildi eşim biraz kullanıp bıraktı değerleri düzeşmezse ameliyat olur dedi doktor Ma başka doktora gösterdiğinde sorun olmadığını söyledi kafam karman çorman oldu
Hemen hemen aynı şeyleri söylemişler bu doktorlardan çektiğimiz kadar kimseden çekmedik sanırım her kafadan farklı bir ses cıkıyor ben perşembe günü kadın doğum doktoruna gidicem direk söyleyeceğim aşılama mı yaparsın klomenmi başlarsın artık ne olacak sa olsun,Bende bir sorun olmadığını söyledi hep drlar bir doktor yumurta tembelliğin var demişti ...Benimde eşim ilk devlet hastanesine gitti sonuç kötüydü tüp dedi dr sonra istanbula taşındık dedim bi başkasına da görün gitti dr özel lab da yaptırdı testi fena değil dedi olur dedi proxeed verdi benim eşim de doğru düzgün kullanmadı..tekrar gittiğinde test kötü çıktı vitamine rağmen değer düşünce varikosel değerlerinde oynama yapıyor deyip ameliyat yapalım dedi 1 yıl önce yaptı ameliyattan sonraki 6. ayda değerler gayet iyiydi geçen ay gene gidecekti koronadan gidemedi...bu arada sigarayı da bıraktı 6 ay oldu...ama ben her şey iyiyken olmamasını araştırıp dna hasarı olabileceğini düşünüyorum...o testi de yaptıracağım...