• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi evlendikten sonra askere gidenler ve eşi ailesine düşkün olanlar destek

Keşke bunları yazmak için enerji harcayacağınıza eşinizle konuşsanız. Eli ile konuşamayıp burada hataları ile yüzleşmek yerine Aslan kesilmek yıpratır sizi.
Askere gitti kendisi giderken kırıldım diye yazdım ya belirttim bunları eşim ararsa konuşurum sağolun naçizane tavsiyeniz için aslan kesilmek huyum değil cevap veririm ama

Gerçekten zor bir durum anlattıklarınız öyle gerçek ki. Bunun dışında bu adama fazla yüz vermiş ipleri ona birakmissiniz. Aslında bütün nazı size. Sizden yüz bulmadan bu derecede abartamaz diye düşünüyorum. Nerden mi biliyorum yakından tabiki.

Bende bunun annesine düşkün olanı var. Bu kadar değil ama başka bı versiyonu.
Oluyor bazen birileri demekki askerdeyken biraz anlamasını sagliycam ailesi zaten çok fazla arayıp sormaz sadece benden destek bekleyecek ztaen sadece benimle iletişim kuruyor

Eşim sadece babamla arası bozuktu ama şuan annemle de babamla da gayet iyiler arar sohpet eder sever eşimin ailesi kendini çok üst görüyor ve asla eşimi benim ailemle bile konuşmasını istemiyor paylasamiyir
Boyleleriyle cok zor. İnsallah esin aklını basina alir, Allah yardimcin olsun.

Askere gitti kendisi giderken kırıldım diye yazdım ya belirttim bunları eşim ararsa konuşurum sağolun naçizane tavsiyeniz için aslan kesilmek huyum değil cevap veririm ama
Cevap vermek değil sizinki, kadın kadının düşmanıdır demeye getirdiniz. Eşinize söyleseydiniz dediğim sen böyle yaptın da ben kırıldım olayı değil. Çok daha önemli sorunlarınız var ve evet siz normalleştiriyorsunuz. Eşinizle ilişkinizin ayrı çocuk geliştirmemizin ayrı olması da mümkün değil, o çocuklar o evde yaşıyor. İnsan ilişkilerini, iletişimi anne babasından öğrenecek. Daha önce yazdığım yorum umurunuzda olmadı da ikinci yoruma neden alındınız? Şapkanızı önünüze koyun, eğrisini doğrusunu güzelce düşünün. Gerçekten hayatınızla ilgili bişeyler yapmaya niyetiniz var ise yorumları değerlendirin, tek amacınız cevap vermek olmasın.

Ya bu adamlar ne kadsr çok böyle nedir bu rahatsızlığın sebebi aklım almıyor 🤦🏼‍♀️. Niye kadınlarda olmuyor bu ?

Merhaba benim eşim askere gitti ve 3 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var eşim ailesine özellikle de babasına çok düşkün ailesi birşey derse kafasına çok takar dediklerini yapar ihtiyaçları olduğunda hemen kosar bizden önce ailesine koşar hatta onların derdini çözer 13 yaşında işe başlamış ailesine bakmaya da başlamış ve bu zamana kadar böyle olmuş hastalandı ailem yanıma gelmiyor diye oturdu bangır bangır ağladı dün askere gitti mesafe çok uzaktı ve araba bozuktu goturemedik eşimi onu çok kafasına takti giderken çocukların ve benim resmimi almıştı bizim için uzuluyor sanıyordum megersem ailesi için üzülmüş babası abisini askere bırakmıştı bunu bırakmadı diye ve babası sen bana herşeyi buruk yaşattın demiş buna çok takmış ağlamış bizz bı anda anı evlendik benim ailem küstü eşimle tartıştı aileler de çok kaynasamadi bunu kastediyor babası ve oğlumuza onların aileden birinin ismini koymadık birde bunu kastediyor
Eşimin bu durumu canımı çok yaktı normalde böyle yaptığında zaten kendimi degersiz hissediyordum şimdi eşim gitti ve üzüldüğü şey ailesiymis askere gitmeden son üç gününü de ailesiyle geçirdi eve akşam geldi kendimi bir hiç gibi hissettim ve yapayalnız eşim ararsa mesaj atarsa ne derim bilemiyorum çok özlüyorum ama kırıldım içimden hiç açmak gelmiyor fakat askerde kendisi zaten buruk gitti anlıyorum onu ailesi evlat seçmiş gibi yaptı ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım sizler de yorum yapın lütfen
Askerde acemi birlogidir zor yer degi
Oluyor bazen birileri demekki askerdeyken biraz anlamasını sagliycam ailesi zaten çok fazla arayıp sormaz sadece benden destek bekleyecek ztaen sadece benimle iletişim kuruyor
Sizin esi izdi demi uyuşturucu kullanan. Ne durumda şuan birakti mi . Uyuşturucu da aile bagımliligi ile mi alakali acaba. Babasinı cok seviyor madem babasi uyarsin dinler belki

Askere gitmeden önce babası için ağlayan adam, ki ortada 2 evlat var. Askerliğini de babasıyla geçirsin. Ararsam ne olayım..

Askerde acemi birlogidir zor yer degi
Sizin esi izdi demi uyuşturucu kullanan. Ne durumda şuan birakti mi . Uyuşturucu da aile bagımliligi ile mi alakali acaba. Babasinı cok seviyor madem babasi uyarsin dinler belki
Ailesinin eşimi bu duruma getirdiği aşikar aslında erken yaşta çalışmaya başlamış mecbur kalmış calismasa dövülmüş eşim uyuşturucu icmezken bile içiyor diye laf yapıyorlardı kendi cocuklarini kotulerler hep babası çok uyardı dinlemedi ama şuan askerde çarşı izni filan yok kullanamıyor tabiki ne halde bilmiyorum ama idare ediyorum diyor

Merhaba benim eşim askere gitti ve 3 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var eşim ailesine özellikle de babasına çok düşkün ailesi birşey derse kafasına çok takar dediklerini yapar ihtiyaçları olduğunda hemen kosar bizden önce ailesine koşar hatta onların derdini çözer 13 yaşında işe başlamış ailesine bakmaya da başlamış ve bu zamana kadar böyle olmuş hastalandı ailem yanıma gelmiyor diye oturdu bangır bangır ağladı dün askere gitti mesafe çok uzaktı ve araba bozuktu goturemedik eşimi onu çok kafasına takti giderken çocukların ve benim resmimi almıştı bizim için uzuluyor sanıyordum megersem ailesi için üzülmüş babası abisini askere bırakmıştı bunu bırakmadı diye ve babası sen bana herşeyi buruk yaşattın demiş buna çok takmış ağlamış bizz bı anda anı evlendik benim ailem küstü eşimle tartıştı aileler de çok kaynasamadi bunu kastediyor babası ve oğlumuza onların aileden birinin ismini koymadık birde bunu kastediyor
Eşimin bu durumu canımı çok yaktı normalde böyle yaptığında zaten kendimi degersiz hissediyordum şimdi eşim gitti ve üzüldüğü şey ailesiymis askere gitmeden son üç gününü de ailesiyle geçirdi eve akşam geldi kendimi bir hiç gibi hissettim ve yapayalnız eşim ararsa mesaj atarsa ne derim bilemiyorum çok özlüyorum ama kırıldım içimden hiç açmak gelmiyor fakat askerde kendisi zaten buruk gitti anlıyorum onu ailesi evlat seçmiş gibi yaptı ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım sizler de yorum yapın lütfen
Bunları hiç duymamış olmamış gibi yapacaksınız.Siz çok alınganlık yapar ve bunu ona hissettirirseniz bu düşkünlük daha da artar ve kronik hale gelir.Akıllı olacaksınız.Boşverin iki çocuğunuz var onlarla ilgilenin onlara sarılın.Aradığında nasıl olduğunu sorun ve çocuklarının ona düşkünlüğünden bahsedin.Çocuklarınızın yaptığı hoş şeyleri konuşmalarını çizdiklerini vb anlatın.Konularınız bunlar olsun.İnanın siz kazanırsınız.Burada okuyoruz bu konuda çok yanlış yapılıyor.Gençken yapılıyor işte.Erkekler aileleri ile ilgili şikayet duymak istemiyor.Tersi durumda siz de devamlı duymak istemezsiniz.Onun için şikayeti bırakın asla yapmayın.Yaş ilerledikçe çok şeyler değişecek inanın...

yaşın 25, iki çocuğun var, eş kişisi yeni askere gitmiş.

ya ne bu acele at mı koşturuyor bi sakin ya.

sen okudun mu işin var mı?

bu şimdi böyle ileride daha fazla olur.
Hakkaten bu ne dünyaya gelme amacı evlenmek ve peş peşe doğurmak resmen, ama kocasında aynı sevgi ilgi yok

Back