Keşke önceden anlasilsa ama olmuyor gibi baba düşkünü bir erkekte yeni gordun benAilesinden kopamamış, onlara bağımlı adamları tespit etmenin bir yolu olmalı. Bunlara evlilik yasaklanmalı.
Eşim inşaat dekorasyon işiyle uğraşıyor 6 ay yapacakNe iş yapıyor eşin? Uzun dönem mi yapacak?
Çocuklarına "düşkünlük" adı altında eziyet ediyolar resmen. Kocan da farkında değil, onları memnun etmek hayat gayesi olmuş.Merhaba benim eşim askere gitti ve 3 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var eşim ailesine özellikle de babasına çok düşkün ailesi birşey derse kafasına çok takar dediklerini yapar ihtiyaçları olduğunda hemen kosar bizden önce ailesine koşar hatta onların derdini çözer 13 yaşında işe başlamış ailesine bakmaya da başlamış ve bu zamana kadar böyle olmuş hastalandı ailem yanıma gelmiyor diye oturdu bangır bangır ağladı dün askere gitti mesafe çok uzaktı ve araba bozuktu goturemedik eşimi onu çok kafasına takti giderken çocukların ve benim resmimi almıştı bizim için uzuluyor sanıyordum megersem ailesi için üzülmüş babası abisini askere bırakmıştı bunu bırakmadı diye ve babası sen bana herşeyi buruk yaşattın demiş buna çok takmış ağlamış bizz bı anda anı evlendik benim ailem küstü eşimle tartıştı aileler de çok kaynasamadi bunu kastediyor babası ve oğlumuza onların aileden birinin ismini koymadık birde bunu kastediyor
Eşimin bu durumu canımı çok yaktı normalde böyle yaptığında zaten kendimi degersiz hissediyordum şimdi eşim gitti ve üzüldüğü şey ailesiymis askere gitmeden son üç gününü de ailesiyle geçirdi eve akşam geldi kendimi bir hiç gibi hissettim ve yapayalnız eşim ararsa mesaj atarsa ne derim bilemiyorum çok özlüyorum ama kırıldım içimden hiç açmak gelmiyor fakat askerde kendisi zaten buruk gitti anlıyorum onu ailesi evlat seçmiş gibi yaptı ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım sizler de yorum yapın lütfen
Onlar kavga etsin Sen karisma, kafan rahat ederYıllardır bu hali yüzünden zaten çok kavga ediyorlar çok muhabbet tez ayrılık derler çok yüz göz olduk heran yanyanaydik sonra çok kavga ettik artık umursamiyorum
HahahaHiç yüz vermeyin , belki askere gidince etrafındakilerden bir şeyler öğrenir . Ceviz oynamaya mı geldin diye bir türkü filmi vardı . O aklıma geldi. Çok komikGit ağla odana , ağlaman bitince gel deyin bir dahaki sefere. iyi ki benim kocam değil valla durup durup ağlatırdım . Baban seni sevmiyor ühhüüü , annen abini daha çok seviyor zavallı derdim
Bence yazdiklariniz fazlasıyla ağır ve ben eşim beni sevmiyor demedim asla değersiz hissettim kendimi dedim eşim bir gündür askerde kaç kere aradiysa hepsinde beni aradı annesi bile üzüldü beni aramıyor diye belki de herkes fazlasıyla alıngan eşimin ailesine babasına aslında bir duskunlugu var ama ergenlik filan çok alakasız hastaydı o zaman yeterince duygulandı ve ağladı normal zamanda kafasına takar ama ağlamaz en mükemmel sorunsuz es sizlerin olsunKaç yaşında bu adam acaba? Iki çocuğu var ve askere anca gidiyor?
Bi de niye ikidebir ağlıyor? Koca adam ikidebir ağlar mi ya nerden buluyorsunuz bu kadar çapsız tipleri inanılır gibi değil.
Aileci erkek toplumumuzda kanayan yara ama sizin eşiniz olacak ergenus bu konuda bir marka, bir idol. Resmen nirvana. Bi tık üstü yine kendisi. Bundan daha iyisi ancak yine kendisi olur yani öyle bir rakipsiz aileci.
Size değer vermediğini anlamak için de zeka kırıntısı kâfi geliyor insana. Zaten siz de farkındasınız sizi sevmediğinin.
Ne desem bilemedim. Keşke böyle bir adam size eş ve çocuklarınıza baba olmasaydı. Zaten olamamış da ikidebir ağlayan ergenusa baba denmez.
Eşim sadece babamla arası bozuktu ama şuan annemle de babamla da gayet iyiler arar sohpet eder sever eşimin ailesi kendini çok üst görüyor ve asla eşimi benim ailemle bile konuşmasını istemiyor paylasamiyirÇocuklarına "düşkünlük" adı altında eziyet ediyolar resmen. Kocan da farkında değil, onları memnun etmek hayat gayesi olmuş.
Böyle insanlar ayrı bi aile kurduklarını idrak edemiyorlar işte.
Konuştunuz mu bu mevzuyu daha önce?
Eşin senin ailene karşı nasıl?
Evet her zaman eşime kusur bulunur illaki eşim sürekli kendini beğendirme çabasında bilemiyorum artıkEsinizin terapi almasi lazim. Cok manipüle ediliyor ve cocukluk travmalar mevcut oldugu belli. Kendini ortadan yirtsa babasi yine birseyler bulacak. Bunu anlamasi lazim. Babasinin eksikligi ve ezilkligi onun degil
Yorumlara bakarsanız eğer bizim eşlerimiz dünyanın en kötüsü ben eşimi savunmuyorum haksız bu konuda ama bu kadar yorum da değişik herkesin eşi çok mükemmel gibiTıpkı benim eşim
Maalesef bu böyle gider uzunca bir süre taki bir ailesi kalmayana dek, çok zor ...Merhaba benim eşim askere gitti ve 3 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var eşim ailesine özellikle de babasına çok düşkün ailesi birşey derse kafasına çok takar dediklerini yapar ihtiyaçları olduğunda hemen kosar bizden önce ailesine koşar hatta onların derdini çözer 13 yaşında işe başlamış ailesine bakmaya da başlamış ve bu zamana kadar böyle olmuş hastalandı ailem yanıma gelmiyor diye oturdu bangır bangır ağladı dün askere gitti mesafe çok uzaktı ve araba bozuktu goturemedik eşimi onu çok kafasına takti giderken çocukların ve benim resmimi almıştı bizim için uzuluyor sanıyordum megersem ailesi için üzülmüş babası abisini askere bırakmıştı bunu bırakmadı diye ve babası sen bana herşeyi buruk yaşattın demiş buna çok takmış ağlamış bizz bı anda anı evlendik benim ailem küstü eşimle tartıştı aileler de çok kaynasamadi bunu kastediyor babası ve oğlumuza onların aileden birinin ismini koymadık birde bunu kastediyor
Eşimin bu durumu canımı çok yaktı normalde böyle yaptığında zaten kendimi degersiz hissediyordum şimdi eşim gitti ve üzüldüğü şey ailesiymis askere gitmeden son üç gününü de ailesiyle geçirdi eve akşam geldi kendimi bir hiç gibi hissettim ve yapayalnız eşim ararsa mesaj atarsa ne derim bilemiyorum çok özlüyorum ama kırıldım içimden hiç açmak gelmiyor fakat askerde kendisi zaten buruk gitti anlıyorum onu ailesi evlat seçmiş gibi yaptı ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım sizler de yorum yapın lütfen
Kusura bakmayın bu durumun mükemmellikle alakası yok şu durumu kabullenmek mümkün değil . Eşiniz sorunlu insanın önce kendi çocuğu kurduğu ailesi gelir. Önce onların çıkarları düşünülür . Hala ailesine yaranma derdinde adam sizde aynı şekilde eşinize bağımlısiniz ondan bu durumu fark edemiyorsunuz zatenYorumlara bakarsanız eğer bizim eşlerimiz dünyanın en kötüsü ben eşimi savunmuyorum haksız bu konuda ama bu kadar yorum da değişik herkesin eşi çok mükemmel gibi
Evet her zaman eşime kusur bulunur illaki eşim sürekli kendini beğendirme çabasında bilemiyorum artık
Yorumunuzu ne manada yazdınız acaba normallestiren kim ve de dünyaya çocuk getiren insanlar size mi soracaktı ben çocuğumu gayet bilinçli bir kafa ile yetiştiriyorum merak etmeyin eşimle olan aram farklı evlatlarimla farklı herkes kötü cahilde bir siz akıllı değilsiniz bu dünyada sizde mükemmel olun eşiniz ve çocuklarınız da öyle olsun size en ufak bir derdini açtığında aslında konu başlığı da bir derdim var yazıyor destek diyor yersiz eleştiri veeya da laf sokma demiyor ama neyse böyle yapan kadınlar olduğunda da dünya gelişmiyor başka kadının açığını acısını bir derdini görsem de bende o dertten yok eleştiri yapsam diye bekleyen insanlar olunca da sıfıra sıfırBöyle olayları normalleştiren kadınlar oldukça göremeyiz de. Önce normalleştiriyorlar sonra o kafa ile dünyaya çocuk getirip yetiştiriyorlar. Sıfıra sıfır elde var sıfır yani …
Ben asla eşimi çok bağımlı bir kadın olmadım tam tersyim aslında vıcık vıcık bir ilişkim ve yapım da yok herkesin ilişkisini irdelersek illaki birşeyler çıkar anlamında dedim ama toplumda geçmişten yaraları olan yada ailesi sorunlu olan insan çok ben bu yüzden evliliğimi de bitirmek istedim ama eşim istemedi sadece eşim askerde canımda sıkılmıştı buraya yazmak iyi gelir dediKusura bakmayın bu durumun mükemmellikle alakası yok şu durumu kabullenmek mümkün değil . Eşiniz sorunlu insanın önce kendi çocuğu kurduğu ailesi gelir. Önce onların çıkarları düşünülür . Hala ailesine yaranma derdinde adam sizde aynı şekilde eşinize bağımlısiniz ondan bu durumu fark edemiyorsunuz zaten
Keşke bunları yazmak için enerji harcayacağınıza eşinizle konuşsanız. Eli ile konuşamayıp burada hataları ile yüzleşmek yerine Aslan kesilmek yıpratır sizi.Yorumunuzu ne manada yazdınız acaba normallestiren kim ve de dünyaya çocuk getiren insanlar size mi soracaktı ben çocuğumu gayet bilinçli bir kafa ile yetiştiriyorum merak etmeyin eşimle olan aram farklı evlatlarimla farklı herkes kötü cahilde bir siz akıllı değilsiniz bu dünyada sizde mükemmel olun eşiniz ve çocuklarınız da öyle olsun size en ufak bir derdini açtığında aslında konu başlığı da bir derdim var yazıyor destek diyor yersiz eleştiri veeya da laf sokma demiyor ama neyse böyle yapan kadınlar olduğunda da dünya gelişmiyor başka kadının açığını acısını bir derdini görsem de bende o dertten yok eleştiri yapsam diye bekleyen insanlar olunca da sıfıra sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?