Eşi evlendikten sonra askere gidenler ve eşi ailesine düşkün olanlar destek

Masalksl

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
45
24
18
27
Merhaba benim eşim askere gitti ve 3 yıllık evliyiz iki çocuğumuz var eşim ailesine özellikle de babasına çok düşkün ailesi birşey derse kafasına çok takar dediklerini yapar ihtiyaçları olduğunda hemen kosar bizden önce ailesine koşar hatta onların derdini çözer 13 yaşında işe başlamış ailesine bakmaya da başlamış ve bu zamana kadar böyle olmuş hastalandı ailem yanıma gelmiyor diye oturdu bangır bangır ağladı dün askere gitti mesafe çok uzaktı ve araba bozuktu goturemedik eşimi onu çok kafasına takti giderken çocukların ve benim resmimi almıştı bizim için uzuluyor sanıyordum megersem ailesi için üzülmüş babası abisini askere bırakmıştı bunu bırakmadı diye ve babası sen bana herşeyi buruk yaşattın demiş buna çok takmış ağlamış bizz bı anda anı evlendik benim ailem küstü eşimle tartıştı aileler de çok kaynasamadi bunu kastediyor babası ve oğlumuza onların aileden birinin ismini koymadık birde bunu kastediyor
Eşimin bu durumu canımı çok yaktı normalde böyle yaptığında zaten kendimi degersiz hissediyordum şimdi eşim gitti ve üzüldüğü şey ailesiymis askere gitmeden son üç gününü de ailesiyle geçirdi eve akşam geldi kendimi bir hiç gibi hissettim ve yapayalnız eşim ararsa mesaj atarsa ne derim bilemiyorum çok özlüyorum ama kırıldım içimden hiç açmak gelmiyor fakat askerde kendisi zaten buruk gitti anlıyorum onu ailesi evlat seçmiş gibi yaptı ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım sizler de yorum yapın lütfen

Ustune dusme, kendi kendine aglasin, boyleleri bence biraz da esine sov icin yapiyor. Kendi kendilerine aglassinlar, iki gun sonra sac basa girisir boyle vicik vicik iliskisi olan tipler

hastalandı ailem yanıma gelmiyor diye oturdu bangır bangır ağladı

üzülmüş babası abisini askere bırakmıştı bunu bırakmadı diye

bizden önce ailesine koşar

buna çok takmış ağlamış

eşim gitti ve üzüldüğü şey ailesiymis askere gitmeden son üç gününü de ailesiyle geçirdi
Kaç yaşında bu adam acaba? Iki çocuğu var ve askere anca gidiyor?

Bi de niye ikidebir ağlıyor? Koca adam ikidebir ağlar mi ya nerden buluyorsunuz bu kadar çapsız tipleri inanılır gibi değil.

Aileci erkek toplumumuzda kanayan yara ama sizin eşiniz olacak ergenus bu konuda bir marka, bir idol. Resmen nirvana. Bi tık üstü yine kendisi. Bundan daha iyisi ancak yine kendisi olur yani öyle bir rakipsiz aileci.

Size değer vermediğini anlamak için de zeka kırıntısı kâfi geliyor insana. Zaten siz de farkındasınız sizi sevmediğinin.

Ne desem bilemedim. Keşke böyle bir adam size eş ve çocuklarınıza baba olmasaydı. Zaten olamamış da ikidebir ağlayan ergenusa baba denmez.

6 ay askerlik, hamilelik 9 ay. İli çocuğunuz varmış, 18 ay yapar yani üç askerlik.
Belki 6 ay askerlik yapınca kendisi de bir baba olduğunu, eş olduğunu ve sorumluluklarını hatırlar.
Bütün dünya kendisi ve babası etrafında dönmüyor, insanları görür de haline şükreder belki. Haçlı ile savaşa gidiyor havasına girip askere gitmeden üç günü babası ile neden geçirdiğini sorgular belki ….

Tıpkı benim eşim

Bayılıcam şimdi adam askere yeni gidiyo ama 3 yıllık evli. Henüz 3 yıllık evli ama 2 çocuk yapılmış hemen hemeeen yani, hadi bunları geçtim bu adamın 2 çocuğu var ama kendisi de çocuk. Çocuk adam. Nerden buldun bu çocuk adamı çok mu aradın yani. Ay ağlıyo bide ailem hastayken gelmiyorlar diye yaa valla bayılıcam

Şöyle söyleyeyim ailesi bu adamın gözü önünde sizi vursa bu adam yine çıkıp ailem hatalı demez. Siz de adamın önüne dünyaları serseniz yine yaranamazsınız. Ne yapsanız boşa bari kendinizi strese sokmayın. Kp çok sinsi bir adam hassas noktasını biliyor bilerek böyle davranıyor. Bırakın kim için ağlıyorsa o arasın onu, siz hayatınıza bakın.

Hiç yüz vermeyin , belki askere gidince etrafındakilerden bir şeyler öğrenir . Ceviz oynamaya mı geldin diye bir türkü filmi vardı . O aklıma geldi. Çok komik Git ağla odana , ağlaman bitince gel deyin bir dahaki sefere. iyi ki benim kocam değil valla durup durup ağlatırdım . Baban seni sevmiyor ühhüüü , annen abini daha çok seviyor zavallı derdim

Babam ve oğlumu izleyin gelince muhakkak ve Sadık karakteri hakkında konuşun . Gerçekten dalga geçilecek bir adam . Üzülmeyin hiç valla . Herhalde çocukken zorba biriymişim , şimdi aklıma gelenler eğer o zamanda da aklıma geldiyse ve arkadaşlarım üzerinde uyguladıysam , çok lanet bir çocuk olduğumu düşündüm .
Gerçi çok çocuğu ağlatmıştım . Hatta bir Murat vardı , boyu biraz uzundu yani epey bir uzundu , onu bile ağlatmıştım . Sınıfta kalmış bu dedikodusu çıkarmıştım yıllar sonra bana aşık olduğunu itiraf etmişti çok kötü bir çocukmuşum .

Ustune dusme, kendi kendine aglasin, boyleleri bence biraz da esine sov icin yapiyor. Kendi kendilerine aglassinlar, iki gun sonra sac basa girisir boyle vicik vicik iliskisi olan tipler
Yıllardır bu hali yüzünden zaten çok kavga ediyorlar çok muhabbet tez ayrılık derler çok yüz göz olduk heran yanyanaydik sonra çok kavga ettik artık umursamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…