• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi azosprem olup tüp bebek tedavisine başlayanlar

Eşim azosprem ve yapılan testlerde nedenini ogrenemedik bu yüzden üretim olup olmadığını öğrenmek için mikro tese yöntemini deniycez çıkarsa sprem tüp bebek tedavisine baslicaz dotorumuz öyle dedi ama yarı yarıya bi ihtimal var dedi eşimde yapılan testlerde hiç bı sorun çıkmıyor gentikte kanda spremiogram testinde ama neden spremde çıkmıyo dışarı bilinmiyo bizim durumumuzda olup da tüp bebekle çocuğu olan varmı yardımcı olur musunuz lütfen
Benden sana tavsiye Diyarbakır da hakan çoksüer araştır. Abim gitti azosperm ilk başta altı ay tedavi verdiler prp yapıldı her seferinde test sıfır çıkıyordu ilaçlar boşa dedik dr benim için önemli olan burası değil ben alt zemini hazırlıyorum dedi oltaya yem takmak nasıl oltayı boş atmak nasıl dedi öyle içimiz rahat etti. 6 ay sonrasında tese ameliyatı için hiç umudumuz yoktu ameliyat sonrası 2 tüp bulundu.. şimdi yumurtalar da toplandı transfer gününü bekliyoruz. 12 yıl sonra inanıyorum mucize bebeğimiz gelecek allahin izniyle sakın direkt tese yapma umudunu yerle bir ederler bahçeci o kadar dillerdeydi de ne oldu daha tedaviye başlamadan tese yapacagz varsa var yoksa yok dedi biz yıkıldık resmen e şimdi çok şükür daha çok umudumuz var

Benden sana tavsiye Diyarbakır da hakan çoksüer araştır. Abim gitti azosperm ilk başta altı ay tedavi verdiler prp yapıldı her seferinde test sıfır çıkıyordu ilaçlar boşa dedik dr benim için önemli olan burası değil ben alt zemini hazırlıyorum dedi oltaya yem takmak nasıl oltayı boş atmak nasıl dedi öyle içimiz rahat etti. 6 ay sonrasında tese ameliyatı için hiç umudumuz yoktu ameliyat sonrası 2 tüp bulundu.. şimdi yumurtalar da toplandı transfer gününü bekliyoruz. 12 yıl sonra inanıyorum mucize bebeğimiz gelecek allahin izniyle sakın direkt tese yapma umudunu yerle bir ederler bahçeci o kadar dillerdeydi de ne oldu daha tedaviye başlamadan tese yapacagz varsa var yoksa yok dedi biz yıkıldık resmen e şimdi çok şükür daha çok umudumuz var
Merhaba, benimde eşim azospermi. genetik testte azfa delesyonu çıktı. semen analizinde sperm çıkmadı. onun dışında hiçbir problemi yok. 1 yıldır çocuğumuz olmuyor. hakan hocayı önerir misiniz ona gitmeyi düşünüyoruz eşimle.

Birde genel sorayım. eşi azospermi olup genetik testte azfa delesyonu olan var mı? nasıl bir yol izlediniz? bize sadece tüp bebek yapan doktor hayırlısı olsun çocuğunuz olmayacak dedi. ama rosi tekniğini deneyebilirsiniz dedi. bir umut işte.

Back