- 8 Kasım 2022
- 23
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi sonbahar55
Çok sevindim adiniza kaç aylık, ilk tüp bebek denemenizdemi oldu nerede yaptirdinizSpermlere bir işlem yapılmadıysa evet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim adiniza kaç aylık, ilk tüp bebek denemenizdemi oldu nerede yaptirdinizSpermlere bir işlem yapılmadıysa evet
Sağolun 3.denemede oldu.20 aylık.Ege üniversitesinde.Şimdi ikinciyi düşünüyoruz bir tüp kaldıÇok sevindim adiniza kaç aylık, ilk tüp bebek denemenizdemi oldu nerede
MasaAllah. Hadi hayırlısıSağolun 3.denemede oldu.20 aylık.Ege üniversitesinde.Şimdi ikinciyi düşünüyoruz bir tüp kaldı
Evet Yasmin verdiler bide vitamin dün bitti Yasmin bitince adet olursun ikinci yada üçüncü günü gel iğne vercez dediler canımBisey sormak istiyorum reglin 2. Gunu gittniz size igne vermedilermi direkt ilacmi verdiler bende kasimsonu 2. Gunu gidicem merak ettim acikcasi
İnşallah canım yazcam buradanHakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi. Duyarız
Sakın olmayın doktor değişin numaranızı mesaj atın bana iletişime geçelim dilersenizEşim azosprem ve yapılan testlerde nedenini ogrenemedik bu yüzden üretim olup olmadığını öğrenmek için mikro tese yöntemini deniycez çıkarsa sprem tüp bebek tedavisine baslicaz dotorumuz öyle dedi ama yarı yarıya bi ihtimal var dedi eşimde yapılan testlerde hiç bı sorun çıkmıyor gentikte kanda spremiogram testinde ama neden spremde çıkmıyo dışarı bilinmiyo bizim durumumuzda olup da tüp bebekle çocuğu olan varmı yardımcı olur musunuz lütfen
Teşekkür ederim ama çoktan gününü aldık iğnelere başladım canımSakın olmayın doktor değişin numaranızı mesaj atın bana iletişime geçelim dilerseniz
Tese oldunuz mu acaba sperm çıktı mıBizde oyleyiz ama genetikten dolayi bizim. 3 ay tedavi gorduk kasim sonunda gidicez tese olucak tedavisiz yaptirmayin ne olursa olsun
Eşiniz tese oldumu sprem buldularmi bizim sebebi yoktu her şey gayet normaldi tese olcak haftayaMerhaba azosperm sebebiniz neydi bir dahaki bizimde tese olacak
Bnde salı gitcem kontrole canım iğnelere başladım inşallah eslerimizde sprem bulunur sebebi bellimiydi azospremininBenimde adetin 2. Gunu gittik direkt basladi doktorumuz tesaviye ignelerim yarin son ctesi ist gidicez tekrar muayne olucam sali yada cars once esim ameliyata giricek cikarsa bendende yumurta toplancak umarim bu ilaclara deger yasadiklarimiz da bi umudumuz olur
Tese çok önemli bir konu bir kere ya da iki kere olabiliyorsun öyle hemen 6 aylık fitoterapi ilaçlı olunacak Bir şey değil bir sürü bayan arkadaşla tanıştım burada hatta bir tane arkadaş var Hakan özkuldu yanlış hatırlamıyorsam 6 ay fitoterapi ilaç iğne kullandılar sonra mikro teste ama maalesef çıkmadı gittiğiniz doktor çok önemli varikosel var mı bunu kesinleştirmeniz gerekiyor bütün çareleri denedikten sonra mikrotezi olmanız gerekiyorTeşekkür ederim ama çoktan gününü aldık iğnelere başladım canım
Sali olucak ama bisey sorucam gece catlatma ignesi vurucam simdi pembe leke geldi bu normalmii ya telas yaptimmmTese oldunuz mu acaba sperm çıktı mı
Sorun oldu mu canım doktor ne dedi ?Yardim edebilirmisini? Yumurta toplamam var sali gunu bu gece catlatma ignesini vurucam ama az once pembe leke geldi bu normal mi napmaliyimm?????
Bilmiyorum ki cnm adetinin kaçındı gunundesinSali olucak ama bisey sorucam gece catlatma ignesi vurucam simdi pembe leke geldi bu normalmii ya telas yaptimmm
Peki mikrotesede sprem buldularmiİlaç tedavisi kısa sürdü 2 ay gibi.Bir gelişme olmadığı için tese yapıldı
Evet 5 tüp bulundu.3.denemede pozitifi gördükPeki mikrotesede sprem buldularmi
Tesede sperm bulundu mu ?Sali olucak ama bisey sorucam gece catlatma ignesi vurucam simdi pembe leke geldi bu normalmii ya telas yaptimmm
Sebebi neydi canım azospremininEvet 5 tüp bulundu.3.denemede pozitifi gördük