Eşi azosprem olup tüp bebek tedavisine başlayanlar

Çok sevindim sizin adınıza Rabb'im tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah bizede azosprem in sebebi bellimiydi esinizde testlerinde bı sıkıntı varmiydi acaba nedenini biliyomuydunuz

Bana regl in 3 günü gel bakalım demişlerdi tüp bebek tedasi için hazırliycaklarmis gittim bugün Yasmin ve argifertil kullan dedi ama kullandinizmi sizde bundan acaba

Sizin genetikte bı sıkıntı mı vardi ne kullandınız acaba ilaç biz klomen kullancaz ama 2 ay kadar

Evet bizim genetik sıkıntılı kliniefelter sendromu cikti eşimde. 3 ay klomen 2 de multivitamin kullandi. Benim adetime kadar kullanmaya devam edicek sigarayı birakti 3 ay oldu

Çok sevindim sizin adınıza Rabb'im tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla versin inşallah bizede azosprem in sebebi bellimiydi esinizde testlerinde bı sıkıntı varmiydi acaba nedenini biliyomuydunuz
Bana regl in 3 günü gel bakalım demişlerdi tüp bebek tedasi için hazırliycaklarmis gittim bugün Yasmin ve argifertil kullan dedi ama kullandinizmi sizde bundan acaba
Bizim sebebi tam olarak belli değil ne tıkanıklık var ne de hormon eksikliği.İlaçla da çıkış olmayınca tese oldu.Tesede bulunan spermlerin olgunlaşmamış olduğunu öğrendik.Dediğiniz ilaçları kullanmadım.Sulu ultrason yapıldı bir şey çıkmayınca da bir dahaki reglde iğnelerle tedavi başlamıştı;gonal f,cetrodite ,ovitrella bunları kullandım.

4 yıldır Tüp bebek yolundayım eşim Azosperm sperm bulundu denemelere devam ediyoruz. Sperm cıkma olasılıgınız yüksek bizimde aynıydı

Bizde 2 Senedir Azospermi ile mücadele ediyorduk ve sebepsiz Hiç bir sonuç bulunamadı .Öncelikle Size Sperm Testini bir tüp merkezi olan yerde yaptırmanızı ve mümkünse ardışık olarak yani yarım saat aralıklarla sperm verecek eşiniz birincisinde olmazsa ikincisinde bakılacak bu şekilde yaptırmanızı öneririm .Biz ilk 2-3 testi normal hast ve normal lab yaptırmıstık ve azo cıkmıstı sonra bir sürü kendi kafamızaa göre kürler yaptık çakşırlar keçiboynuzları Bal polenler Kuruyemişler vs sonra 3-5 ay sonrasında ardışık yaptırdı İlkinde yine cıkmadı ama 2. Ci testte cıkıs saglandı bizede ilk gittiklerimiz tese diyordu ben istemedim önce kendimiz bişeyler yapalım dedim iyikide öyle yaptık 2.cide cıkıs olunca eşim proxeed plusa ve e vitaminine basladı ki bence inanılmaz derecede faydası var 3 ay kullandı bu aralada biz yine kendimizde dogal takviyelere ara ara devam ettik sonra tekrar ardışık sperm için gittigimizde ilk testtede cıkışı gördük çok şükür Ve Eylülde Tüp Bebek Sürecine basladık orada da test yapıldı çıkış vardı bu arada ama morfoljimiz çok bozuktu Yumurta Toplama gününe kadar eşimin dr u klomen kullandırdı o gün çıkış olmazsa 2. Test dedi oda olmazsa tese dendi çıkış görülmeseydide yine Tese yaptırmazdım eşime Çok şükür 2.teste bile gerek kalmadı 2 Embriyomu oluştu şimdi transfer günümü bekliyorum Biraz Uzun Yazdım Kusura Bakmayın demek oki başka uzman görüşleri alın ve mutlaka tüp bebek labarotuvarında test versin eşiniz diğer normal laboratuvarlar genel bakıyor detaylı bakmıyor ve bi takım takviyeler kullanmadan asla tese düşünmeyin İşin sonunda tese de olsa eşiniz en azından bulunma ihtimali çok daha artar diye düşünüyorum Hakkınızda Hayırlısı Olsun

Bizden fakültede test istedi ama üroloji doktoru 3 test verdik ama iki si devlet Hastanesi'nde üçüncü orda hep 0 sprem çıktı klomen kulliyo şu an ama bize tese yapalım dedi sadece tüp bebek merkezine yönlendirdi beni hazırlıyolar ilaç verdiler Argifertil ama onun yerine folidays folik asit kullanicam olur dediler çünkü diğeri hm fiyatlı hemde bulamadık burda nette var

Genetikte bellimiydi canım spremlerin olgunlaşmamış olduğu bizim genetikte de bu sıkıntı çıkmadı da

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerinizi. Duyarız

Sizin genetikte bı sıkıntı mı vardi ne kullandınız acaba ilaç biz klomen kullancaz ama 2 ay kadar
Bisey sormak istiyorum reglin 2. Gunu gittniz size igne vermedilermi direkt ilacmi verdiler bende kasimsonu 2. Gunu gidicem merak ettim acikcasi

Kusura bakmayın bende birşey sorucam olgunlasmamis spermde yumurta dollendi ve bebeğiniz oldu öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…