- 1 Kasım 2022
- 27
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi sonbahar55
-
Doktor sizi direkt mikroteseye mi yönlendirdi? Öncesinde bitkisel ya da ilaç tedavisi onermedi mi size, hemen mikrotese olmadan başka doktorlara da danışmanızı öneririm şahsen. Belki ameliyat dışında tedavi yöntemi varsa sizin için daha kolay olabilir.Eşim azosprem ve yapılan testlerde nedenini ogrenemedik bu yüzden üretim olup olmadığını öğrenmek için mikro tese yöntemini deniycez çıkarsa sprem tüp bebek tedavisine baslicaz dotorumuz öyle dedi ama yarı yarıya bi ihtimal var dedi eşimde yapılan testlerde hiç bı sorun çıkmıyor gentikte kanda spremiogram testinde ama neden spremde çıkmıyo dışarı bilinmiyo bizim durumumuzda olup da tüp bebekle çocuğu olan varmı yardımcı olur musunuz lütfen
Hemen tese olmayın başka doktorlarada danışın hangi şehirde gittiniz doktora kiminle görüştünüzEşim azosprem ve yapılan testlerde nedenini ogrenemedik bu yüzden üretim olup olmadığını öğrenmek için mikro tese yöntemini deniycez çıkarsa sprem tüp bebek tedavisine baslicaz dotorumuz öyle dedi ama yarı yarıya bi ihtimal var dedi eşimde yapılan testlerde hiç bı sorun çıkmıyor gentikte kanda spremiogram testinde ama neden spremde çıkmıyo dışarı bilinmiyo bizim durumumuzda olup da tüp bebekle çocuğu olan varmı yardımcı olur musunuz lütfen
Prf Ramazan aşçı var Samsun fakültede oraya gittikHemen tese olmayın başka doktorlarada danışın hangi şehirde gittiniz doktora kiminle görüştünüz
Eşimde azosprem olması için bi sebeb bulunamadı yaptığımız testlerde bu yüzden orada var olup olmadığına bakmamız lazım dedi doktor klomen kullaniyo şuanDoktor sizi direkt mikroteseye mi yönlendirdi? Öncesinde bitkisel ya da ilaç tedavisi onermedi mi size, hemen mikrotese olmadan başka doktorlara da danışmanızı öneririm şahsen. Belki ameliyat dışında tedavi yöntemi varsa sizin için daha kolay olabilir.
Bizde oyleyiz ama genetikten dolayi bizim. 3 ay tedavi gorduk kasim sonunda gidicez tese olucak tedavisiz yaptirmayin ne olursa olsunEşim azosprem ve yapılan testlerde nedenini ogrenemedik bu yüzden üretim olup olmadığını öğrenmek için mikro tese yöntemini deniycez çıkarsa sprem tüp bebek tedavisine baslicaz dotorumuz öyle dedi ama yarı yarıya bi ihtimal var dedi eşimde yapılan testlerde hiç bı sorun çıkmıyor gentikte kanda spremiogram testinde ama neden spremde çıkmıyo dışarı bilinmiyo bizim durumumuzda olup da tüp bebekle çocuğu olan varmı yardımcı olur musunuz lütfen
Evet ben de öyle düşünüyorum önceden ilaç ile bir tedavi süreci geçirin bence de direkt teseye ben de şüpheli bakıyorum.Bizde oyleyiz ama genetikten dolayi bizim. 3 ay tedavi gorduk kasim sonunda gidicez tese olucak tedavisiz yaptirmayin ne olursa olsun
Bizim de azospermi .İlk olarak ilaç tedavisi daha sonra tese oldu.5 tüp sperm bulundu.3.tüp bebek denemesinde bir çocuğumuz olduEşim azosprem ve yapılan testlerde nedenini ogrenemedik bu yüzden üretim olup olmadığını öğrenmek için mikro tese yöntemini deniycez çıkarsa sprem tüp bebek tedavisine baslicaz dotorumuz öyle dedi ama yarı yarıya bi ihtimal var dedi eşimde yapılan testlerde hiç bı sorun çıkmıyor gentikte kanda spremiogram testinde ama neden spremde çıkmıyo dışarı bilinmiyo bizim durumumuzda olup da tüp bebekle çocuğu olan varmı yardımcı olur musunuz lütfen
İlaç tedavisini nerede yaptırdınız acabaBizim de azospermi .İlk olarak ilaç tedavisi daha sonra tese oldu.5 tüp sperm bulundu.3.tüp bebek denemesinde bir çocuğumuz olduşimdi bir tüp kaldı onla da ikinci çocuğu düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı inşallah
Ege üniv ürolojiİlaç tedavisini nerede yaptırdınız acaba
İlaç tedavisi kısa sürdü 2 ay gibi.Bir gelişme olmadığı için tese yapıldıİlaç tedavisini nerede yaptırdınız acaba
Bizim de azospermi .İlk olarak ilaç tedavisi daha sonra tese oldu.5 tüp sperm bulundu.3.tüp bebek denemesinde bir çocuğumuz olduşimdi bir tüp kaldı onla da ikinci çocuğu düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı inşallah
Hic cikis yokmuydu sizinde pekiBizim de azospermi .İlk olarak ilaç tedavisi daha sonra tese oldu.5 tüp sperm bulundu.3.tüp bebek denemesinde bir çocuğumuz olduşimdi bir tüp kaldı onla da ikinci çocuğu düşünüyoruz hakkımızda hayırlısı inşallah
Yoktu maalesef sıfırdıHic cikis yokmuydu sizinde peki
Tesede buldukları spermleri genetiğe de gönderiyorlar,orada çıkan sonuç buyduHic cikis yokmuydu sizinde peki
Nasil oldugunu bilmiyorum sürecin kasim sonunda baslanacak insallah bizimmi istememiz gerekiyor yoksa onlar direkt genetige gonderiyorlarmi ?Tesede buldukları spermleri genetiğe de gönderiyorlar,orada çıkan sonuç buydu
Onlar gönderiyor hayırlısı olur inşallahNasil oldugunu bilmiyorum sürecin kasim sonunda baslanacak insallah bizimmi istememiz gerekiyor yoksa onlar direkt genetige gonderiyorlarmi ?
Doktorunuz kimdi pekiEge üniv üroloji
Prof dr Bülent SemerciDoktorunuz kimdi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?