Erkek İnfertilitesi Eşi azospermi olup,hamile kalan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bernisko

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Mart 2019
1.731
7.418
merhabalar,
Belki yeri burası degil ama benim çok büyük bir dert,
19 aylık evliyiz.

Ben 25, eşim 30 yaşında.
Bebek istiyorduk olmayınca dr gittik, bende bir sorun cıkmadı ama eşimde azospermi cıktı. Hiç sperm yok yani.
Daha bugun ögrendik, tıkanıklığa bağlı mı yoksa genetik mi bilmiyoruz.
Yarın baska testler yapılacak kesin öğrenecegiz.
Ama ben cok umutsuzum.
Ne hayaller kurmustuk, hepsi nerdeyse imkansız artık.
Cok üzgünüm, eşime destek olmak için ona belli etmiyorum ama buraya yazıp rahatlamak istedim.

Bu şekilde hamile kalabilen var mı aranızda?
Birde Ankara’da yaşıyorum, doktor önerinize açığım.

teşekkürler..

Tek teste ve tek laboratuara bağlı kalmayın mutlaka bir kaç yerde en az 3 en fazla 7 günlük pehriz ile tahlil verin

Ablamın Eşinde de öyle cıkmış zaten dayı ve amcalarnn da yok çocuğu. Doktor ameliyatla girip 1 tane de olsa bulma şansımız var demiş eniştem o amelyti kabul etmemiş ama. Bu amelyt şansı sizde de vardır mutlaka bir sorun

Ablamın Eşinde de öyle cıkmış zaten dayı ve amcalarnn da yok çocuğu. Doktor ameliyatla girip 1 tane de olsa bulma şansımız var demiş eniştem o amelyti kabul etmemiş ama. Bu amelyt şansı sizde de vardır mutlaka bir sorun
umarım bizde de bulma sansı vardır. Daha yeni ögrendik, ne gerekirse yapacagız insallah. Bizde cocuk herkeste var akrabalarında

umarım bizde de bulma sansı vardır. Daha yeni ögrendik, ne gerekirse yapacagız insallah. Bizde cocuk herkeste var akrabalarında
Ablam o kadar üzgün ki içine atıyor benim 5 aylık bebeğim var hamile iken beni saçma sapan şeyler söyleyip üzdü. Doğurdum annem elini yika teyzesi kuvezdeki doktor dedi diye nedense benimle konsmyr hep hak veriyrm sırf kendi evladı yok çok üzülüyor diye ama sakın sen öyle olma canım.
Anlyrm kolay bisey değil ama hiç inancni kaybetme Rabbim Nasip edecek hayırlısı ise de. Burda esin çok önemli tedavi olmk istemzse olmaz

Ablam o kadar üzgün ki içine atıyor benim 5 aylık bebeğim var hamile iken beni saçma sapan şeyler söyleyip üzdü. Doğurdum annem elini yika teyzesi kuvezdeki doktor dedi diye nedense benimle konsmyr hep hak veriyrm sırf kendi evladı yok çok üzülüyor diye ama sakın sen öyle olma canım.
Anlyrm kolay bisey değil ama hiç inancni kaybetme Rabbim Nasip edecek hayırlısı ise de. Burda esin çok önemli tedavi olmk istemzse olmaz
esim ne gerekirse yapmaya hazır, cok istiyor baba olmayı, suan cok uzgun🥺
Cok zor bisey keske ablanın eside tedaviye olumlu baksa. Ablan gibi olacagımı zannetmiyorum, nasip degilse yapacak bisey yok. Olanı neden kıskanayım, sevinirim daha cok.

esim ne gerekirse yapmaya hazır, cok istiyor baba olmayı, suan cok uzgun🥺
Cok zor bisey keske ablanın eside tedaviye olumlu baksa. Ablan gibi olacagımı zannetmiyorum, nasip degilse yapacak bisey yok. Olanı neden kıskanayım, sevinirim daha cok.
Canımsın inşallah olacak daha çok gençsin sen eşin olumlu ise burdan bize güzel haberler verirsin inşallah.

Canım eşim azospermi değil ama geçen denk geldiğim bir konuyu atıcam bir bak istersen

merhabalar,
Belki yeri burası degil ama benim çok büyük bir dert,
19 aylık evliyiz.

Ben 25, eşim 30 yaşında.
Bebek istiyorduk olmayınca dr gittik, bende bir sorun cıkmadı ama eşimde azospermi cıktı. Hiç sperm yok yani.
Daha bugun ögrendik, tıkanıklığa bağlı mı yoksa genetik mi bilmiyoruz.
Yarın baska testler yapılacak kesin öğrenecegiz.
Ama ben cok umutsuzum.
Ne hayaller kurmustuk, hepsi nerdeyse imkansız artık.
Cok üzgünüm, eşime destek olmak için ona belli etmiyorum ama buraya yazıp rahatlamak istedim.

Bu şekilde hamile kalabilen var mı aranızda?
Birde Ankara’da yaşıyorum, doktor önerinize açığım.

teşekkürler..
canım bence hiç olumsuzluğa kapılma bizimde sperm sayımız iyiydi ama hız yoktu düşün 0.2 di ama hiç umutsuz olmadım gerçekten olucak bir şekilde dedim bir sürü vitamin verdi doktor evde kür yaptım eşime yediğimize çok dikkat ettik 20 günlük kısa bir sürede hem hızımız hem sayımız arttı ki burda o kadar çok araştırma yaptım hiç spermi olmayıp sonradan çıkan bir sürü insan var önce varikosel öğrenin derecesini falan benim eşimde 2.5 du doktor ameliyat etmeyelim önce ilaç kullan 3 ay sonra gel dedi şuan kese göremedim ama sanırım hamileyim gerek bile kalmadı umudunu hiç kaybetme doktorlar bu hızla olmaz demişti bize

X