- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu konu da hic bir bilgim yok ama dualarim seninle Rabbim isteyen her kadininda senin de kucagina bebegini nasip etsin tez zamanda sagliklica....
Ah ah aynı sorun bizde de var kocaman bir 0. Yarın Ankara’da tekrar detaylı sperm testi vericez azosperm oldugumuz kesinleşince sonra da tedavi icin İstanbul yolu. Öncelikle umutsuzluk yok kuzum ölümden baska herşeyin çaresi var. Allah’ım nasip ettiyse bir şekilde olur. İkinci olarak biz öğrendiğimizde doktor direk microtese dedi. Ben çok arastirdim 2 ay boyunca asla bodoslama tedavisiz microtese yaptırmayın sperm bulunmazsa testise zarar veriyor. Umarım hepimiz kucagımıza bebişlerimizi sağlıkla alırız❤
hepinize cok tesekkur ederim insallah bizlerede nasip olur Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın.Iki kuzenim de öyleydi. Ikisi aynı anda tüp bebek yaptılar.
Birinin ikiz oğlu,
Birinin bir kızı oldu. Darısı size ve tüm isteyenlere.
sizin adınıza cok sevindim, kısa surede anne olmussunuz, bu yol cok uzun gibi geliyor bana, cok korkuyorumBizim sıfırdı
Oğlum içerde uyuyor 10 yaşında
Şimdi teknik daha da ilerlemiştir
Sıfır spermi öğrendikten sonra bir yıl geçmeden bebek kucağımızda idi
İyi doktor iyi ekip ve bol moral çok önemli tüp bebek gelişti
Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Bir tanıdığım yaşamıştı. Yasadıgım şehirden Ankaraya esiyle tedavi icin gidiyordu. Simdi çok şükür çocukları var. Dua efin umutsuzluga kapilmayın.merhabalar,
Belki yeri burası degil ama benim çok büyük bir dert,
19 aylık evliyiz.
Ben 25, eşim 30 yaşında.
Bebek istiyorduk olmayınca dr gittik, bende bir sorun cıkmadı ama eşimde azospermi cıktı. Hiç sperm yok yani.
Daha bugun ögrendik, tıkanıklığa bağlı mı yoksa genetik mi bilmiyoruz.
Yarın baska testler yapılacak kesin öğrenecegiz.
Ama ben cok umutsuzum.
Ne hayaller kurmustuk, hepsi nerdeyse imkansız artık.
Cok üzgünüm, eşime destek olmak için ona belli etmiyorum ama buraya yazıp rahatlamak istedim.
Bu şekilde hamile kalabilen var mı aranızda?
Birde Ankara’da yaşıyorum, doktor önerinize açığım.
teşekkürler..
hangi dr gitti bilginiz var mı? Cok tesekkur ederim insallah olurBir tanıdığım yaşamıştı. Yasadıgım şehirden Ankaraya esiyle tedavi icin gidiyordu. Simdi çok şükür çocukları var. Dua efin umutsuzluga kapilmayın.
Merhaba, bnm dr um prpf. ahmet erdem. Kimi yonlendirdiysem bebegı oldu. Allah ın izmiyle dixinde olur cok gencsiniz
Evet, onlar. Harika insanlardır. 20 yıldır tanıyorum. Büyük bir fırsat Ankara da yaşayanlar için.ahmet ve mehmet erdem diye ikiz kardeşler var doktor.
benim şuan görüşmediğim bir görümcem var 18 yıl bebekleri olmamış. yurt dışında yaşıyordu.
ahmet erdem'e gittim demişti. 1 oğlu var 5 yaşında. görümcemin eşi de azospermi teşhisi konulmuş.
sanırım gazi'de doktormuş bu iki kardeş. ama çukurambar ankarada novaart tüp bebek merkezinde çalışıyorlar şimdi
(sahipleri). biraz pahalı ama.. bende hep olumlu görüş almıştım bu doktor hakkında. iş yerimden giden de olmuştu. pozitif sonuç aldılar.
ahmet ve mehmet erdem diye ikiz kardeşler var doktor.
benim şuan görüşmediğim bir görümcem var 18 yıl bebekleri olmamış. yurt dışında yaşıyordu.
ahmet erdem'e gittim demişti. 1 oğlu var 5 yaşında. görümcemin eşi de azospermi teşhisi konulmuş.
sanırım gazi'de doktormuş bu iki kardeş. ama çukurambar ankarada novaart tüp bebek merkezinde çalışıyorlar şimdi
(sahipleri). biraz pahalı ama.. bende hep olumlu görüş almıştım bu doktor hakkında. iş yerimden giden de olmuştu. pozitif sonuç aldılar.
cok tesekkür ederim, biliyorum onları. Yengemde onlar sayesinde dogum yaptı 2 kez.Evet, onlar. Harika insanlardır. 20 yıldır tanıyorum. Büyük bir fırsat Ankara da yaşayanlar için.
ne guzel ya insallah bende anne olabilirimArkadaşım görümcesinin eşi azospermi Cerrahpaşa da süreç ilerlemiş.
Mikrotese ile 2 canlı sperm bulunmuş.
Birini dondurmauşlar.
Biri döllendirilmiş.
Bir ogullari var 4 yaşında.
masallah cok sevindim, bende cok isterim ikizBiraz meşaketli işler oluyor tanıdığım bi kaç ark. Çocuğu oldu maşallah hemde ikiz oldular
masallah cok sevindim, bende cok isterim ikiz
Olursunuz hiç canınızı sıkmayın kafanızı takmayın demicem zor süreçler.ne guzel ya insallah bende anne olabilirim
cok teşekkür ederim, moral verdin bana.Olursunuz hiç canınızı sıkmayın kafanızı takmayın demicem zor süreçler.
Bende çok şeyler yaşadım. Ki bizde yumurta ya da spermde sorunu yoktu.
Sizi çok iyi anlayabiliyorum.
Şunu yaşadıklarımdan edindim ki, Allah bu yolda mücadele eden kalben isteyen her kuluna nasip ediyor.
Kesinlikle mücadeleyi bırakmayın.
Bende ölüm riski çok yüksek gebelik ve daha öncesinden de çok yüksek riskli ameliyatlar geçirdim.
Allah bizimle bunu sakın unutmayın.
Birden sakın eşiniz ameliyat olmasın. Eşinize vitaminler verilicek onları kullansın. Cep telefonunu asla cebinde taşımasın, tavuk organik olmadığı sürece yemesin, wifi olan olan odada uyumayın uyuyacaksanızda iyice havalandırıp uyuyun.
Kanal kaynakli ise sperm çıkışı sağlanır hiç problem olmaz. İnşallah kanal kaynaklıdır.
Maaşallah ya ne güzel bı haber.cok teşekkür ederim, moral verdin bana.
sizin oldu mu bebeginiz?
eşimin sonuclarını aldık bugun hepsini.
tıkanıklıktan kaynaklanıyormus.
hormon testi yapıldı.
dr cok iyi sonucların dedi ama sadece prolaktin hormonu yuksekmis
bu engelleyebilir dedi, damarlarda tıkanıklık vardır, hormon sonucların cok önemliydi ve gayet iyi durumda dedi.
Endokrinoloji bölümüne yonlerdirdi prolaktin icin.
Doktor tekrar kan istedi.
Bir de o bakacak baska tahlillerle.
İlaçla 1 ayda deger duser, o engel kalkar gel tekrar sperm testi yaptır bir daha bakalım dedi
Birde ultrasonla bakılacak.
siz yazdıkca nasil mutlu oluyorum bir bilseniz.umarım her sey yolunda gider ve anne olabilirimMaaşallah ya ne güzel bı haber.
Kanallar ameliyatla açılsın sperm çıkışı anında olur. Ve gelsin bebiş.
Prolaktini düşer bı aya düşürürler. Hiç önemli bı konu değil.
O düşerse çıkarda sorun olmaz, hatta çok önemli bile değil.
Çok şanslısınız kanal çıkışı sorunu sorun bile değil. Kanal çıkışı açık olup sperm olmayan vakalar çok zor.
Bahsettiğim arkadaşım varya eşi 5 kardeş 4 kız ve ikisinin eşi azospermi, arkadaşım gelinleri oluyor ve arkadaşımda da yumurta yok.
Düşün 5 evladın var ve 3 ü neyle uğraşıyor. Birinin çocuğu oldu, diğer damadı da azospermi onlarda hala tüp bebek yapıyorlar inşallah tutar.