Merhaba eşinize nasıl bir tedavi uyguladılar acaba detay verir misiniz? Bu arada hayırlı olsunMikrotese Ankarada A life hastanesinde yapıldı.
Eşimin tedavisini Antep'te Murat Mermerkaya yürüttü ve ameliyatı da Ankaraya gelerek (Hastane ile zaten anlaşması varmış) Murat Bey yaptı.
Ameliyatta 8 tüp sperm bulundu onları dondurduk ve 2 ay sonra tüp bebek tedavisine başladık.
Tüp bebek tedavisini ise A life hastanesinde Osman Bey yürüttü.
Merhaba Bülent beyde tedaviye başladık 2. Ayın ıcındeyız 3.ayda sperm testı verecek eşim umut tüp bebekte, suan ne durumdasınız acaba hormon testleriniz ilaçta sonra dahada yüksek çıktı mıMikro tese olmadan önce ilaç kulanidimi acaba?
Bazı hocalar direk mikro tese yapalım diyor Bülent hoca 6 ayın sonuda yapalım dedi yaşınız da genç diyerkten 3 ilaç kullanıyor biri klomen nutfekes birde menupin bakalım hayırlısı olsun inşallah
Canım bir çıkış olması iyi bencee çnki hiç çıkış olmayanlar var burada vitaminlerle belki hareketlendirelebilir ama tabi doktora göstermek lazım hormonları falanda önemli neden ölü olduğunu bilmekte önemli bizim ilk çıkışımızda ölü spermle başlamıştı içinizi rahat tuttunCansız sperm çıkması iyi mi
Hacamat yaptırmayı düşünüyorum faydasını görenler olmuşCanım bir çıkış olması iyi bencee çnki hiç çıkış olmayanlar var burada vitaminlerle belki hareketlendirelebilir ama tabi doktora göstermek lazım hormonları falanda önemli neden ölü olduğunu bilmekte önemli bizim ilk çıkışımızda ölü spermle başlamıştı içinizi rahat tuttun
Canım iyi bir labatuarda iyi bir üroloji hocası ile görüşüp öyle karar verinHacamat yaptırmayı düşünüyorum faydasını görenler olmuş
Tabikii ürolojiyide araştıracağım hayırlısı hepimiz için zor bir süreç üzücü ama umudumuz daimCanım iyi bir labatuarda iyi bir üroloji hocası ile görüşüp öyle karar verin
Merhabalar bizde Fulya tüp Bebek de başladık şuan 5 aya gireceğiz 3 ay sonunda tess yapmıştı eşim hormonlarda yükselme oldu tabi FSH 9 dan 13 yükseldi doktor kullandığı ilaçlardan dolayı normal bu yükselmeler dedi. Bu arda ilaç harici her hangi bir şey yapmadık sadece kuru yemiş falan kurutulmuş meyve tüketiyor eşim keçi boynuzu falan önermişlerdi fakat onlar FSH değerini daha çok yükseltme riski olduğunu söyledi doktor bey ondan dayı kulanmadi eşim. Sizin horman degerleri nasıl acaba bide gen testi nasıl çıktı ?Merhaba Bülent beyde tedaviye başladık 2. Ayın ıcındeyız 3.ayda sperm testı verecek eşim umut tüp bebekte, suan ne durumdasınız acaba hormon testleriniz ilaçta sonra dahada yüksek çıktı mı
Bizim ilk fsh 19 du Bülent beye gittik ilaç tedavisi başladı 1 ay sonrasında biraz daha yükseldi ama ilaçlardan dolayı olduğunu söyledi kullandığı ilaçlardan bi tanesini 3 gün aralıklarla almaya başladık yani biz değerlerime yüksek diye gittik düşük değildi bizim, sizde sperm bulundu mu sürecınız nasıl ılerledı acaba hangı dr ile tüp bebek tedavisi basladınızMerhabalar bizde Fulya tüp Bebek de başladık şuan 5 aya gireceğiz 3 ay sonunda tess yapmıştı eşim hormonlarda yükselme oldu tabi FSH 9 dan 13 yükseldi doktor kullandığı ilaçlardan dolayı normal bu yükselmeler dedi. Bu arda ilaç harici her hangi bir şey yapmadık sadece kuru yemiş falan kurutulmuş meyve tüketiyor eşim keçi boynuzu falan önermişlerdi fakat onlar FSH değerini daha çok yükseltme riski olduğunu söyledi doktor bey ondan dayı kulanmadi eşim. Sizin horman degerleri nasıl acaba bide gen testi nasıl çıktı ?
Şuan son bir ayımız kaldı Allah nasip ederse ramazandan sonra gideceğiz İstanbul'a mikro tese mi yapar yada başka bir seymi şuan bilmiyoruz henüz gitikmi ona göre öğreneceğiz. Bnde dha önce o klinikte muane olmadım âdet döneminde gelemmi soyediler orda dokatr olarak Kübra boynukalin'a gitmeyi düşünüyorum ben siz hangisi tercih ettiniz acaba?Bizim ilk fsh 19 du Bülent beye gittik ilaç tedavisi başladı 1 ay sonrasında biraz daha yükseldi ama ilaçlardan dolayı olduğunu söyledi kullandığı ilaçlardan bi tanesini 3 gün aralıklarla almaya başladık yani biz değerlerime yüksek diye gittik düşük değildi bizim, sizde sperm bulundu mu sürecınız nasıl ılerledı acaba hangı dr ile tüp bebek tedavisi basladınız
Siz fulyaya mı gidiyorsunuz yoksa altunizadede olana mı ?Şuan son bir ayımız kaldı Allah nasip ederse ramazandan sonra gideceğiz İstanbul'a mikro tese mi yapar yada başka bir seymi şuan bilmiyoruz henüz gitikmi ona göre öğreneceğiz. Bnde dha önce o klinikte muane olmadım âdet döneminde gelemmi soyediler orda dokatr olarak Kübra boynukalin'a gitmeyi düşünüyorum ben siz hangisi tercih ettiniz acaba?
Merhaba Bülent beye mi takiplisiniz ? Sonucunuz ne çıktı acaba sızın doktorunuz kimdiYani haklısınız umut dünyası işte sormak adet olmuş bizim de mikro tese ile embriyo oluştu 5. Gün dondurulmuş embriyo 3 ocakta transfer oldum 15 Ocak test günüm
Merhaba merkez neresiEmbriyo kalitelerine hiç takılma boşver. Benim ilkinde 4AB oldu pozitif oldu ilk denemede, şimdiki denememde 3AA ve 2BA transfer edildi. Şuan pozitif haberini aldım. Hem de 9 yıllık dondurulmuş mikro tese spermi ile, olmasına imkan yoktu bu bizim için büyük mucize, 5 sene uğraşmış olduk 7. Denemede pozitif oldu. Hem de negatiflerde de embriyolar yüksek kaliteliydi.. bu transfer olduklarım şuana kadar olan en düşük kaliteliler..
Fulaya tüp Bebek merkezi gidiyoruzSiz fulyaya mı gidiyorsunuz yoksa altunizadede olana mı ?
Merhaba Eskişehir Acıbadem hastanesinde sürece başlamıştık bizMerhaba Bülent beye mi takiplisiniz ? Sonucunuz ne çıktı acaba sızın doktorunuz kimdi
Merhaba bir daha çocuğunuz oldu mueşimin hormon değerleri umutta yapılan var maillerimde kayıtlı.tarih 2011. volüm 4cc sperm sayısı 0 yıkama sonrası 100 motil sperm.
FSH 17,22 LH 6,44 TOTAL TESTESTERON 3,99
TABİİ bundan öncekilerde yıkama sonrası bile 0 dı.nohut kürüyle başladık.bal propolis polen arısütü çörek otu karışım kullandı.keçi boynuzu pekmezi siyah çıkolata türk kahvesi. derken 100 motil cıktı.emre bey tüpbebege yöneltti bizi tabi başlayamadık tedaviye.sonra kaan aydosla görüştüm tahlillerini gösterdim testisleri uyaralım bu sayı az başarı oranı düşük diye mail attı bana.proxeed plus ve klomen tablet verdi klomen alerji yaptı boğazı yüzü şişti.proxeed ve keçiboyuzu kürüyle devam etmiştik. hamile kalınca herşeyi bıraktık tabii bize eksileriyle döndü.
dün aksam yine elimdeki malzemelerle karışım yaptım ona başladı eşim.organik bal çörekotu çakşır kökü anason tarçın keçiboynuzu pekmezi ceviz
havuç suyu cok faydalıymış hiç denemedik ona da baslıcaz.sonra proxeed le devam ederiz allah nasip ederse.
acaba size ne ilac verdi benim esimde ayni sorun var azosperm ve tese ameliyatindan sonra olgunlasmamis sperm buldular bu iyi bisey dedilerBenimde eşim azosperm mikrotese oldu sperm bulundu ama negatif sonuc aldık. Kalitesi ve morfolojisi iyi değildi. Bizde iki hafta önce trabzondan İstanbula gittik Bülent hocaya bize de ilac verdi 6 aylık 3 ay sonra kontrole gideceğiz. Size verdiği ilaçlar vitamin tarzında olan şeyler mi acaba
Eşim 2 yıl iğne vitamin ilaçları ve gıda takviyeleri kullandıMerhaba eşinize nasıl bir tedavi uyguladılar acaba detay verir misiniz? Bu arada hayırlı olsun
3 tane ilaç verdi eşime biri klomen digeri menupin diğerini hatirlamiyorumacaba size ne ilac verdi benim esimde ayni sorun var azosperm ve tese ameliyatindan sonra olgunlasmamis sperm buldular bu iyi bisey dediler
Merhaba,dışardan anlaşmalı tüp bebek doktoru var mıdır Alife ileMesut hoca ilgili ve tedavisi güzel yanıt veriyor hücre çıkışları başkıyor ama konu tüp bebeğe gelince Alife yerlerde doktorundan yönetimine her anlamda delirtiliyoruz maalesef, alternatif bulabilmek çok zor bi umut Alife a gidiyoruz ama şuan pek çok kişi arayış içerisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?