Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba eşinize nasıl bir tedavi uyguladılar acaba detay verir misiniz? Bu arada hayırlı olsun

Merhaba Bülent beyde tedaviye başladık 2. Ayın ıcındeyız 3.ayda sperm testı verecek eşim umut tüp bebekte, suan ne durumdasınız acaba hormon testleriniz ilaçta sonra dahada yüksek çıktı mı

Cansız sperm çıkması iyi mi
Canım bir çıkış olması iyi bencee çnki hiç çıkış olmayanlar var burada vitaminlerle belki hareketlendirelebilir ama tabi doktora göstermek lazım hormonları falanda önemli neden ölü olduğunu bilmekte önemli bizim ilk çıkışımızda ölü spermle başlamıştı içinizi rahat tuttun

Hacamat yaptırmayı düşünüyorum faydasını görenler olmuş

Merhaba Bülent beyde tedaviye başladık 2. Ayın ıcındeyız 3.ayda sperm testı verecek eşim umut tüp bebekte, suan ne durumdasınız acaba hormon testleriniz ilaçta sonra dahada yüksek çıktı mı
Merhabalar bizde Fulya tüp Bebek de başladık şuan 5 aya gireceğiz 3 ay sonunda tess yapmıştı eşim hormonlarda yükselme oldu tabi FSH 9 dan 13 yükseldi doktor kullandığı ilaçlardan dolayı normal bu yükselmeler dedi. Bu arda ilaç harici her hangi bir şey yapmadık sadece kuru yemiş falan kurutulmuş meyve tüketiyor eşim keçi boynuzu falan önermişlerdi fakat onlar FSH değerini daha çok yükseltme riski olduğunu söyledi doktor bey ondan dayı kulanmadi eşim. Sizin horman degerleri nasıl acaba bide gen testi nasıl çıktı ?

Bizim ilk fsh 19 du Bülent beye gittik ilaç tedavisi başladı 1 ay sonrasında biraz daha yükseldi ama ilaçlardan dolayı olduğunu söyledi kullandığı ilaçlardan bi tanesini 3 gün aralıklarla almaya başladık yani biz değerlerime yüksek diye gittik düşük değildi bizim, sizde sperm bulundu mu sürecınız nasıl ılerledı acaba hangı dr ile tüp bebek tedavisi basladınız

Şuan son bir ayımız kaldı Allah nasip ederse ramazandan sonra gideceğiz İstanbul'a mikro tese mi yapar yada başka bir seymi şuan bilmiyoruz henüz gitikmi ona göre öğreneceğiz. Bnde dha önce o klinikte muane olmadım âdet döneminde gelemmi soyediler orda dokatr olarak Kübra boynukalin'a gitmeyi düşünüyorum ben siz hangisi tercih ettiniz acaba?

Siz fulyaya mı gidiyorsunuz yoksa altunizadede olana mı ?

Yani haklısınız umut dünyası işte sormak adet olmuş bizim de mikro tese ile embriyo oluştu 5. Gün dondurulmuş embriyo 3 ocakta transfer oldum 15 Ocak test günüm
Merhaba Bülent beye mi takiplisiniz ? Sonucunuz ne çıktı acaba sızın doktorunuz kimdi

Merhaba merkez neresi

Merhaba bir daha çocuğunuz oldu mu

acaba size ne ilac verdi benim esimde ayni sorun var azosperm ve tese ameliyatindan sonra olgunlasmamis sperm buldular bu iyi bisey dediler

Merhaba eşinize nasıl bir tedavi uyguladılar acaba detay verir misiniz? Bu arada hayırlı olsun
Eşim 2 yıl iğne vitamin ilaçları ve gıda takviyeleri kullandı
Beslenmesine dikkat etti. paketli ürün tüketmemek, fesfood yememek gibi et ve harbonhidratı sınırladı balığı haftada 2 güb mutlaka yedi sigara alkol zaten kullanmıyordu (doktor kullanıyorsa kesinlikle bırakması gerektiğini aksi takdirde tedaviye kabul etmeyeceğini söylemişri onun için özellikle belirtmek istedim.)

Merhaba,dışardan anlaşmalı tüp bebek doktoru var mıdır Alife ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…