Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bir gelişme olursa yazar mısınız bizde bugün gittik bizede 3 tane ilaç verdi

Ya o kadar uzun sürüyor mu ki bizim 20 günde beli olmuştu bn gen testi falan yaptırmadım ama amh değerim bilmiyorum onu öğreneyim dedim
Özelde yaptırdınız belki ondan erken çıktı. Biz fakülte de verdik testi 1 yada 2 aya çıkar dedi .

Tabiki bilgilendiririm bizde 2 hafta olacak ilaclari kullanmaya baslayali . Ramazan bayramından sonra kontrole gideceğiz nasipse . Sizin azosperm sebebiniz neydi acaba
Bizim ki sebepsiz yani sebepsiz derken genetikler y kromozom vs normal çıktı fsh degerı 19 çıktı bıraz yüksek bu sebepten gittik Kasım ayında öğrendik böyle bir durum olduğunu korunmadan denıyorduk 7 ay boyunca ben muayeneye gittim bısey gormedı dr sonra eşinde gitsin dedi sperm testınde hıc sperm gprulmedi hepsi sıfırdı

Tabiki bilgilendiririm bizde 2 hafta olacak ilaclari kullanmaya baslayali . Ramazan bayramından sonra kontrole gideceğiz nasipse . Sizin azosperm sebebiniz neydi acaba
Ama bende daha hıc kan değerlenme vs baktırmadım bu bekleme sürecinde bende baktırıcam kendimi inşallah bizimde olur bebeğimiz ramazan ayında oruçluyken nasıl kullanılacak ılaclar hıc bılmıyorum

Merhabalar eşi sebepsiz azosperm olup da sd4 uzun süre takılı kalan var mı bna özelden yazabilirler mi

Yani bir yılı buluyor çok yorulduk ilaçlara raporda çıkmıyor artik
Haklısın canım ilaçlar çok bel büküyor artık doktorunuz kimdi ? Tedavi uzun süreli olduğunda tese bana çok mantıklı geliyor sizinde uzun sürmüş aslında öneriyor mu doktorunuz ?

Merhabalar eşi sebepsiz azosperm olup da sd4 uzun süre takılı kalan var mı bna özelden yazabilirler mi
Bizde sebepsiz değildi eşimin 10 11 yaşlarında aldığı kemoterapiye bağlıydı ama 6 ay Sd4'te takılı kaldı
Biz benim yaşım geçiyor diye mikro tese yaptırmak zorunda kaldık.
Çok şükür sperm bulundu ve kızımız 4 buçuk aylık oldu bile

Nerede yaptırdığımız teseyi rabbim analı babalı musmutlu büyütsün minnagimi

Haklısın canım ilaçlar çok bel büküyor artık doktorunuz kimdi ? Tedavi uzun süreli olduğunda tese bana çok mantıklı geliyor sizinde uzun sürmüş aslında öneriyor mu doktorunuz ?
Tese bir kere olduk sperm bulundu bir embriyo oluştu o da tutmadı tese uzerindende bir buçuk yıldır tedavi deyz

Nerede yaptırdığımız teseyi rabbim analı babalı musmutlu büyütsün minnagimi
Mikrotese Ankarada A life hastanesinde yapıldı.
Eşimin tedavisini Antep'te Murat Mermerkaya yürüttü ve ameliyatı da Ankaraya gelerek (Hastane ile zaten anlaşması varmış) Murat Bey yaptı.
Ameliyatta 8 tüp sperm bulundu onları dondurduk ve 2 ay sonra tüp bebek tedavisine başladık.
Tüp bebek tedavisini ise A life hastanesinde Osman Bey yürüttü.

Merhaba arkadaşlar eşi inmemiş testise bağlı azo sperm olup çıkış olduktan somra tüp bebek deneyip pozitf alanlar yazabilir mii umut olmak adınaa ?

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah kalp atışını duydunuzmu bizimde dondurulmuş spermler bekliyor 2 tüp kaldı ama ne zaman başlarız tekrar bilmiyorum 2 tüp bebek denemesinden sonra umudumuz kırıldı açıkçası

Merhaba sonuç aldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…