Ya o kadar uzun sürüyor mu ki bizim 20 günde beli olmuştu bn gen testi falan yaptırmadım ama amh değerim bilmiyorum onu öğreneyim dedimEşim yeni yapti 2 aya çıkacak sonuç bende yaptrcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya o kadar uzun sürüyor mu ki bizim 20 günde beli olmuştu bn gen testi falan yaptırmadım ama amh değerim bilmiyorum onu öğreneyim dedimEşim yeni yapti 2 aya çıkacak sonuç bende yaptrcam
Bir gelişme olursa yazar mısınız bizde bugün gittik bizede 3 tane ilaç verdiBenimde eşim azosperm mikrotese oldu sperm bulundu ama negatif sonuc aldık. Kalitesi ve morfolojisi iyi değildi. Bizde iki hafta önce trabzondan İstanbula gittik Bülent hocaya bize de ilac verdi 6 aylık 3 ay sonra kontrole gideceğiz. Size verdiği ilaçlar vitamin tarzında olan şeyler mi acaba
Tabiki bilgilendiririm bizde 2 hafta olacak ilaclari kullanmaya baslayali . Ramazan bayramından sonra kontrole gideceğiz nasipse . Sizin azosperm sebebiniz neydi acabaBir gelişme olursa yazar mısınız bizde bugün gittik bizede 3 tane ilaç verdi
Özelde yaptırdınız belki ondan erken çıktı. Biz fakülte de verdik testi 1 yada 2 aya çıkar dedi .Ya o kadar uzun sürüyor mu ki bizim 20 günde beli olmuştu bn gen testi falan yaptırmadım ama amh değerim bilmiyorum onu öğreneyim dedim
Doğrudur biz bahçeci de yaptirmistik hepsini ondan sanırımÖzelde yaptırdınız belki ondan erken çıktı. Biz fakülte de verdik testi 1 yada 2 aya çıkar dedi .
Bizim ki sebepsiz yani sebepsiz derken genetikler y kromozom vs normal çıktı fsh degerı 19 çıktı bıraz yüksek bu sebepten gittik Kasım ayında öğrendik böyle bir durum olduğunu korunmadan denıyorduk 7 ay boyunca ben muayeneye gittim bısey gormedı dr sonra eşinde gitsin dedi sperm testınde hıc sperm gprulmedi hepsi sıfırdıTabiki bilgilendiririm bizde 2 hafta olacak ilaclari kullanmaya baslayali . Ramazan bayramından sonra kontrole gideceğiz nasipse . Sizin azosperm sebebiniz neydi acaba
Ama bende daha hıc kan değerlenme vs baktırmadım bu bekleme sürecinde bende baktırıcam kendimi inşallah bizimde olur bebeğimiz ramazan ayında oruçluyken nasıl kullanılacak ılaclar hıc bılmıyorumTabiki bilgilendiririm bizde 2 hafta olacak ilaclari kullanmaya baslayali . Ramazan bayramından sonra kontrole gideceğiz nasipse . Sizin azosperm sebebiniz neydi acaba
Kaç aydır takılı kaldınız, 8 ay takılı kalıp çıkış olanı biliyorumMerhabalar eşi sebepsiz azosperm olup da sd4 uzun süre takılı kalan var mı bna özelden yazabilirler mi
Kaç aydır takılı kaldınız, 8 ay takılı kalıp çıkış olanı biliyorum
Yani bir yılı buluyor çok yorulduk ilaçlara raporda çıkmıyor artikKaç aydır takılı kaldınız, 8 ay takılı kalıp çıkış olanı biliyorum
Haklısın canım ilaçlar çok bel büküyor artık doktorunuz kimdi ? Tedavi uzun süreli olduğunda tese bana çok mantıklı geliyor sizinde uzun sürmüş aslında öneriyor mu doktorunuz ?Yani bir yılı buluyor çok yorulduk ilaçlara raporda çıkmıyor artik
Bizde sebepsiz değildi eşimin 10 11 yaşlarında aldığı kemoterapiye bağlıydı ama 6 ay Sd4'te takılı kaldıMerhabalar eşi sebepsiz azosperm olup da sd4 uzun süre takılı kalan var mı bna özelden yazabilirler mi
Nerede yaptırdığımız teseyi rabbim analı babalı musmutlu büyütsün minnagimiBizde sebepsiz değildi eşimin 10 11 yaşlarında aldığı kemoterapiye bağlıydı ama 6 ay Sd4'te takılı kaldı
Biz benim yaşım geçiyor diye mikro tese yaptırmak zorunda kaldık.
Çok şükür sperm bulundu ve kızımız 4 buçuk aylık oldu bile
Tese bir kere olduk sperm bulundu bir embriyo oluştu o da tutmadı tese uzerindende bir buçuk yıldır tedavi deyzHaklısın canım ilaçlar çok bel büküyor artık doktorunuz kimdi ? Tedavi uzun süreli olduğunda tese bana çok mantıklı geliyor sizinde uzun sürmüş aslında öneriyor mu doktorunuz ?
Mikrotese Ankarada A life hastanesinde yapıldı.Nerede yaptırdığımız teseyi rabbim analı babalı musmutlu büyütsün minnagimi
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah kalp atışını duydunuzmu bizimde dondurulmuş spermler bekliyor 2 tüp kaldı ama ne zaman başlarız tekrar bilmiyorum 2 tüp bebek denemesinden sonra umudumuz kırıldı açıkçasıEmbriyo kalitelerine hiç takılma boşver. Benim ilkinde 4AB oldu pozitif oldu ilk denemede, şimdiki denememde 3AA ve 2BA transfer edildi. Şuan pozitif haberini aldım. Hem de 9 yıllık dondurulmuş mikro tese spermi ile, olmasına imkan yoktu bu bizim için büyük mucize, 5 sene uğraşmış olduk 7. Denemede pozitif oldu. Hem de negatiflerde de embriyolar yüksek kaliteliydi.. bu transfer olduklarım şuana kadar olan en düşük kaliteliler..
Merhaba sonuç aldınız mıcnm duaların için allah razı olsun kat be katı sana mükaafatıyla geri dönsün
sende 2 ocakta bebişlerini kucağına alınca yaşadığın bütün sıkıntıları unutursun
onlarla hayata yeniden doğarsın ve her gününüz bi öncekinden daha mutlu geçer inşlh...
cnm nebido ve testojel için zaten burda sürekli yazılıyor ya erkek korunma yöntemi olduğu ve testojelin zararları kaan hoca döneminden red ediliyordu ya biz kullanmadığımız için çokda onların üzerinde durmamıştım ben...
cnm alınan ilaçların dozu ve sayısı tamam fazla ama demekki öyle olması gerekiyor zaten o dozlara aşama aşama geçtik hepimiz
her hocanın tedavi yöntemi farklı ki bu hocaları tanıyasıya kadar inan bana 7 yıl akdeniz üniversitesinin kapısını aşındırdık
hiç bir prof.dr bununda tedavisi var şunu yapalım bunu yapalım demediler
bi hormonlara baktırıp hep gönderdiler çaresi yok dediler
sonra kaan hocayı tanıdım iyi kötü 2 yıl tedavi gördük
sonra celalettin hoca
durumlarımızın zor olduğunu bildikleri halde onlar tedavisi yok uğraşmayın demediler aksine ilgilendirdiler
zaman zaman hepimizin akıllarında soru işaretleri oluyor nereye kadar diyoruz ama bi yerde çaresiz kalıyoruz
yapacak bişey yok bizler zor vakayız ve kaderimizde varsa dr lar vesilesi olacak..
inşlh dediğin gibi kısmetimizde anne olmak vardır ve geçde olsa bizlerde anne olabiliriz...![]()