Hanımlar iyi akşamlar :)) Benim gibi azospermi durumunu yeni öğrenen ne yapacağını bilemeyen arkadaşlar için yazıyorum
Biz bugün eşimle a Lıfe a gittik ve 2defa sperm testi verdik.(Sperm testi 750tl )
Burak beyle görüştük sağ olsun bize ayrıntılı bir şekilde anlattı süreci , kendisi aşırı pozitif ve güleryüzlü birisi çok sevdik , bize moral oldu sonrasında şimdi gidip sizin testinizi inceleyeyim 13.30da gelin dedi ve gittik seviyemiz sd1 çıktı sonra bizi Mesut hocaya yönlendirdi.(Muayene ücreti 1300tl) Mesut hoca hikayemizi dinledi hormonlarımıza baktı eşimi muayene etti inmemiş testis ameliyatını çok geç olmanıza rağmen hormonlarınız çok iyi dedi ayrıca böyle tese olmadan gelen hastalara hasret kaldık biz Teseyi en son çare düşünüyoruz sd4te çıkış olmazsa yapıyoruz dedi.Eşiniz tek testis hemen tese olup twstislere zarar vermek olmaz dedi.Ve konuşması gerçekten aşırı mantıklıydı.İyi ki bu gruba girmişim hatta gruba girerken bile yine aklımda tese vardı ben de inanmamıştım bu seviye olayı ama gruptaki hikayeleri dinleyince aklıma yattı bu grup olmasaydı biz direkt gidip tese olacaktık .Şu an doğal çıkış umudumuz var .Ayrıca Mesut hoca da teseye karşı olan biri değil önce doğal çıkışı zorlayıp olmazsa tese yapan biri velhasıl biz çok memnun kaldık ve doğru tercih yaptığımızı düşünüyorum .Bizim gibi yolun başında olanlar mutlaka tese olmadan doğal çıkış için mücadele etsinler