- 17 Eylül 2023
- 283
- 270
Bizim patoloji raporumuza benziyor açıklamalar. Zaten doktorumuz bize eğer hücre oluşuyorsa üzerine gideceğiz demişti ve şükür birşeyler elde ettik.istanbulda Andromed bence iyi sonuç veriyor çünkü bursada pembe mavi (rezil bir yer tek kelimeyle) , birde jimer de spermiyogram vermiştik hiç çıkmamıştı sadece şu an adını anımsamadığım yerde bir kaç adet gözükmüştü. Andromedde verdik sonra duyduk burayı 20 ye yakın çıktı. Tabi çıkanlar mükemmel değildi ama çıktı önemli olan artık çıkıyor olmasıydı tedaviye devam ettik hemen tül bebeğe başlamak için havuz yaptık. Şu an tüp bebek vs 2. planda size niyeti ve bilimi iyi bir doktor lazım arkadaşım. Hayal satıcısı bir çok doktor aldığı paraya bakıyor. zamanınız paranız boşa gitmesin bizim şansımıza genelde hep iyilerle karşılaştık inşallah sizinde öyle olur. Çok sevindim raporuna asla modunu düşürme ben çok inanmıştım bak embriyomuz oluştu :) seninde böyle olacak inanıyorum güzel gelişmeleri bekliyorumBizimde şimdi patoloji sonucumuz çıktı sonucu ekte ekledim size , İstanbul Bakırköy’de andromed diye bir labaratuvar varmış biz oraya gideceğiz tavsiye üzerine böyle bulunması zor spermleri boyama yöntemi ile buluyorlarmış henüz biz gitmedik eşim mikroteseden sonra çok kötü oldu 15 gün rapor verdiler 3 gün hastanede yattı ateş ağrı hemotom olmuş ameliyat yerinde doktor bizede üretim var ama büyümeden ölüyor dedi patoloji sonucuna göre 20 yıllık doktor işiniz hocalık bilimsel bi sebebi yok dedi artık hoca arayışı içindeyim bende , amin inşallah ben olumlu bir şey yazarsam sizi mutlaka bilgilendireceğim neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum